Προς το περιεχόμενο

Το PS4 Neo θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2016

Rubenstilchkin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ο παραγοντας vfm δεν υφισταται για καποιον απαιτητικο που ψαχνει κατι καλο, ξερει οτι θα τα σκασει, σε οτιδηποτε προιον ειτε αυτο ειναι κινητο, ειτε pc ειτε τηλεοραση. Κ.ο.κ.

Κουμάντο στην τσέπη κανενός δεν μπορεί να κάνει κανένας.

Προσπαθούμε να μιλάμε με όρους πλειοψηφίας, για να προσδώσουμε μια το δυνατόν μεγαλύτερη αντικειμενικότητα στα επιχειρήματά μας.

Εννοώ πως ο ο μέσος, ή ακόμη και ο πιο advanced χρήστης, ο οποίος πάλι κατά μέσο όρο, δεν έχει πάρα πολλά λεφτά, δεν θα κάνει μια έξυπνη αγορά ακριβώς, αν επενδύσει στην τεχνολογία 4k τώρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

δεν συμφωνω απολυτα, αν μπεις στο "pc building gr" ενα γκρουπ στο fb θα δεις 12 χρονα με i7 και τουμπανες καρτες γραφικων κτλ...παιδακια που στερουνται προφανως τα βασικα και κανουν το χαρτζιλικι τους pc... αυτο θεωρω μεσω ορο εγω πλεον. μη μου πεις το 12χρονο παιρνει i7 για vfm, και οτι θα τον αξιοποιησει..απλα θελει να κοκορευεται με αλλα της ηλικιας του ποιος την εχει μεγαλυτερη

• Moderators
Εννοώ πως ο ο μέσος, ή ακόμη και ο πιο advanced χρήστης, ο οποίος πάλι κατά μέσο όρο, δεν έχει πάρα πολλά λεφτά, δεν θα κάνει μια έξυπνη αγορά ακριβώς, αν επενδύσει στην τεχνολογία 4k τώρα.

Προσωπικά, γελάω με τις 4Κ TV's των 600 ευρώ.

Ομοίως θα γελάω με το 4Κ gaming των Scorpio/Neo που θα είναι upscaled. Θα είναι τραγικοί και στις δύο εταιρείες αν διαφημίσουν το upscaled 4Κ ως selling point.

Προσωπικά, γελάω με τις 4Κ TV's των 600 ευρώ.

Ομοίως θα γελάω με το 4Κ gaming των Scorpio/Neo που θα είναι upscaled. Θα είναι τραγικοί και στις δύο εταιρείες αν διαφημίσουν το upscaled 4Κ ως selling point.

αυτες δεν ειναι καν πραγματικα 4κ (fake ultraHD panels  lg)... αλλα ας ειναι καλα το marketing και οι αφελεις/μη γνωστες... βλεπουν πολλες ιντσες, 4κ και τιμη χωμα και τσιμπανε.

Ναι συμφωνω, αλλα πιστευω κυριως απευθυνεται σε ατομα που δεν εχουν ηδη xb1 η ps4 οπως εγω, και fanatics και περιμενω να δω ποτε θα βγει γιατι εχω δρομολογισει να το παρω μετα το καλοκαιρι για το ff15, αν βγει πιο μετα θα περιμενω εννοειται να δω τιμη και δυνατοτητες

Μάγκες, μη δρομολογειται τίποτα. Μη κάνετε σχέδια. Πάρτε οτι θέλετε με την σκέψη οτι σε μισό χρόνο (το πολύ) απο την έλευση του σκορπιού θα υπάρξει απάντηση απο τη Sony.

Τυχεροί όσοι πήραμε το παλιό νωρίς. Οι υπόλοιποι, προσοχή.

Ρε παιδια, πήρα μια ΠΟΛΥ καλή 4K τηλεόραση της Sony 55". Η τηλεόραση ειναι χάρμα οφθαλμών. Πανω εχω κουμπώσει ενα i7 6ης γενιάς ως media center και ενίοτε ως κονσόλα ενώ παράλληλα εχω πανω και το PS4. Το media center εχει native 4K ανάλυση ενώ το PS4 ως γνωστόν ειναι στα 1080p. Με ΟΛΗ την ειλικρίνεια ΠΑΣΧΙΖΩ να δω διαφορά ακομη και όταν ειμαι ενα μέτρο μακριά (καναπές στα 2,5μ). Ποια ειναι όλη αυτη η κάψα για 4Κ δεν καταλαβαίνω. Δεν εχει διαφορά όπως ειχε το SD ή ακομη και το 720p. Παίζω Uncharted4 και φαίνεται ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ. Το σόι διαφορά θα ειχε στο 4Κ native εμένα προςωπικα με ξεπερνά. Απλα πρεπει να εισαι αετός για να δεις διαφορά στα pixels. Δεν εξηγείται. Εγω προτείνω απο το να βλέπουμε chopped frame rates σε 4Κ ας "τερματίσουμε" το performance του 1080p. Δεν θεωρώ πως εχει αξία ολο αυτο το μάρκετινγκ πια θέμα "εγω παίζω 4Κ εσυ οχι". Αν βάζαμε ενα focus group να μας πούνε την διαφορά, θεωρώ πως θα απαντούσαν στην τύχη, ειδικά όταν αφορά real time graphics και οχι απλα video που όντως εχει λιγο διαφορά. Άρα, ως gamer τα τελευταία 35 χρονια σας λέω να μην ψαρωνουμε με τις παπαριες SONY / Microsoft. Ας κάνουν ενα ΚΑΛΟ μηχάνημα για 1080p και σε 5 χρονια βλέπουμε .... Σε display άνω των 65" γιατι και παλι διαφορά δεν θα εχει ...

Ολα αυτά τα λέω με σεβασμό στους συνομιλητές του φόρουμ που διαβάζω καθημερινα ....

επιτέλους ένας αντικιμενικός άνθρωπος.... λόγο της φύσης της δουλειάς μου διαφορές θα δείς μετά τις 80-90 ιντζες... σε εστιακή απόσταση 4 μέτρα.... δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να γίνεται τέτοιος χαμός για το πόσο καλά απεικονίζεται μια τρίχα... βάλε όλα αυτα στο μυαλό και σκέψου αυτούς που ψάχνουν το 4κ στα κινητά μεγέθους 5 ιντζών... και ξεκίνα να γελάς ελεύθερα... :-)  

• Like 1

Να υποθέσω ότι επειδή κάποια στιγμή θα βγούνε τα ανανεωμένα μοντέλα οι τωρινοί κάτοχοι PS4/Xbox One και όσοι σκέφτονται να επενδύσουν σε ένα από αυτά δεν μπορούν να διασκεδάσουν με τα συστήματα τους. Είναι δυσβάστακτο και αναξιοπρεπές να έχω εγώ την παλιοσειρά ( που μέχρι στιγμής με διασκέδαζε) και ένας άλλο να έχει το NEO/Scorpio. Είναι μεγάλη προσβολή.

Μάλλον σας έχει παλαβώσει η πολλή πληροφορία του Internet και δεν μπορείτε να απολαύσετε gaming. Όσοι λειτουργείτε με το παραπάνω σκεπτικό και δεν μπορείτε να δεχτείτε ότι θα ύπαρχουν κάπου κάποιοι που θα παίζουν σε πιο καλό console hardware και αυτό επηρεάζει την ψυχαγωγία σας, λυπάμαι που το λέω αλλά το πρόβλημα είναι καθαρά δικό σας.

Επίσης αν το σκεφτείτε λίγο πιο ψύχραιμα θα καταλάβετε ότι τα νέα συστήματα δεν πρόκειται να επηρεάσουν την πορεία των τωρινών κονσόλων για  μια τλχ. τριετία. Τα παιχνίδια θα βγαίνουν και στην base και στην premium κονσόλα για όσο υπάρχουν οι πρώτες . Το gameplay, A.I., διάρκεια gameplay, mechanics θα λειτουργούν παρόμοια ώστε να μην υπάρχει θέμα μεταξύ των 2 μοντέλων. Η μόνη διαφορά θα είναι στα γραφικά και frame rate και όχι στον πυρήνα του gameplay.

Τώρα αν αυτό αποτελεί πρόβλημα και δεν μπορείτε να παίζετε με τα τωρινά γραφικά δεν σας απαγορεύει κανένας να μεταπηδήσετε σε NEO/Xbox Scorpio αλλά και ούτε φταίει καμιά MS/Sony επειδή κάποιοι θέλετε όπως και δήποτε να είστε στην αφρόκρεμα της τεχνολογίας της εκάστοτε περιόδου.

Άκου εκεί: τυχεροί όσοι πήραν Xbox One/Ps 4 νωρίς και κορόϊδα όσοι άγοράσουν τώρα. Λες και τα προϊόντα έχουν άμεση ημερομηνία λήξης και ξαφνικά τα παιχνίδια σταμάτησαν να βγαίνουν. Ώρες ώρες απορώ πραγματικά με τις ανασφάλειες ορισμένων καταναλωτών εδώ και σε όλο τον κόσμο.

Χθες πήρα αμάξι Volkswagen και είναι καλό. Σε 5 μήνες βγαίνει ανώτερο μοντέλο. Κρίμα που πήρα τώρα αμάξι, δεν τραβάει η παλιοσακαράκα. 

Εντάξει καταλαβαίνετε ότι υπερβάλλω αλλά πιστεύω ότι στο μυαλό πολλών έτσι πάει και με τις κονσόλες.

• Like 1

Κρίνοντας από την Ε3 αδύνατο να πιστέψω ότι θα κυκλοφορήσει νέα κονσόλα μέσα στο 16.
Η Sony έδωσε βάση στα απλά παιχνίδια και σε vr παιχνίδι (από τα demo φάνηκαν πάρα πολύ καλά) κσι στο τέλος έκανε και αναφορά στο vr headset που κοστίζει αρκετά. Πιστεύω ότι η Sony θα δώσει βάσει στο vr, τουλάχιστον για φέτος! Και στην τελική γιατί να βγάλει μια αδύναμη κονσόλα όταν ξέρει ότι το Scorpio θα κυκλοφορήσει με διπλάσια επεξεργαστική ισχύ. Επίσης είναι ακόμα αβεβαιο αν η Sony θα συμμετάσχει στο gamescom.

Παντως καλα κανουν βλεπω την πλειοψηφια και θελει να τα ακουμπαει καθε δυο χρονια Βεβαια στην ελλαδα ερχονται πεινες να δω αν θα το λετε σε δυο χρονια με τοση ευκολια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...