Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μιας και επαναφερατε το θεμα, ειχα μπει περισυ εδω για να παρω. Πιστευα οτι με 800-1000 ευρω θα παρω κατι πολυ δυνατο, αλλα διαπιστωσα οτι το πολυ δυνατο πλεον ειναι μια Oled 4K 55" hdr δεδομενου οτι εχω μια 40αρα smart 7 ετων περιπου, σειρα 6800 χοντρικα και κανω τη δουλεια μου.

Επειδη 1 χρονο εχω μπει στο καινουριο σπιτι με την γυναικα μου και την κορη μας, η χρηση που κανουμε ειναι χαλαρη, μια στο τοσο ταινιες, αλλα φτιαχνω πολλα βιντεο με την go pro μου, και δεν τα σηκωνει η παλια. 

Ελεγα λοιπον επειδη τηλεοραση παιρνω μονο αν χαλασει (τωρα χρειαζομαι αλλη μια γιατι η 40αρα θα παει στους γονεις) ηθελα να παρω με 4Κ κτλ καθως εχω βιντεο ειτε σε πολλα fps ειτε σε παραπανω αναλυση και δεν παιζει κανενα.

Θεωρω οτι οι καινουριες τα παιζουν ολα αυτα.

Παρολο οτι οι απαιτησεις μου ειναι μικρες, θεωρω ανοησια να μην παρω ο,τι καλυτερο μπορω αφου την TV την παιρνεις για 10 χρονια οποτε το 4Κ πχ ειναι το ελαχιστον πλεον.

Ειχα καταληξει στην b6v και τον Σεπτεμβριο που ειναι ο γαμος μου (ο θρησκευτικος) θα την χτυπουσα, μετα τον γαμο εφοσον δεν χρεωκοπησω...

αλλα τωρα ειδα τα καινουρια μοντελα, καθως και τις qled της samsung Που απο ο,τι καταλαβα τις ονομασε ετσι πιο πολυ για να μας παρασυρει οτι ειναι κατι σαν Oled, ενω δεν εχει καμια σχεση με Oled.

Τι λετε, να παω σε αυτη την LG? να παω στο φετινο μοντελο? Να παω σε κατι αλλο?

Εβλεπα ενα βιντεο που εδειχνε την LG διπλα σε μια samsung και ενω τα χρωματα ηταν πιο εντυπωσιακα στην Oled, εν τουτοις η samsung νομιζω ειχε μεγαλυτερο ευρος χρωματων και δεν ηταν τοσο κορεσμενα και υπερβολικα οσο της LG. Μηπως το μαυρο και οι αντιθεσεις των χρωματων λοιπον της oled ειναι απλα υπερβολικα και δεν αξιζει μια τετοια τηλεροαση μονο για αυτο?

• Like 1
Δημοσ.

Εννοειτε να πας σε αυτή ρε φίλε είναι καλύτερη επιλογή ( b6v ) η qled της samsung ένα μαρκετιστικο κόλπο είναι υπερεκτιμημενο προϊόν δεν αξίζει τα λεφτά τις  http://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/qled-q7f-q7 http://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/qled-q9f-q9δεν πιανει καν 10 στην 4k αναλυση (  When viewed from up close, some minor artifacts are visible in some scenes. This is mostly noticeable with the 'Warm' color temperature for PC use and is the same result as the Q7F. It is caused by the sub-pixel dimming algorithm and occurs with images of low APL but some bright areas. This video of the sub-pixels of the Q7F showing the effect was taken by increasing the brightness of a static image.) το ίδιο και η q9. Μια samsung ks8000 led με va πάνελ είναι καλύτερη από τα φετινά qled μοντέλα στα μισά λεφτά.  Πιστεύω να πας στην περσινή oled lg 2016 μοντέλο που ανέφερες από ότι διάβασα και στα review στο καλύτερο site ανά το παγκόσμιο για reviews tv,  http://www.rtings.com/tv/reviews/lg/b6-oled η βαθμολογιες των φετινών c7 lg led μοντέλων, κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα σε όλα τα σημεία, αθλητικά, ταινίες, σειρές, games, hdr, κτλ με τις περσινές oled απλά αν πάρεις την φετινή θα σκάσεις ένα χιλιάρικο ξέρω εγώ παραπάνω.

Δημοσ.

Ωραίος, άρα λες δεν δίνει κάτι ουσιαστικό φέτος. Πάντως αν η b6v πέσει 1500 την χτύπησα άμεσα. Δεν ήθελα να πάω παραπάνω και ήδη είναι κάτω. Μετά τον γάμο μου αν μείνουν λεφτά θα την πάρω και λίγο παραπάνω αλλιώς θα δω. Θεωρώ ότι είναι υπερπληρης στα πάντα.

Υπάρχει κάπου να δούμε τι είδους βίντεο παίζει ? Πχ μέχρι πόσα fps και πόση ανάλυση συνδυαστικα? Πχ τραβάω σε 1080 στα 90 fps ή σε 2.7k κτλ κτλ. Να ξέρω τι θα μπορώ να δω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...