Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φοβερό λογικό άλμα, σε πάω με τα χίλια.

Δεν με ενδιαφερει η ειρωνεια σου, εξαλλου λιγο πολυ εισαι γνωστος για τις κατα καιρους συμπεριφορες σου σε αυτο το section.

Περαν τουτου ομως, το λογικο αλμα που θεωρεις οτι εχω κανει εγω, ειναι σιγουρα πολυ μικροτερο απο αυτο που εκανες εσυ χαρακτηριζοντας εφοριακο καποιον που λεει το αυτονοητο, οτι οταν πουλας ενα προιον συσκευασμενο-καινουργιο αποδιδεις ΦΠΑ. Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να ειναι εφοριακος καποιος για να εχει το δικαιωμα αυτου του (αυτονοητου) επιχειρηματος.

Αντιστοιχου επιπεδου αλμα θα ηταν να σε αποκαλουσε καποιος μαυραγοριτη που τσιμπαει οτι βρει σε προσφορα και το μεταπουλαει σε κοροιδα, απλα και μονο επειδη εκφραζεις διαφορετικη γνωμη απο την δικη μου/του. Ειδες κανεναν να το κανει; Οχι. Συνεπως ουτε εσυ μπορεις να λες εφοριακο τον καθε συνομιλητη σου που απλα λεει κατι που ισχυει και δεν σου αρεσει για τους δικους σου λογους.

• Απαντ. 193
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο ενας που λεει μια γνωμη που δεν αρεσει ειναι εφοριακος, ο αλλος που λεει μια αλλη γνωμη "εχει καποια σχεση με τον Γερμανο", ασχετως αν ειναι μονιμος κατοικος εξωτερικου και παει λεγοντας. Ετσι συζητηση προφανως δε γινεται.Οσον αφορα τον χαρακτηρισμο κλεφτρονια που ειπα και ξεκινησε ολη αυτη η συζητηση επειδη καποιοι τον θεωρουν υπερβολικο, αφου πρωτα διευκρινησω οτι προφανως και υπερβαλλω, θα ηθελα να δωσετε εσεις ενα αλλο επιθετο για επαγγελματιες μαυραγοριτες, εφοσον δεν συμφωνειτε με τον ορο της κλεψιας.

Φυσικά και δεν γίνεται συζήτηση γιατί στην ερώτηση κάποιου μέλους εάν παραδίδει τις παραγγελίες ο Γερμανός παρέθεσα την δικιά μου εμπειρία καυτηριάζοντας το της πλάκας eshop του Γερμανού,με τις ανύπαρκτες σε ποσότητα παράδοσης προσφορές,πετάχτηκες να μας εξηγήσης το πόσο έξυπνος είσουνα που πήρες αμέσως τηλέφωνο για να προλάβεις την προσφορά,ψυχολογοντας όλους τους υπόλοιπους,σαν αρπακτικά που σε ζηλεύουν επειδή πρόλαβες και αυτοί δεν πρόλαβαν τυπικοί ελληνάρες,που αν το έπαιρναν θα το πούλαγαν με καπέλο,κλεφτρόνια.

Όσο για αυτούς που ανέφερες ότι παρέλαβαν και το κατέθεσαν εδώ στο site ,κανά δυό ανήκουν στην κατηγορία των κλεφτρονιών μαυραγοριτων για σένα,γιατί το πουλάγαν-πούλησαν με το κάτι τις παραπάνω.

Και για να γυρίσουμε πάλι στο θέμα μας ,ο Γερμανός έχει καμμία 300 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα,και ζήτημα είναι να έδωσε 50 τηλέφωνα,μιλάμε για τρομερή προσφορά.

Δημοσ.

Και για να γυρίσουμε πάλι στο θέμα μας ,ο Γερμανός έχει καμμία 300 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα,και ζήτημα είναι να έδωσε 50 τηλέφωνα,μιλάμε για τρομερή προσφορά.

Μπορεις να μας παραθεσεις τα σχετικα στοιχεια ή εστω να μας εξηγησεις πανω σε τι βασιζεται ο συγκεκριμενος συλλογισμος για να καταλαβαινουμε και τι λεμε;

FYI στον επαρχιακο νομο που μενω ή πιο σωστα , παραθεριζω, σε 2 υποκαταστηματα υπηρχαν 3 5s + 5 SE διαθεσιμα. Αυτοματως δηλαδη , 8 κομματια απο 2 υποκαταστηματα. Τα οποια προφανως ειχαν εξαντληθει οταν εσυ πηρες χαμπαρι οτι τρεχει η συγκεκριμενη προσφορα. Οσο γρηγοροτερα το παρεις αποφαση οτι δεν γινεται να προλαβαινεις ολες τις προσφορες, τοσο συντομοτερα θα σταματησει αυτη η ανουσια ιστορια . Hταν μια προσφορα με συγκεκριμενο αποθεμα, επειδη ηταν οντως καλη προσφορα, οποιος προλαβε προλαβε, εσυ δεν ησουν ενας απο αυτους, την επομενη φορα ισως να εισαι, get over it να τελειωνουμε.

Δημοσ.

Καλημέρα. Από σήμερα μέχρι και τις 30/6 ο Γερμανός έχει εκπτώσεις σε πολλά highend κινητά... μερικά παραδείγματα...

1. LG g4 299€

2. HTC one m9 299€

3. Samsung Galaxy note edge 459€

Αποθέματα υπάρχουν... προσοχή με τις αγορές από αγγελίες που τα πουλάνε πιο ακριβά από τα καινούργια....

Το θεμα ανοιχτηκε με βαση αυτα εδω τα κινητα.

Για το G4 πρτοσφορα δεν υπηρχε.

Για το HtcOneM9 αποθεματα δεν υπηρχαν και ας εγραφε τοτε ο ts τα δικα του(εκτως αν ειχε πληροφοριες απο τα κεντρικα του Γερμανου)γιατι εγω ηδη στην επομενη σελιδα(την ιδια μερα)βλεπω συμφορουμιτη να λεει για μη διαθεσιμο. 

Το Galaxy Note edge ουτως ή αλλως καταστηματα δεν το φερνουν πλεον στο skroutz.

Κοινως μια ζωη σε προσφορες κινητων ολο μη διαθεσιμα τα βλεπω σε Γερμανο,Vodafone κλπ λες και η πρωτη αναγκη του Ελληνα ειναι να αγοραζει συνεχεια κινητα.......

Κοινως το θεμα οποιος θελει μπορει να ριξει μια ειδοποιηση σε καποιο mod και να κλειδωθει καθως ακομα και τις καλοκαιρινες προσφορες που εχει βγαλει,δεν βλεπω καποιο κινητο να ειναι σε προσφορα https://www.germanos.gr/category/smartphones-summer-sales/cat870003/?page=3

Δημοσ.

Τα στοιχεία είναι ότι ακόμα και στα μαγαζιά που ρώτησα για την προσφορά(και δεν ήταν λίγα πιστεψέ με),iPhone SE δεν είχαν ούτε ζωγραφιστό,όχι τώρα λόγο της προσφοράς από ανέκαθεν.

Δηλαδή κάνει προσφορά ο Γερμανός και δεν τροφοδοτεί ούτε με δείγμα τα μαγαζιά?

Εάν έχεις εσύ αλλά στοιχεία πέςτα και σε μας να τα μάθουμε,γιατί και τα 50 που είπα πολλά είναι.

Δημοσ.

Εγώ δεν γουσταρω τα iphone τα σιχαίνομαι,η δικούς μου λόγους.

Επίσης δεν αγοράζω από γερμανό και λοιπά ελληνικα παρόμοια μαγαζιά.

Απλα θέλω να πω επειδή παρακολουθώ την κουβέντα και αρπαζεστε εύκολα ή προσφορά είναι προσφορά!

Όποιος προλαβει!

Και εγώ πχ προχθες το carrefour είχε -70% σε κάποια είδη ώστε να ξεστοκαρει και πήγα και πήρα τα @@ μου.

Δεν γκρινιαξα λέω από μέσα μου να είχες έρθει από εχθες να προλαβαινες.

Ή προσφορά είναι προσφορά.

Οποιος πρόλαβε τον κύριο είδε που λέμε.

Και όσο γ αυτούς που το παίρνουν πχ 200€ σε προσφορά και το πουλάνε επιτόπου 250€ καλά κάνουν και το δίνουν όσο θέλουν.

ελευθερη αγορά έχουμε.αν δεν σου αρέσει πας παρακάτω (γενικά το λέω)

Κανείς δεν σ είπε αγόρασε το iphone που προλαβα εγω πχ με "καπέλο" ένα 50αρικο.

Αυτό είναι το θέμα με τις προσφορές.αν προλαβεις αγορασεις.

Αν όχι υπομονή κάτι άλλο θα βρεθεί. Δεν χρειάζεται γκρίνια και καυγάδες.καθε εμπόδιο γ καλό μερικές φορές ;)

• Like 1
Δημοσ.

Τα στοιχεία είναι ότι ακόμα και στα μαγαζιά που ρώτησα για την προσφορά(και δεν ήταν λίγα πιστεψέ με),iPhone SE δεν είχαν ούτε ζωγραφιστό,όχι τώρα λόγο της προσφοράς από ανέκαθεν.

Δηλαδή κάνει προσφορά ο Γερμανός και δεν τροφοδοτεί ούτε με δείγμα τα μαγαζιά?

Εάν έχεις εσύ αλλά στοιχεία πέςτα και σε μας να τα μάθουμε,γιατί και τα 50 που είπα πολλά είναι.

Αυτο που δεν θες ή δεν αντεχεις να καταλαβεις ειναι οτι εσυ για αποθεμα ρωτησες οταν η προσφορα ετρεχε ηδη 3 μερες, με οτι αυτο μπορει να συνεπαγεται.

Δεν ηταν η προσφορα της πλακας, απλα το δικο σου research δεν ηταν και τοσο καλο, αν υποθεσουμε οτι αναζητας προσφορες. Αν δεν αναζητας καν, τοτε απλα ησουν ατυχος και το πηρες χαμπαρι με 3 μερες καθυστερηση.

Δημοσ.

Αυτο που δεν θες ή δεν αντεχεις να καταλαβεις ειναι οτι εσυ για αποθεμα ρωτησες οταν η προσφορα ετρεχε ηδη 3 μερες, με οτι αυτο μπορει να συνεπαγεται.Δεν ηταν η προσφορα της πλακας, απλα το δικο σου research δεν ηταν και τοσο καλο, αν υποθεσουμε οτι αναζητας προσφορες. Αν δεν αναζητας καν, τοτε απλα ησουν ατυχος και το πηρες χαμπαρι με 3 μερες καθυστερηση.

Το πας πολύ επι προσωπικου και δεν μ αρέσει,δεν με ενδιαφέρει εάν η προσφορά έτρεχε 3 μέρες η 300,όταν έκανα παραγγελία ήταν διαθέσιμο,εάν δεν ήταν δεν θα το ανέφερα καν εξακολουθείς και πετάγεσαι με ειρωνία ,ψυχολογώντας ότι δεν αντέχω,θα σε παρακαλέσω να σταματήσεις .

Δημοσ.

Αυτοί που φωνάζουν για τα 50 παραπάνω λογικά είναι αυτοί που δεν τα πρόλαβαν, οπότε άλλος θα πάρει το κέρδος.

Φυσικά δεν λέω ότι είναι σωστό, αλλά τι γίνεται σωστά σε αυτή τη χώρα τι;;;;

Δημοσ.

Το πας πολύ επι προσωπικου και δεν μ αρέσει,δεν με ενδιαφέρει εάν η προσφορά έτρεχε 3 μέρες η 300,όταν έκανα παραγγελία ήταν διαθέσιμο,εάν δεν ήταν δεν θα το ανέφερα καν εξακολουθείς και πετάγεσαι με ειρωνία ,ψυχολογώντας ότι δεν αντέχω,θα σε παρακαλέσω να σταματήσεις .

Το ότι υπάρχει η ανωνυμία του internet δεν σημαίνει ότι μπορεί και ο καθένας να λέει ότι γουστάρει.

Δημοσ.

Πάντως,από προσωπική εμπειρία στη παλιότερη προσφορά του iPhone 5,έφτασα μέχρι τον περιφερειακό προϊστάμενο του Γερμανού για να βρω το δίκιο μου...Άχρηστο σέρβις.

Δημοσ.

Δεν με ενδιαφερει η ειρωνεια σου, εξαλλου λιγο πολυ εισαι γνωστος για τις κατα καιρους συμπεριφορες σου σε αυτο το section.

Περαν τουτου ομως, το λογικο αλμα που θεωρεις οτι εχω κανει εγω, ειναι σιγουρα πολυ μικροτερο απο αυτο που εκανες εσυ χαρακτηριζοντας εφοριακο καποιον που λεει το αυτονοητο, οτι οταν πουλας ενα προιον συσκευασμενο-καινουργιο αποδιδεις ΦΠΑ. Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να ειναι εφοριακος καποιος για να εχει το δικαιωμα αυτου του (αυτονοητου) επιχειρηματος.

Αντιστοιχου επιπεδου αλμα θα ηταν να σε αποκαλουσε καποιος μαυραγοριτη που τσιμπαει οτι βρει σε προσφορα και το μεταπουλαει σε κοροιδα, απλα και μονο επειδη εκφραζεις διαφορετικη γνωμη απο την δικη μου/του. Ειδες κανεναν να το κανει; Οχι. Συνεπως ουτε εσυ μπορεις να λες εφοριακο τον καθε συνομιλητη σου που απλα λεει κατι που ισχυει και δεν σου αρεσει για τους δικους σου λογους.

Πόσους λογαριασμούς έχεις και τα ξέρεις όλα αυτά?

Πω, πω με ξεμπρόστιασες πάλι...

Πάντως το ξέρω ότι δεν είναι εφοριακοί όλοι αυτοί που φωνάζουν για το ανύπαρκτο φπα. Απλά έχουν συνοικιακά μαγαζάκια που τους φοβίζει η αγορά των μεταχειρισμένων του insomnia γιατί έχει καλύτερες τιμές από το μαγαζί γωνία τους. Κλάψα τρελή σε 3 ολόκληρες σελίδες για να χαλάσει το νήμα.... δε θα γυρίσει ο matrixxxxxxxxxxxx?

και επειδή και τα ούμπαλα έχουν τα όριά τους.... ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΤΟ ΦΠΑ, ΜΟΝΟ Ο ΕΠΑΓΓΕΛΑΜΑΤΙΑΣ ΕΜΠΟΡΟΣ! Όταν θα το καταλάβεις, θα ηρεμήσεις.

Δημοσ.

Πόσους λογαριασμούς έχεις και τα ξέρεις όλα αυτά?

Πω, πω με ξεμπρόστιασες πάλι...

Πάντως το ξέρω ότι δεν είναι εφοριακοί όλοι αυτοί που φωνάζουν για το ανύπαρκτο φπα. Απλά έχουν συνοικιακά μαγαζάκια που τους φοβίζει η αγορά των μεταχειρισμένων του insomnia γιατί έχει καλύτερες τιμές από το μαγαζί γωνία τους. Κλάψα τρελή σε 3 ολόκληρες σελίδες για να χαλάσει το νήμα.... δε θα γυρίσει ο matrixxxxxxxxxxxx?

και επειδή και τα ούμπαλα έχουν τα όριά τους.... ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΤΟ ΦΠΑ, ΜΟΝΟ Ο ΕΠΑΓΓΕΛΑΜΑΤΙΑΣ ΕΜΠΟΡΟΣ! Όταν θα το καταλάβεις, θα ηρεμήσεις.

Ακριβώς...Μόνο οι επιτηδευματίες κόβουν χαρτί(λέμε τώρα..) η συναλλαγη μεταξύ ιδιωτών δεν υπόκεινται σε καμία φορολογική υποχρέωση..
Δημοσ.

Πάντως,από προσωπική εμπειρία στη παλιότερη προσφορά του iPhone 5,έφτασα μέχρι τον περιφερειακό προϊστάμενο του Γερμανού για να βρω το δίκιο μου...Άχρηστο σέρβις.

Τι ακριβώς έκανες? Με καταχωρημένη την παραγγελία κάνουν τον κινέζο τώρα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...