shamrock1404 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Τι ακριβώς έκανες? Με καταχωρημένη την παραγγελία κάνουν τον κινέζο τώρα.Μεγααααλη ιστορία...Υπάρχει στο περσινό νήμα της προσφοράς iPhone 5 του Γερμανού..Ούτε να ψάξω δε θέλω..
Jake07 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Εντάξει, δείτε απο που είναι τα τηλέφωνα του Έλληνα πωλητή... http://www.ebay.com/itm/Apple-iPhone-5S-16GB-Space-Gray-Factory-Unlocked-NEW-/122043555039?hash=item1c6a5cdcdf:g:G1gAAOSw2zlXhQDO με 0 feedback as a seller δε πουλας iphone... και επειδη πολυ το χεσαμε με τα offtopic, γιατι δε κλειδωνει?
koufs Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 για να είναι προσφορά κάτι πρέπει να υπάρχει σε ένα λογικό αριθμό κομματιών, ας βάλει ο καθένας όσο θέλει, ας πούμε 3 ( 5 ; 10 ; ) κομμάτια για κάθε κατάστημα και άλλα 100 (200 ; 300; ) για το σάιτ; αλλοιώς είναι κράχτης ή μάλλον για την ακρίβεια παραπλανητική διαφήμιση και το έργο το βλέπουμε ξανά και ξανά και για την ιστορία να πω ότι πρόλαβα Δευτέρα πρωί να παραγγείλω από το σάιτ ένα 64άρι SE, δεν πιστεύω ότι ήμουν πιο έξυπνος ή πιο γρήγορος, απλά μου έκτατσε να πάρω ένα από τα ελάχιστα που υπήρχανε
borealisnor Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 καλημερα παιδια κ σας ευχαριστω που με εχετε καταστρεψει οικονομικα με τις προσφοραρες που βρισκετε! αυτη τη στιγμη ειμαι με 4 κινητα και θα ακυρωσω κ ενα huawei p9 lite!με καψατε! ενταξει θα πανε πωληση. αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι τα 2 (se και htc m9) τα πηρα απο γερμανο κατα λαθος!στηριζομενη δηλαδη στο οτι δεν τηρουν τις παραγγελιες!σε εμενα ηρθαν και ηρθα αρων αρων απο τις διακοπες για να τα παρω!τυχαια το ειδα μιας κ δεν ενημερωνουν κ τηλεφωνικα! σε αυτους που δεν τηρηθηκαν δεν ξερω μηπως μια ερωτηση στο ινστιτουτο καταναλωτη; το se παντως ειναι θεικο!!!!!!κ η πλακα ειναι οτι μου αρεσουν τα φαμπλετ!αλλα αυτο το ερωτευτηκα!
borealisnor Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Χαχαααα έχω εξάρτηση από την τεχνολογία είχα στρώσει αλλά με καψατε με αυτή την προσφορά.ξορκισμο έκανα για να μην παραγειλω κ ipad! Προς το παρόν ....απεταξαμην!????
petros37 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 https://www.germanos.gr/product/iphone-5s/20290516/ δεν ξέρω αν πρέπει να το αναφέρω γιατί μονίμως δεν έχει απόθεμα αλλά τώρα δείχνει το iphone 5s διαθέσιμο στα 202 ευρώ. Θελω να ευχαριστησω τον fanis1234 καθως και TS για την πληροφορια . Παρελαβα χθες ενα Iphone 5s στην τιμη των 202 ευρω . 1
YourTrueLegend Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Βρε για δες...Παροτι "μουφα προσφορα", παραπανω απο τους μισους εχουν ηδη παραλαβει.
aris1964 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Φίλε μας έπεισες ήταν προσφοράρα παρέλαβαν 3 και εσύ 4 ,μπες και λίγο στο Facebook του Γερμανού να δεις και πόσοι δεν παρέλαβαν.
livefreeordie Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 καλημερα παιδια κ σας ευχαριστω που με εχετε καταστρεψει οικονομικα με τις προσφοραρες που βρισκετε! αυτη τη στιγμη ειμαι με 4 κινητα και θα ακυρωσω κ ενα huawei p9 lite!με καψατε! ενταξει θα πανε πωληση. αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι τα 2 (se και htc m9) τα πηρα απο γερμανο κατα λαθος!στηριζομενη δηλαδη στο οτι δεν τηρουν τις παραγγελιες!σε εμενα ηρθαν και ηρθα αρων αρων απο τις διακοπες για να τα παρω!τυχαια το ειδα μιας κ δεν ενημερωνουν κ τηλεφωνικα! σε αυτους που δεν τηρηθηκαν δεν ξερω μηπως μια ερωτηση στο ινστιτουτο καταναλωτη; το se παντως ειναι θεικο!!!!!!κ η πλακα ειναι οτι μου αρεσουν τα φαμπλετ!αλλα αυτο το ερωτευτηκα! λεφτά υπάρχουν Φίλε μας έπεισες ήταν προσφοράρα παρέλαβαν 3 και εσύ 4 ,μπες και λίγο στο Facebook του Γερμανού να δεις και πόσοι δεν παρέλαβαν. κι εγώ πήρα iPhone 5s 202 το οποίο το ήθελα και για δώρο και μάλιστα από την πρώτη φορά που το είχαν προσφορά. μερικοί χτυπιεστε πολυ άσχημα επειδή δε προλάβατε και δεν είναι ωραίο.
borealisnor Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 παιδες σε οσους δεν προλαβαν εχω τα 2 που προανεφερα se και htc m9 γκρι τα εβαλα σε αγγελια αν εχετε προτασεις επικοινωνειστε μαζι μου δε μπορω να τα δωσω οσο τα πηρα γιατι ηρθα απο σκιαθο για να τα παρω ....ουδεν σχολιο παρακαλω πιο πολυ ηρθα για το m9 που θα το επαιρνε ο φιλος μου αλλα βρηκε στην αμερικη το m10 προσπαθειστε να μη ζηλεψετε-εγω δεν τα καταφερα που φτασαμε να μη ζηλευω αν με απατα αλλα να ζηλευω που πηρε το m10 το se μου το βρηκε ο αδερφος μου σε ροζαλι γιαυτο δεν κραταω το γκρι.ειναι φυσικα σφραγισμενα. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Για αυτό μας χρειάζονται μνημόνια μέχρι να σβήσει ο γαλαξίας.
aris1964 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 λεφτά υπάρχουν κι εγώ πήρα iPhone 5s 202 το οποίο το ήθελα και για δώρο και μάλιστα από την πρώτη φορά που το είχαν προσφορά. μερικοί χτυπιεστε πολυ άσχημα επειδή δε προλάβατε και δεν είναι ωραίο.Σιγά μην αυτομαστιγωνόμαστε κιόλας.Εσύ πότε πήρες, με την προσφορά των 5 που έδωσαν τον Μάιο.?
Konstantin77 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 παιδες σε οσους δεν προλαβαν εχω τα 2 που προανεφερα se και htc m9 γκρι τα εβαλα σε αγγελια αν εχετε προτασεις επικοινωνειστε μαζι μου δε μπορω να τα δωσω οσο τα πηρα γιατι ηρθα απο σκιαθο για να τα παρω ....ουδεν σχολιο παρακαλω πιο πολυ ηρθα για το m9 που θα το επαιρνε ο φιλος μου αλλα βρηκε στην αμερικη το m10 προσπαθειστε να μη ζηλεψετε-εγω δεν τα καταφερα που φτασαμε να μη ζηλευω αν με απατα αλλα να ζηλευω που πηρε το m10 το se μου το βρηκε ο αδερφος μου σε ροζαλι γιαυτο δεν κραταω το γκρι.ειναι φυσικα σφραγισμενα. Πάρε τη διαφήμισή σου και δρόμο.... Βασικά απαγορεύεται να έχεις διπλό λογαριασμό. Από την άλλη 370 που το πουλάς ενώ το πήρες 300, έβαλες καπέλο τα μεταφορικά σου από τη "Σκιάθο". Στο "φίλο" σου τόσο θα το πουλούσες? Αν ναι, τότε γιατί του το πήρες, για να τον καπελώσεις με τα μεταφορικά για κινητό πoυ δεν πωλείται πια στα μαγαζιά? Φίλε, εδω είναι φορουμ προσφορών. Παρακολουθείς παθητικά (λίγα ποστ), μαζεύεις ότι υπάρχει και μετά φτιάχνεις μια ιστορία και τα πουλάς με άλλο λογαριασμό. Είσαι τυχερος που λείπει ο matrixxx... 4
mpokwsths Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 παιδες σε οσους δεν προλαβαν εχω τα 2 που προανεφερα se και htc m9 γκρι τα εβαλα σε αγγελια αν εχετε προτασεις επικοινωνειστε μαζι μου δε μπορω να τα δωσω οσο τα πηρα γιατι ηρθα απο σκιαθο για να τα παρω ....ουδεν σχολιο παρακαλω πιο πολυ ηρθα για το m9 που θα το επαιρνε ο φιλος μου αλλα βρηκε στην αμερικη το m10 προσπαθειστε να μη ζηλεψετε-εγω δεν τα καταφερα που φτασαμε να μη ζηλευω αν με απατα αλλα να ζηλευω που πηρε το m10 το se μου το βρηκε ο αδερφος μου σε ροζαλι γιαυτο δεν κραταω το γκρι.ειναι φυσικα σφραγισμενα. Γελοίος 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα