Nikolas7_7 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Καλημερα σας, βρισκομα στη διαδικασια αναζητησης τηλεορασης, η οποια θα αγοραστει μεχρι τον οκτωβριο αλλα επειδη δεν αλλαζω καθε 3 χρονια θελω να κανω καλη ερευνα καθως οι εξελιξεις ειναι πολλες. Εχω καταληξει στις 50" αλλα δε σημαινει οτι δεν παω σε 46 ή 48, ακομα και 43" θα πηγαινα αν υπαρχει κατι πολυ καλυτερο σε ποιοτητα. Εχω μεγαλο σαλονι αλλα και με 43" ειναι μια χαρα. Εγω λοιπον απο τα λιγα που ξερω κατεληξα σε αυτες εδω: https://www.skroutz.gr/s/4846836/Samsung-UE50HU6900.html https://www.skroutz.gr/s/7390208/Samsung-UE50JU6800.html Ο μονος λογος που βλεπω samsung ειναι επειδη εχω διαπιστωσει οτι απο φλασακι παιζουν τα παντα με υποτιτλους, κατι που δεν συμβαινει ευκολα σε αλλες. Και επειδη δεν ασχολουμαι να ενσωματωνω υποτιτλους κτλ, θελω αυτη που μπορει να διαβασει τα περισσοτερα..αν κανω λαθος διορθωστε με (τη διαπιστωση την ειχα κανει παλιοτερα σε δοκιμες που εκανα στα media markt αλλα και απο εδω διαβαζοντας αποψεις..) Σε αυτες τις 2 λοιπον, Δεν ξερω ποιες ειναι οι διαφορες τους περα απο το android vs tizen που βλεπω οτι εχουν (και μαλλον το εξυπνο τηλεχειριστηριο που δεν εχει η δευτερη). Πχ τα hz, ποια ειναι τα πραγματικα τους? τι πανελ φορανε? ποιο ειναι καλυτερο? Αναμεσα στις πλατφορμες, ποια ειναι καλυτερη? Εχω μια 6500 (δε θυμαμαι ακριβως μοντελο, των 1000 ευρω του 2012 40") και ειναι πολυ αργο το smart menu με αποτελεσμα να μην το χρησιμοποιω. Μονο υλικο απο το κινητο βλεπω που με εχει βολεψει ΑΛΛΑ βιντεο που εχω κανει με το κινητο σε 4Κ ή σε 60-120fps ή σε slow motion δεν τα παιζει. ΠΑιζει μονο μεχρι 1080-30fps. Επειδη λοιπον θελω να βλεπω το υλικο απο το κινητο μου που φτιαχνω συχνα, θα ηθελα η νεα TV να μπορει να παιζει τα παραπανω που ανεφερα.. Τελος, σκεφτομαι οτι η curved δεν αξιζει για μενα, αν και μαρεσει το ωραιο σχεδιο που η 6900 δεν εχει σε σχεση με την αλλη, ομως το θυσιαζω αν παρω κατι πολυ ολοκληρωμενο (σχετικο ειναι αυτο βεβαια). Θα ηθελα τις προτασεις σας, ειτε αναμεσα σε αυτες ειτε σε αλλες. Δε θελω να περασω τα 800 ευρω, προτιμω να πεσω σε ιντσες λιγακι. το 3D μου ειναι αδιαφορο, ειδικα με τις samsung ειναι ζαλαδα..(τουλαχιστον στη δικη μου ετσι ειναι) ΟΜως δεν ξερω αν αξιζει να παρω HDR που δεν εχω καταλαβει ποια ειναι η διαφορα, αλλα αν θεωρειτε οτι αξιζει πολυ, ειτε θα παρω ειτε θα προτιμησω μια φθηνη τωρα με σκοπο την αλλαγη της νωριτερα... Χρηση που θα κανω δεν ξερω. Μπορει τωρα να βλεπω μονο TV και μετα απο 5 χρονια να μαζευω φιλους και να παιζουμε Playstation. Το σιγουρο ειναι οι ταινιες, και η συνδεση με pc μαλλον (θα προβαλλω απο εκει υλικο κατευθειαν οπως κανω και με την τωρινη).
SwAToNeR Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Τα ξαναλέμε τον Σεπτέμβρη. Σε αυτά τα λεφτά δεν έχεις πολλές επιλογές. Άσε που Σεπτέμβρη θα έχουν βγεί τα καινούργια μοντέλα στην Ελληνική αγορά. HDR θέλεις 1300+ αυτήν την στιγμή. Curved εφόσον την θέλεις για σαλόνι δεν αξίζει εκτός αν είναι OLED και κάνεις την θυσία για να κερδίσεις σε ποιότητα εικόνας συνολικά. Στις ίντσες μην κάνεις θυσία. Θα φαίνεται μικρή η τηλεόραση και δεν αξίζει. Ειδικά αν πας για 4k οι 55 ίντσες είναι σημείο έναρξης. Να μιλήσουμε για μοντέλα από τώρα για Οκτώβρη πάντως είναι πολύ νωρίς. Μόνο να μάθεις τι τεχνολογίες θέλεις μπας και βρείς καμια προσφορά περίπου τότε να αγοράσεις. Πχ αν βρείς Sony 55x850x σειρά με 800€ την αγοράζεις με κλειστά μάτια. Αφού η τηλεόραση αξίζει πάνω από 1000€. Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2016 από SwAToNeR 1
speedy23 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Σωστος. Εγω σε δωματιο ειμαι, σε αποσταση 2.5-3 μετρων και εχω παρει 48αρα και θα μπορουσα και να ειχα παρει 50" τελικα. Στο σαλονι, μιας και ειπες οτι ειναι μεγαλο, θα ξεκινησεις απο 55" που σημαινει οτι θα παρεις παραπανω
Nikolas7_7 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 ΠΑιδες το σαλονι ειναι μεγαλο, αλλα οι καναπεδες ειναι σε κοντινη αποσταση, απλα παιζω οσο πισω θελω, αλλα και οσο μπροστα θελω, και επειδη δε θελω να ξεφυγω σε λεφτα λεω να παω σε 50αρα.. Επισης το 4Κ το θελω γιατι θελω να παιζει αυτα που τραβαω απο κινητο και go pro, η FHD δε θα μπορει να τα παιξει λογικα, εκτος αν μπορει και απλα η δικη μου μονο δεν μπορει (επειδη ειναι πιο παλια πιθανον). Απο εκει και περα, αναμεσα σε αυτες τις 2 που εγγραψα ποια θα προτεινατε και γιατι? Επισης, ισχυει αυτο που εχω διαπιστωσει οτι η samsung παιζει τα παντα απο φλασακι με υποτιτλους κτλ, ενω αλλες τα κανουν αχταρμα ειτε με ανικανοτητα να τους παιξουν ειτε με λαθος προβολη (πχ να βγαζει "κινεζικα"). Κατα τα αλλα, γιατι τοσο πολυ επιμενετε στις 55"? αν ειμαι στα 2-3 μετρα δεν κανει η 50αρα? (εχω πολυ βαθος αλλα τον καναπε τον βαζω οσο μακρυα θελω καθε φορα. Tizen ή android? Οσο για το Σεπτεμβριο, οκ βγαζουν 1-2 μοντελα σε καθε σειρα αλλα εδω βλεπουμε ακομα μοντελα του 2014 να κυκλοφορουν και να συμφερουν. Επισης, δε θελω μονο να μου πειτε καποιο μοντελο, αλλα και τι κοιταμε στο καθε ενα οποτε οταν βγουν τα νεα να μπορω να κρινω και μονος. Πχ τα Hz που στο καλο τα βρισκετε? (τα πραγματικα οχι τα 1500αρια που λενε εδω). Τελος,οι hdr ειναι ακριβες το ξερω, ομως δε ρωτησα αυτο, ρωτησα αν ειναι τοοοσο καλη τεχνολογια μιας και δεν ξερω τι ακριβως προσφερει, ωστε να μην δωσω 800 τωρα, να παρω μια με 400 43αρα πχ, και σε κανα 2 χρονια να την βαλω αλλου και να παρω 55αρα hdr που θα εχει πεσει στα 800. Τωρα μπηκα σπιτι με τη γυναικα και θα αγοραστουν τηλεορασεις για υπνοδωματια κτλ, οποτε δε με χαλαει να κοιμαμαι εχοντας 43αρα απεναντι.
Ntinaras Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 εγω στη θεση σου θα παιρνα την πιο φτηνη 55+ σε 4k.
Nikolas7_7 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 εγω στη θεση σου θα παιρνα την πιο φτηνη 55+ σε 4k. εξηγησε μου το γιατι ομως.. Δεν εχω προβλημα να δεχθω οποιαδηποτε αποψη αλλα να ξερω το γιατι. Εγω εκατσα και ανελυσα οσο καλυτερα μπορουσα γιατι εφτασα σε αυτες τις 2, με βαση αυτα που εχω χρειαστει και εχω δει κατα καιρους, δεν ξερω ομως τι μου διαφευγει..και δεν μου απανταει καποιος στα ερωτηματα που εχω θεσει, εκτος αν ειναι τοσο ακυρα πια.
heavyrain Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 εγω στη θεση σου θα παιρνα την πιο φτηνη 55+ σε 4k. Διαφωνω καθετα. Η φθηνοτερη 55+ ultra hd σ αυτη τη περιπτωση θα ειναι καποια lg, με fake 4κ panel, και τα κακα που ολοι ξερουμε των ips πανελ. Δεν πας σε ips πανελ αν θες 4Κ, οπου η χρηση της θα ειναι για ταινιες και gaming (τα μονα που υπαρχουν σε 4κ).
Nikolas7_7 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Διαφωνω καθετα. Η φθηνοτερη 55+ ultra hd σ αυτη τη περιπτωση θα ειναι καποια lg, με fake 4κ panel, και τα κακα που ολοι ξερουμε των ips πανελ. Δεν πας σε ips πανελ αν θες 4Κ, οπου η χρηση της θα ειναι για ταινιες και gaming (τα μονα που υπαρχουν σε 4κ). Αυτες που εχω βαλει πανω ειναι καλες? καμια αλλη προταση? Επισης γιατι ειναι τοσο κακο να παω σε 50αρα? ΠΡοσωπικα καλυπτομαι απο αυτο το μεγεθος και ας φαινεται σε εσας μικρο, ηδη μια 43αρα (απλη βεβαια απο specs) Που εχω στο σπιτι μου φαινεται μεγαλη, απλα θα τις αφησω στους γονεις μου αυτες (την 43" και την 40αρα που ειχα παρει πριν 4-5 χρονια ) και θα παρω καινουριες, επειδη ομως το 80% χρησης που κανω ειναι TV, και 40αρα HD να παρω, καλυτερα θα ειναι για το σημα της TV. Το θεμα ειναι βεβαια οτι περιμενω παιδι, και θα καθομαι πολυ περισσοτερο σπιτι, και εγω και η γυναικα και οι γιαγιαδες-παππουδες, οποτε θελω να επενδυσω σε μια καλυτερη απο απλη μεγαλη.
heavyrain Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Οποτε σου ειναι αχρηστο το ultra hd απ οτι καταλαβαινω. Σ αυτη τη περιπτωση περνεις την j6200 σε οτιδηποτε ιντσες σε βολευουν και εισαι υπερκαλυμενος. Η ju6800 ειναι πολυ καλη. Απλα με ips πανελ. Δες την ju6400 ως εναλλακτικη αν θες ντε και καλα 4κ. Αλλιως πας σε sony x809c
Nikolas7_7 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Οποτε σου ειναι αχρηστο το ultra hd απ οτι καταλαβαινω. Σ αυτη τη περιπτωση περνεις την j6200 σε οτιδηποτε ιντσες σε βολευουν και εισαι υπερκαλυμενος. Η ju6800 ειναι πολυ καλη. Απλα με ips πανελ. Δες την ju6400 ως εναλλακτικη αν θες ντε και καλα 4κ. Αλλιως πας σε sony x809c δεν ξερω αν διαβασες το 1ο και 2ο μηνυμα μου.. 1ον αν παρω τωρα μια θελω να την κρατησω για πολλα χρονια, εφοσον οι HDR οθονες δεν ειναι τιποτα σπουδαιο (οποτε δε θα μπω στη διαδικασια να παρω μια hdr σε 2-3 χρονια..) αλλα ακομα καποιος δεν μου εχει πει τι ειναι, περα απο θεωριες στο ιντερνετ, εννω στην πραξη αν αξιζει και σε ποιες περιπτωσεις.. 2ον ειπα οτι θελω να παιζει 4Κ περιεχομενο του κινητου μου και της καμερας, τα οποια η τωρινη FHD Μου δεν τα κανει, αν τα κανει αυτη που λες οκ, αλλα αν πρεπει ναναι 4Κ και η TV τοτε δε μου κανει. Θελω να παιζει Fhd@120fps γιατι τοσο τραβαω με την go pro, να παιζει τα slow motion Που δημιουργω απο τα FHD@120.. Και γενικα να μη χρειαστω παλι τηλεοραση απλα λογω της αναλυσης. Με αυτο το σκεπτικο, ειπα να παω σε μια καλη 4Κ και οχι απλα σε μια 4Κ. Γιαυτο ρωτησα για αυτες τις 2..
SwAToNeR Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Η ju6800 έχει θέμα με χαμηλό φωτισμό λόγο ips panel.Την κοίταγα και εγώ πριν παραγγείλω άλλη. Το να πάρεις την ποιο φτηνή 4k δε θα το πρότεινα ούτε εγώ. Αν δείς πχ την ju6000 απέναντι στην ju6400 θα καταλάβεις γιατί. Αν θέλεις να μείνεις στα 800€ είναι μονόδρομος δύο τηλεοράσεις. Sony KD-55X8005c και η ju6400 H μεν sony έχει 100hz panel 4k καλό upscale απο αναλογικό και καλό δέκτη για ψηφιακά κανάλια και μέτριο προς καλό 4k για αυτά τα χρήματα. Android Η ju6400 είναι budget 4k και αυτή τηλεόραση, βγαίνει και μικρότερη. Γιατί αν παίξεις 4κ η ανάλυση πάει δια 4 και μικραίνει πολύ. Και για 2μιση μέτρα που σε καλύπτει μια 50άρα σε full hd τα 4k θα τα βλέπεις στο 1 μέτρο. Ειδικά αν έχεις μεγάλο σαλόνι πίστεψε με θα δείξει η τηλεόραση αλλά και εσύ θα βλέπεις καλύτερα.
Nikolas7_7 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Η ju6800 έχει θέμα με χαμηλό φωτισμό λόγο ips panel. Την κοίταγα και εγώ πριν παραγγείλω άλλη. Το να πάρεις την ποιο φτηνή 4k δε θα το πρότεινα ούτε εγώ. Αν δείς πχ την ju6000 απέναντι στην ju6400 θα καταλάβεις γιατί. Αν θέλεις να μείνεις στα 800€ είναι μονόδρομος δύο τηλεοράσεις. Sony KD-55X8005c και η ju6400 H μεν sony έχει 100hz panel 4k καλό upscale απο αναλογικό και καλό δέκτη για ψηφιακά κανάλια και μέτριο προς καλό 4k για αυτά τα χρήματα. Android Η ju6400 είναι budget 4k και αυτή τηλεόραση, βγαίνει και μικρότερη. Γιατί αν παίξεις 4κ η ανάλυση πάει δια 4 και μικραίνει πολύ. Και για 2μιση μέτρα που σε καλύπτει μια 50άρα σε full hd τα 4k θα τα βλέπεις στο 1 μέτρο. Ειδικά αν έχεις μεγάλο σαλόνι πίστεψε με θα δείξει η τηλεόραση αλλά και εσύ θα βλέπεις καλύτερα. δηλαδη επιμενεις οτι καμια απο τις 2 που προτεινα παραπανω δεν αξιζει? δεν ξερω τι πανελ φορανε και ποσα hz ειναι αλλα μοιαζουν πολυ ολοκληρωμενες σε 4Κ. Αυτο στο τελος με μπερδεψε που λες, δηλαδη η 4Κ παει 1 μετρο ανα 10 ιντσες? και αρα στο 1 μετρο δε βλεπω αλλοιωση? Το να θελω να δω μια ταινια και να παω πιο κοντα πχ τον καναπε για να ειναι πιο εντυπωσιακες οι 50" και οταν βλεπω TV να την παω πιο μακρυα (για να μη φαινεται χαλια η κακη ποιοτητα της TV ) δεν ειναι λυση ας πουμε, ωστε να μεινω σε 50"??
heavyrain Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Ναι εχεις δικιο. Ειμαι απο κινητο και μαλλον παρελειψα καποια απ τα λεγομενα σου. Το αν θα παιζουν στα 120fps δεν το ξερω. Τα μοντελα αυτα ειναι entry level δλδ τα φθηνοτερα 4κ τις εκαστοτε εταιριας. Οποτε Μην περιμενεις ολα τα καλουδια και τις δυνατοτητες ακριβοτερων μοντελων. Πρεπει ν ανεβασεις αρκετα το budget για σοβαρο 4κ μοντελο... μπορω να δοκιμασω με το κινητο μου να τραβιξω HD στα 120fps να δω πως/αν το τρεχει η δικη μου και να σου πω καποια στιγμη που θα βρω χρονο. H hu6900 ειναι προπερσινο μοντελο...δεν αξιζει
Nikolas7_7 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Ναι εχεις δικιο. Ειμαι απο κινητο και μαλλον παρελειψα καποια απ τα λεγομενα σου. Το αν θα παιζουν στα 120fps δεν το ξερω. Τα μοντελα αυτα ειναι entry level δλδ τα φθηνοτερα 4κ τις εκαστοτε εταιριας. Οποτε Μην περιμενεις ολα τα καλουδια και τις δυνατοτητες ακριβοτερων μοντελων. Πρεπει ν ανεβασεις αρκετα το budget για σοβαρο 4κ μοντελο... μπορω να δοκιμασω με το κινητο μου να τραβιξω HD στα 120fps να δω πως/αν το τρεχει η δικη μου και να σου πω καποια στιγμη που θα βρω χρονο. H hu6900 ειναι προπερσινο μοντελο...δεν αξιζει θυμησε μου ποια εχεις γιατι εχω ανοιξει τα μισα θεματα του τοπικ και εχω χαθει. Βασικα απο εικονα ειμαι ασχετος, και πιστεψε με δε θα καταλαβω διαφορες σε πολλα θεματα, δεν το παιζω γνωστης. Απλα εχω μαθει να ψαχνω αρκετα απαντωντας σε δικα μου ερωτηματα. Εδω μου ειπατε παρε 55αρα, παρε αυτη παρε την αλλη, αλλα δεν πηρα απαντηση σε κανενα σχεδον ερωτημα μου, γιαυτο επιμενω, να μου φυγουν οοι αποριες πρωτα. 55αρα δυσκολα θα παρω γιατι μου αρεσει να εχει και specs η TV, πχ στη samsung οταν παιζεις στο δευτερο ψηφιο απο 5 και ανω (πχ 6500) ειτε ειναι ju ειτε hu κτλ, παιρνεις καποια πραγματα οπως καλυτερο επεξεργαστη, πιο καλο και γρηγορο μενου smart, καμια φορα φωτιζομενο τηλεκοντρολ (ετσι ειναι η 40αρα μου ) που αξιζει πραγματικα οταν βλεπεις νυχτα TV, εξυπνο τηλεκοντρολ κτλ κτλ.. γιαυτο κολλησα με την 6900 και 6800. Δηλαδη προτιμω να παω στη σειρα 7000 και λιγοτερες ιντσες παρα σε φτωχη 55αρα. Το βασικο μου προβλημα ειναι να παιζει με dlna τα βιντεο του κινητου, ειτε ειναι 60fps, ειτε 120fps ειτε 4Κ, καθως φτιαχνω πολλα τετοια, τοσο με κινητο οσο και με go pro τα οποια περναω στο κινητο και τα ριχνω με dlna, που ειναι το μελλον καθως κανεις μας δεν καθεται να δει φωτο σε αλμπουμ εκτυπωμενα. Τα εχω ολα στο κινητο και τα προβαλω στην παρεα απο εκει.. για μενα αυτο ειναι σημαντικο να δουλευει σωστα.
heavyrain Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Ειπαμε... και η ju6800 ειναι παρα πολυ καλη (μιλαμε παντα για την entry lvl κατηγορια) απλα σε σκοτεινες θεασεις δεν θα βλελεις μαυρο και υψηλες αντιθεσεις. Οι μονες εναλλακτικες στο budget σου ει αι αυτες που του ειπα... ju6400 η x809c.(Εγω εχω την x8508c που ειναι μια κατηγορια πανω απo αυτες που συζηταμε, αλλα δεν εχει σχεση αυτο με το αν θα παιζει 120 fps βιντεο )Οσο ασχετος και να ειναι καποιος απο εικονα την διαφορα του γκρι(ips panel) και του μαυρου(va panel) μπορει να την διακρινει καθως και την χαμηλη αντιθεση. Σαφεστατα, οπως εχω γραψει απειρες φορες σε αλλα θεματα, δεν θα την διακρινεις στα καταστηματα που ο φωτισμος ειναι πολυ δυνατος.Οταν λες dlna φανταζομαι χρησιμοποιεις καποιο προγραμμα οπως το plex; δεν εννοεις απλα να τα κανεις προβολη μεσω wifi direct στην τηλεοραση; σ οποια και απ τις δυο περιπτωση βεβαια αν ειναι υψηλη η αναλυση η τα fps θα εχει σπασιματα μεχρι να "buffarei" τον βιντεο, κατι σαν το youtube που περιμενεις να φορτωσει ενα βιντεο και κανει σπασιματα αν εχεις αργο ιντερνετ. Δες ενα αλλο θεμα με τιτλο αγορα 55αρας καπως ετσι που εχουν δημοσιευτει εικονες για να δεις την διαφορα των δυο πανελ ips Με va υπο πραγματικες συνθηκες. Στο βρηκα το λινκ:http://www.insomnia.gr/topic/611033-γνωμες-για-ue48h6670sl/Κανω ενα edit τωρα που διαβασα απο υπολογιστη ολοκληρομενα τα ποστ σου.Tizen vs android καθαρα προσωπικη επιλογη. Εγω θεωρω (και εχω ) το android το πιο ευελικτο με την μεγαλυτερη υποστηριξη απ ολα ( google γαρ), στ αρνητικα τρωει σκαλωματα ωρες ωρες, τπτ το τραγικο ομως. Απ την αλλη το tizen και το webOS ειναι μακραν πιο ευχριστα και καλοφτιαγμενα, αλλα περιορισμενα σε εφαρμογες σε σχεση με το android. Επισης οι samsung εχουν καλυτερες cpu.Στα 800€ Οι καλυτερες που μπορεις να παρεις ειναι αυτες που σου εγραψα, δεν μπορεις και δεν υπαρχουν εξτρα specs σ αυτα τα λεφτα και ιντσες για να πεις θα παρω μικροτερη και καλυτερη... Μην φοβαςαι τις ιντςες....μετα πας στις 55+ για ν ανεβεις κατηγορια. Η ju7000 που ανεφερες αξιζει, αλλα η 48αρα δεν αξιζει οταν με 200€ πανω πας στην 55αρα. Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2016 από heavyrain
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα