Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Xiaomi, τον τελευταίο καιρό, αποφάσισε πως πρέπει να διευρύνει το πορτφόλιο της, αναπτύσσοντας προτάσεις και λύσεις οι οποίες δεν θα περιορίζονται στο οικοσύστημα των smartphones και των tablets, με πρόσφατο παράδειγμα το Xiaomi Mi Drone.

Αυτή τη φορά, η κινεζική κατασκευάστρια κυκλοφόρησε δύο teasers, δύο αφίσες, όπου στη μία εμφανίζεται κάτι το οποίο θυμίζει οπίσθιο LED φανάρι, δίπλα από έναν τροχό ποδηλάτου, ενώ στην άλλη ένα trip-computer, χαρακτηριστικά τα οποία αμφότερα παραπέμπουν στη δημιουργία ενός "έξυπνου" ποδηλάτου.

Μάλιστα στην οθόνη του δεύτερου, εκτός από πληροφορίες σχετικά με την ταχύτητα, την απόσταση, την ώρα, ένα μενού επιλογών και την ένδειξη συνδεσιμότητας Bluetooth, κάτω αριστερά, διακρίνεται η λέξη "Watt" η οποία μας προϊδεάζει ακόμα για ένα ηλεκτροτροφοδοτούμενο δίκυκλο.

Αν και η Xiaomi δεν εμφανίζει στοιχεία, σχετικά με την επίσημη ονομασία της νέας της υλοποίησης, οι περισσότεροι το αποκαλούν ήδη "Mi Smart Bike" - ονομασία η οποία θα επιβεβαιωθεί την ερχόμενη Πέμπτη.

Link.png Site: GSMArena

Επεξ/σία από Rubenstilchkin
Δημοσ.

Αν ειναι αντιστοιχο του drone,με αναλογα specs οπως αυτονομια και ταχυτητα σε επισης αναλογη τιμη με το drone τοτε θα ειμαι απο τους πρωτους!!!

Δημοσ.

Αν ειναι αντιστοιχο του drone,με αναλογα specs οπως αυτονομια και ταχυτητα σε επισης αναλογη τιμη με το drone τοτε θα ειμαι απο τους πρωτους!!!

Και πως θα το φέρεις το ποδήλατο από την Κίνα? 

Δημοσ.

Και πως θα το φέρεις το ποδήλατο από την Κίνα? 

Ε καλα δεν ειναι κ το πιο δυσκολο πραγμα πλεον.Σκεψου απο γερμανια μου ηρθε τηλεσκοπιο συνολικου βαρους με τη βαση του 35 κιλων με 19,90.

Αν γινει παγκοσμια διαθεση του ποδηλατου κ οχι μονο για την αγορα της κινας σιγουρα θα υπαρχει τροπος!

Δημοσ.

Watt.... Μάλλον μέτρηση ισχύος που βάζει ο ποδηλάτης ????????????

Ακριβώς. Εμένα κάτι μου λέει πως θα πρόκειται περί κάποιου έξυπνου συστήματος που θα τοποθετείται στο ποδήλατο και θα συνδέεται με την ήδη υπάρχουσα ηλεκτρονική πλατφόρμα της xiaomi και θα εμφανίζει στατιστικά.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλες και όλους,

Θα προσπαθήσω να βάλω τα πράγματα σε μία βάση - τάξη χωρίς να έχω την πρόθεση να έρθω σε αντιπαράθεση με κανέναν.

Κατ' αρχάς, όσο και αν θα το θέλαμε, Xiaomi και επίσημη παγκόσμια διάθεση είναι δύο εκ' διαμέτρου αντίθετες έννοιες.

Στη συνέχεια θα ήθελα να ρωτήσω από που προκύπτει ότι αυτό που βλέπουμε πρόκειται για "ολοκληρωμένο" smart bike και όχι για add-ons σε υπάρχοντα ποδήλατα που θα τα βοηθήσουν να καταστούν τα ίδια smart ή ακόμη και να επικοινωνούν ασύρματα με smart συσκευή.

Ας περιμένουμε λοιπόν την επίσημη ανακοίνωση της εταιρίας όπως έκανε και για τα Drone της και μετά εδώ είμαστε να τα ξαναπούμε.

Καλή δύναμη.

edit :

http://xiaomi-mi.com/yunbike/

:)

• Like 1
Δημοσ.

Μακάρι να βγάλουν σύστημα σχετικά φθηνό που θα μετατρέπει ένα κοινό ποδήλατο σε ηλεκτρικό. Αν και υπάρχουν διάφορα από 250 ευρω.

Δημοσ.

Επιτέλους να χαρεί και λίγο ο Έλληνας εισαγωγέας. Θα είναι το πρώτο Xiaomi που δεν θα μπορούμε να το εισαγουμε από κινα σαν καταναλωτές. Με ότι αυτό συνεπάγεται....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...