Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπράβο μπες και ως defacer τώρα να πατήσεις και like στον εαυτό σου κλωνε

Δεν πάει έτσι ρε. Το defacer είναι το main account, εκεί πατάω τα like.

Τι ντουγάνια σήμερα ffs.

• Απαντ. 222
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλά θα το κάνω, αλλά επειδή έχεις δυνατά επιχειρήματα.

Δημοσ.

Φυσικά δεν παίρνεις εξέλιξη από interviews, παίρνεις όμως όταν αποκτάς την ικανότητα να κάνεις ρεαλιστικά πλάνα σε βάθος χρόνου. Και οι ερωτήσεις αυτού του είδους, άσχετα αν προέρχονται από παίξε το πουλί σου interview, είναι ένα πάτημα για να μάθεις να θέλεις και να μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο.

Πρέπει να είναι η πρώτη φορά που δεν μπορώ να πω ότι διαφωνώ πλήρως μαζί σου...

Δημοσ.

Τώρα ο κάθε βολεψάκιας ή ανίδεος που θα πει μαγκιές ή μαλαγανίες του στυλ "τι να  ξερω ρε μεγάλε για την εταιρια σου" δειχνει ποσο αφελής και ασχετος ειναι με την ελληνικη πραγματικοτητα.

Εγω το έγραψα αυτο. Δεν ειναι μαγκιά ειναι η αληθεια. Με ρωτάς τι ξέρω για την εταιρεια σου χωρις να έχω δουλεψει καν σε αυτη τα μονα που θα ξέρω ειναι οτι λένε οι άλλοι για αυτην προς τα έξω εγω δεν έχω προσωπική αποψη δεν μπορω να έχω, δεν δουλεψα ποτε εκει για να την αποκτήσω.

• Like 1
Δημοσ.

Πρέπει να είναι η πρώτη φορά που δεν μπορώ να πω ότι διαφωνώ πλήρως μαζί σου...

Μπορεί να γαμήθηκε τελείως το 2016 αλλά τώρα ρεφάραμε.

• Like 1
Δημοσ.

Τι γράφεις ρε μαλάκα πάλι; Καλά δεν μπορείτε να τα πείτε με 4 γραμμές σε κανονικά Ελληνικά εδώ μέσα;

Ποια κανονικά Ελληνικά αφού ούτε κατάλαβες τι εννοούσα πριν πέσουν τα σεντόνια. Είδες φως (προκλητικό ύφος) και μπήκες.

Ο fotaras μου είπε ότι αυτή η παπαρια σε συνέντευξη έγινε πριν 3+ χρόνια. Είδες τι κάθεσαι να υπερασπίζεσαι; Κάτι που έγινε πριν 3 χρόνια.

ΥΓ. Θα κάνω ένα edit παραπάνω που τον ανέφερα

Δημοσ.

Ρε DDevil μην τα ζαλίζεις και εσύ τώρα. Όταν ρωτάνε 'τι ξέρετε για την εταιρία μας' δεν εννοούν 'πείτε μας πως ακριβώς λειτουργούμε internally' πράγμα που αποκλείεται να ξέρεις. Εννοούν 'μας γκούγκλαρες καθόλου πριν τη συνέντευξη ή είσαι τελείως παραλίας'; Γιατί κάνετε τα απλά τόσο πολύπλοκα;

Δημοσ.

Ρε DDevil μην τα ζαλίζεις και εσύ τώρα. Όταν ρωτάνε 'τι ξέρετε για την εταιρία μας' δεν εννοούν 'πείτε μας πως ακριβώς λειτουργούμε internally' πράγμα που αποκλείεται να ξέρεις. Εννοούν 'μας γκούγκλαρες καθόλου πριν τη συνέντευξη ή είσαι τελείως παραλίας'; Γιατί κάνετε τα απλά τόσο πολύπλοκα;

Επειδή η πολυπλοκότητα είναι το σκατό που πρέπει να φας για να γίνεις σοφότερος.

Δημοσ.

Βασικά δεν θέλουν απλά να γκουγκλάρεις, να πεις δλδ χοντρικά με τι ασχολείται η εταιρία, ιστορικά στοιχεία κλπ, αυτό το μεγαλύτερο ποσοστό των υποψηφίων θα το πει, σιγά το πράγμα. Θέλουν να ξερεις και πιο βαθιά. (Παραλιας η χυμα εντελως την ξεχνας τη θεση)

Έχω κι άλλα περιστατικά να αναφέρω πάνω στο θέμα με ερωτήσεις που κάνουν γύρω από την εταιρία.

Bέβαια σε αυτές ευτυχώς δεν είχα μαλακοκάβλη CEO να με ρωτάει ποση ωρα το κανουμε με την κοπελα μου στο κρεβατι.... Εδώ έρχεται και κολάει αυτό που απάντησε ο defacer ότι ενδεχομένως εκεί να ψαχτείς περισσότερο για το τι θες να κάνεις...

Φυσικά μετράει και το είδος της δουλειάς.

Προσωπικά μιλάω για εργασία σχετική με το αντικείμενο μου κατι κοντα σε μαθηματικο για να καταλαβαιτε... Δεν μιλάω να πας για υπάλληλος στα public ή τηλεφωνητής στη wind, εκεί δεν ξέρω τι ρωτάνε/ζητάνε... Αλλα λίγο πολύ αυτά ξέρω ισχύουνε για τη συντριπτική πλειοψηφία αποφοίτων θετικών/οικονομικών σχολών που αναζητουν εργασια στο αντικειμενο τους.

Δημοσ.

Εσυ δηλαδή αμα γκουγκλάρεις την εταιρεια που ειδες στην αγγελια και διαβάσεις αυτά που γράφει στο σαϊτ της εισαι δηλαδη μέσα στα πράγματα? απλα διαβαζεις αυτά που σου λενε και σιγα μην διαφημιζουν τις αδυναμίες και τις παραλείψεις τους (αν υπάρχουν).

Το θεμα είναι να κάνουμε πράγματα με ουσια και όχι να τα κάνουμε απλα για να τα κάνουμε. Επισης ουσια είναι ο άλλος να ρωτάει ουσιώδη πράγματα τι με ενδιαφερει τωρα εμενα αμα ο υπάλληλος μπηκε να μας γκουγκλάρει και να μάθει για εμάς πριν έρθει σε εμάς. Εμενα προσωπικα δεν θα με ενδιέφερε. Ουτε το ντύσιμο του θα με ενδιέφερε αμα ηταν εντάξει εργαζόμενος δεν ηταν χώστης - ρουφιανος - τεμπέλης να ψάχνεται και άλλα ουσιώδη.

Αυριο μεθαύριο αν κάτι πάει στραβα με αυτόν και τον έχω προτεινει εγω , θα βρεθω έκθετος εγω οποτε με ενδιαφέρει πιο πολύ ο χαρακτηρας κάποιου παρα το αν έψαξε να μάθει για εμάς και τι θα φοράει. Εμενα προσωπικα. Τη γνωμη μου λεω.

Δημοσ.

Εσυ δηλαδή αμα γκουγκλάρεις την εταιρεια που ειδες στην αγγελια και διαβάσεις αυτά που γράφει στο σαϊτ της εισαι δηλαδη μέσα στα πράγματα? απλα διαβαζεις αυτά που σου λενε και σιγα μην διαφημιζουν τις αδυναμίες και τις παραλείψεις τους (αν υπάρχουν).

Το θεμα είναι να κάνουμε πράγματα με ουσια και όχι να τα κάνουμε απλα για να τα κάνουμε. Επισης ουσια είναι ο άλλος να ρωτάει ουσιώδη πράγματα τι με ενδιαφερει τωρα εμενα αμα ο υπάλληλος μπηκε να μας γκουγκλάρει και να μάθει για εμάς πριν έρθει σε εμάς. Εμενα προσωπικα δεν θα με ενδιέφερε. Ουτε το ντύσιμο του θα με ενδιέφερε αμα ηταν εντάξει εργαζόμενος δεν ηταν χώστης - ρουφιανος - τεμπέλης να ψάχνεται και άλλα ουσιώδη.

Αυριο μεθαύριο αν κάτι πάει στραβα με αυτόν και τον έχω προτεινει εγω , θα βρεθω έκθετος εγω οποτε με ενδιαφέρει πιο πολύ ο χαρακτηρας κάποιου παρα το αν έψαξε να μάθει για εμάς και τι θα φοράει. Εμενα προσωπικα. Τη γνωμη μου λεω.

Μπορείς επίσης την ώρα που θα μπεις στην συνεντεύξη να ρωτήσεις:

Και δεν μου λες. Εσείς τι κάνετε εδώ;

Δημοσ.

. Ουτε το ντύσιμο του θα με ενδιέφερε αμα ηταν εντάξει εργαζόμενος δεν ηταν χώστης - ρουφιανος - τεμπέλης να ψάχνεται και άλλα ουσιώδη.

Ναι αλλα σε άλλο νήμα τα έχωνες στον defacer που είχε έναν συνάδελφο που πήγαινε στην δουλειά με το σορτσάκι και το σκειτ στον ώμο  :) :-D

Τι, την μια έτσι κ την άλλη γιουβέτσι ?

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...