Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά,

είμαι κάτοχος Note 2 τα τελευταία 3 χρόνια και είμαι απλά ερωτευμένος με την συσκευή. Αλλα τώρα τελευταία έχω θέματα με την μπαταρία και έχω ραγίσει και λίγο το τζάμι. Οπότε σκεφτόμουν αν συμφέρει να πάρω κάποιο καινούργιο ή να επενδύσω τελικά σε μια καινούργια μπαταρία και να αλλάξω το καπάκι και το housing που έχει φθαρεί ωστε να είναι πένα.

Θέλω σίγουρα απο 5,5 ίντσες και πάνω συσκευή, αλλά απο λεφτά μπορώ να διαθέσω μέχρι 250-300. Τι θα μου προτείνατε? Σκεφτόμουν το Note 3, μετά σκεφτόμουν το Mega 2 (αλλα έχει 1,5gb Ram), μετά χάζευα το J7.  

Κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη

Δημοσ.

Εφόσον θέλεις πάνω από 5.5 ίντσες, μπορείς να πάρεις το δικό μου κινητό, που είναι 5.7, το Xiaomi Note Pro. Είχα δει πριν μερικές ημέρες που το διαφήμιζαν στην ελληνική σελίδα του Coolicοοl στο facebook, ότι κάνει πια 290€ περίπου. Το κινητό επειδή το έχω, είναι πολύ καλό, δυνατό, με 4/64 μνήμη, 2Κ οθόνη, πολύ καλή κάμερα. Ρίξτου μια ματιά.

• Like 1
Δημοσ.

Εφόσον θέλεις πάνω από 5.5 ίντσες, μπορείς να πάρεις το δικό μου κινητό, που είναι 5.7, το Xiaomi Note Pro. Είχα δει πριν μερικές ημέρες που το διαφήμιζαν στην ελληνική σελίδα του Coolicοοl στο facebook, ότι κάνει πια 290€ περίπου. Το κινητό επειδή το έχω, είναι πολύ καλό, δυνατό, με 4/64 μνήμη, 2Κ οθόνη, πολύ καλή κάμερα. Ρίξτου μια ματιά.

Άσχετο, έχει fingerprint scanner;
Δημοσ.

Εγω θα πρότεινα να κρατήσεις το Note μέχρι τον Αύγουστο που θα βγει το νέο Note για να δεις αν θα πάρεις καποιο καινούριο η αν θα πας σε άλλη σειρά.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό φοβάμαι. Έχω πραγματικά κολλήσει με την σειρά. Πήρα τηλ και παρήγγειλα νέα μπαταρία αυτή την φορά απο την samsung αυθεντική, γτ μια που πήρα απο skroutz βγήκε άχρηστη. Ελπίζω να κρατήσει για λίγο καιρό, μέχρι να πέσει η τιμή του Note 4 και μαζέψω κανα φράγκο να το πάρω

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...