Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έδωσαν στον ξαδερφό μου ένα dvd με ασκήσεις, τέστ απο το φροντιστήριο για να δουλέψουν στο σπίτι.

Ο υπολογιστής του δεν παίρνει dvd και μου το έδωσε να το αντιγράψω σε φλασάκι αλλά έχει προστασία εγγραφής το dvd...

Με ποιο πρόγραμμα να το αντιγράψω?

Έχω χρόνια να ασχοληθώ με cd,dvd και αντιγραφές.

Δημοσ.

Το τεστ φαντάζομαι είναι κάποιο πρόγραμμα ου κάνει εγκατάσταση ή τρέχει από το dvd.

Αν είναι έτσι, γιατί δεν αντιγράφεις τα αρχεία από το dvd σε έναν φάκελο στο στικάκι; Προστασία αντιγραφής αρχείων δε μπορεί να έχει γιατί δεν υπάρχει τέτοια λειτουργία στα dvd. Αν δεν αντιγράφονται κάποια αρχεία ή θα φταίει το dvd (έχει πρόβλημα ή δε γράφτηκε σωστά) ή θα φταίει το antivirus που μπορεί να μπλοκάρει κάποιο exe/dll/script επειδή το θεωρεί κακόβουλο.

Δοκιμασε με το Clonedvd

Δεν το θέλει σε dvd αλλά σε στικάκι.

Δημοσ.

Το cloneDVD ξεκλειδώνει dvd-video δισκάκια, αυτή είναι η λειτουργία για την οποία δημιουργήθηκε. Δεν ξέρω αν κάνει copy οποιοδήποτε dvd αλλά και να κάνει υπάρχουν καλύτερες και δωρεάν λύσεις για δημιουργία iso όπως το Imageburn.

Δημοσ.

Αυτό δοκίμασα να κάνω, να αντιγράψω τους φακέλους απο το dvd σε έναν φάκελο στον υπολογιστή αλλά μου λέει ότι έχει προστασία εγγραφής.

Προγραμματάκι νομίζω έχει μέσα που κανείς ασκήσεις.

Δοκίμασα στο nero trial χθες και έκανε αντιγραφή, περίμενε να βάλω dvd να το γράψει αλλα δεν συνέχισα.

Αν το αντιγράψω σε άλλο dvd θα βάλει και σε αυτό προστασία εγγραφής?

Δημοσ.

Αυτό δοκίμασα να κάνω, να αντιγράψω τους φακέλους απο το dvd σε έναν φάκελο στον υπολογιστή αλλά μου λέει ότι έχει προστασία εγγραφής.

Προγραμματάκι νομίζω έχει μέσα που κανείς ασκήσεις.

Δοκίμασα στο nero trial χθες και έκανε αντιγραφή, περίμενε να βάλω dvd να το γράψει αλλα δεν συνέχισα.

Αν το αντιγράψω σε άλλο dvd θα βάλει και σε αυτό προστασία εγγραφής?

Κάτσε γιατί κάπου το χάσαμε το κορμί.

Μήπως το αρχείο που θέλεις να αντιγράψεις είναι μεγαλύτερο από 3gb σε μέγεθος και προσπαθείς να το αντιγράψεις απευθείας σε στικάκι το οποίο είναι fat32; Αυτό το βλέπεις με δεξί κλικ->ιδιότητες στο usb ή στον δίσκο που προσπαθείς να γράψεις. Αν αντιγράφεις στο dekstop δες σε τι μορφή είναι ο c:

Δημοσ.

Το δοκίμασα στο στικάκι αλλα και σε φάκελο στον σκληρό του υπολογιστή.

Θα κάνω μερικές δοκιμές το απόγευμα και θα ξαναγράψω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...