Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

SE παρελαβα απο υποκαταστημα αφου πρωτα το εκλεισα τηλεφωνικα. Απλα εκανα τα κουμαντα μου την Δευτερα το πρωι, διοτι Κυριακη ειχε τυχει να αγορασω (πολιτικη) εφημεριδα που ειχε το διαφημιστικο φυλλαδιο του Γερμανου με τις συγκεκριμενες προσφορες. Πριν τις βγαλει στο ιντερνετ και πεσουν ολοι σαν αρπακτικα. Το ιδιο υποκαταστημα ειχε και iphone 5s διαθεσιμο στα 202 ευρω.Σιγουρα η προσφορα δεν ηταν μουφα, απλα πρεπει να καταλαβετε οτι οταν βγαινει στο ιντερνετ, οποιος προλαβει προλαβε και προφανως καποιοι δεν θα προλαβετε. Αλλιως αν υπηρχε αποθεμα για ολους και για παντα, δε θα λεγοταν προσφορα.

Φίλε όταν παράγγειλα από internet το κινητό ήταν διαθέσιμο,μούφα είναι η προσφορά,εάν παρέλαβες εσύ και 5-6 ακόμα τυχαία αυτό δεν δικαιολογεί τον Γερμανό,σε ερώτηση μου από την στιγμή που δεν έχουν πότε θα ξαναπαραλάβουν μου είπαν ότι μπορεί και να μην το ξαναφέρουν,έναν αυτό εσύ το βλέπεις προσφορά πάω πάσο.

Μιλάμε για το se το ποιος καινούργιο τηλέφωνο της Apple που ο Γερμανός δεν θα το ξαναφέρει.

Όταν κάνεις παραγγελία και το προϊόν που παραγγέλνεις είναι διαθέσιμο,είναι ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ,διαφορετικά το κλείνεις το μαγαζί .

• Απαντ. 193
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γερμανος? Ειχα κλεισει moto 360 (Online παραγγελια), την επομενη μερα πεφτει η τιμη του στα 149 (προσφορα) και οταν το κομματι που παρηγγειλα εφτασε στο καταστημα της περιοχης μου και με καλεσαν να το παραλαβω, αρνουνταν πεισματικα να το πουλησουν στα 149, κι ας αναγραφοταν στην ιστοσελιδα τους αυτη η τιμη.

ΤΡΑΓΙΚΟΙ, οτι χειροτερο υπαρχει στην Ελλαδα σε αλυσιδα καταστηματων υψηλης τεχνολογιας.

Δημοσ.

ΓΕΡΜΑΝΟΣ !!! ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΞΩ !!!

SUPERIOR INVENTORY MANAGEMENT KAI CSR ME ΚΟΥMΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ... ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΚΙ ΑΝ ΦΤΑΣΟΥΝ ISOS ΠΑΙΡΝΕΙΣ...

ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ?

Δημοσ.

Δυστυχώς (για αυτούς και εμάς) αυτό που δεν έχουμε καταλάβει (και πάντα περνάει στα ψιλά γράμματα) είναι πως οι προσφορές από τις μεγάλες εταιρίες (Cosmote, Wind, Vodafone) δεν είναι και δε θα γίνουν ποτέ σαν τις προσφορές των υπολοίπων καταστημάτων (Plaisio, Public, E-shop κλπ).
Οι μεν πρώτες είναι εταιρείες τηλεπικοινωνιών με δυνατότητα εισαγωγής συσκευών τηλεφωνίας και με ένα δίκτυο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ (πλην εξαρτημένων) συνεργατών. Οι δε δεύτερες ναι μεν έχουν ΚΑΙ καταστήματα ανεξάρτητων συνεργατών αλλά κατά κύριο λόγο ανήκουν στη μαμά εταιρεία. 
Για να το καταλάβετε ποιο λιανά, τα καταστήματα Γερμανός και κάποια Cosmote ανήκουν σε κάποιον ιδιώτη που αποφασίζει τι ποσότητα συσκευών θα παραγγείλει από τη μαμά cosmote και αν θέλει να παραλάβει. Ναι μεν περνούν από ποιοτικό έλεγχο (εξυπηρέτησης) αλλά δε θα σκάσουν κιόλας (με τόσα που τους χρωστάει ή χρωστάνε στη μαμά).
Άρα μη περιμένουμε να εξυπηρετηθούμε από το e-shop αυτών των εταιρειών με τον ίδιο τρόπο που θα εξυπηρετηθούμε από ένα E-shop Point.

Για να περάσουμε στη προσωπική μου ιστορία: Παρέλαβα σήμερα iPhone SE από κατάστημα Germano της περιοχής μου (Πάτρα, Έλληνος Στρατιώτου) χωρίς να μπω καν στη διαδικασία της ηλεκτρονικής παραγγελίας.

Πέρασα προς 3ημέρου από το κατάστημα να ρωτήσω για διαθεσιμότητα και γράφτηκα σε λίστα αναμονής (μπακαλόχαρτο) και σήμερα με πήραν τηλέφωνο για το αν θέλω να παραλάβω. 

Όπως με ενημέρωσαν μάλιστα είναι από τα μοναδικά καταστήματα που παρήγγειλαν τέτοια ποσότητα iPhone....

Απλά ψάξτε για το κατάστημα που θα μπορεί να σας εξυπηρετήσει λοιπόν...

Το να βρίζω έναν οργανισμό (ΟΤΕ, Vodafone, IMF, ΕΚΤ κλπ) που δεν θα με ακούσει ποτέ δεν έχει σημασία.

Δημοσ.

Σιγουρα η προσφορα δεν ηταν μουφα, απλα πρεπει να καταλαβετε οτι οταν βγαινει στο ιντερνετ, οποιος προλαβει προλαβε και προφανως καποιοι δεν θα προλαβετε. Αλλιως αν υπηρχε αποθεμα για ολους και για παντα, δε θα λεγοταν προσφορα.

Τι λες ρε συ πας καλα?Σε ποια πολιτισμενη χωρα τα εχεις δει αυτα και το υοθετεις για ολους? Και δεν μιλαμε για κανενα μαγαζι της γειτονιας αλλα μια απο τις μεγαλες(μη χεσω)αλυσιδες της Ελλαδας.Το Iphone se βγηκε αν δεν κανω λαθος τον Απριλιο τι παει να πει οτι δεν ξερουν αν θα εχουν αποθεμα?Απλα εβαλαν κλασσικα 3κινητα στην τιμη αυτη,το εμφανιζουν μη διαθεσιμο και μετα μολις βγουν οι εκπτωσεις θα το ξαναφερουν στην κανονικη τιμη.

Σιγα και την τεραστια ζητηση που υπαρχει στην Ελλαδα. Και δεν μιλησε κανεις να υπαρχει αποθεμα για ολους και για παντα αλλα οχι την ιδια μερα που ανεβαζεις την προσφορα την ιδια να λες οτι δεν υπαρχει αποθεμα μεσα σε λιγες ωρες κιολας.

Οσο γενικα για το Γερμανο εγω και σε αλλα προιοντα που ειχε βγαλει με ειχαν πιασει τα γελια πχ στα παιχνιδια

https://www.germanos.gr/product/uncharted-nathan-drake-ps4/20305005/ 

με εκπτωση λεει απο 90ευρω. Πως γινεται ρε  Γερμανε να μου λες 90ευρω για ενα παιχνιδι οταν ολα τα καταστηματα το παιχνιδι αυτο το φερνουν με μεγιστη τιμη αντε πες 59ευρω κατευθειαν απο την ιδια την Sony?

Δημοσ.

Φίλε όταν παράγγειλα από internet το κινητό ήταν διαθέσιμο,μούφα είναι η προσφορά,εάν παρέλαβες εσύ και 5-6 ακόμα τυχαία αυτό δεν δικαιολογεί τον Γερμανό,σε ερώτηση μου από την στιγμή που δεν έχουν πότε θα ξαναπαραλάβουν μου είπαν ότι μπορεί και να μην το ξαναφέρουν,έναν αυτό εσύ το βλέπεις προσφορά πάω πάσο.

Μιλάμε για το se το ποιος καινούργιο τηλέφωνο της Apple που ο Γερμανός δεν θα το ξαναφέρει.

Όταν κάνεις παραγγελία και το προϊόν που παραγγέλνεις είναι διαθέσιμο,είναι ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ,διαφορετικά το κλείνεις το μαγαζί .

Και σου ξαναλεω, αρκετοι εδω μεσα στο τοπικ εχουμε παραλαβει. Αυτοματως προκυπτει οτι η προσφορα υπηρξε οντως και οντως πουληθηκαν κομματια στις τιμες αυτες. Αν τωρα δεν φεραν 10 κοντεινερ με iphone για να ικανοποιηθουν ολοι, δεν νομιζω οτι ειναι τοσο θεμα Γερμανου, οσο του κλασσικου Ελληνα πελατη.

Στο οτι παραγγειλες κατι που αναγραφοταν ως διαθεσιμο και τελικα σου ειπαν οτι ειναι μη διαθεσιμο, εχει να κανει προφανως με το σαιτ και συμφωνω μαζι σου. Θα σου πω ομως κατι αλλο. Την Κυριακη που ειχα το φυλλαδιο στα χερια μου, μπηκα κατευθειαν στο σαιτ τους να βαλω παραγγελια, και ηταν μη διαθεσιμο το iphone 5s. Και σε αλλη τιμη, ακριβοτερη. Το ιδιο και τη Δευτερα, το ιδιο και την Τριτη το πρωι. Μετα εμφανιστηκαν οι νεες τιμες, ενω εγω Δευτερα ειχα ηδη κλεισει το SE τηλεφωνικα και το αγορασα την επομενη, με τι μη προσφορας φυλλαδιου.

Προφανως το σαιτ τους δεν ανανεωνεται on time, κι εκει ναι θα συμφωνησω οτι τα κανανε μανταρα γιατι ειμαι παθων. Η προσφορα ωστοσο υπηρξε κι αν θες σου δειχνω και την αποδειξη του iphone SE στα 354 ευρω και μαλιστα με 12 ατοκες δοσεις (υπηρχε και option για 24 ατοκες δοσεις, αλλα προτιμησα τις 12).

Δημοσ.

Φίλε τα ίδια λέμε με άλλα λόγια,το eshop του Γερμανού είναι για κλωτσιές.και η προσφορά για 5-6 κινητά.

Όσοι παρέλαβαν όπως και σύ(επιμένω 5-6),η πήγαν σε κατάστημα,γράφτηκαν σε σειρά σε μπακαλόχαρτο,γλύψαν και κανένα υπάλληλο ίσως,και παρέλαβαν.,η πήραν τηλέφωνο το πρώτο δευτερόλεπτο της προσφοράς όπως εσύ.

Όσοι παράγγειλαν από το site,με αποστολή του κινητού δεν παράλαβε κανένας.

Το ότι παράλαβαν πολύ από το site δεν ισχύει,και αδιάψευστος μάρτυρας είναι οι αγγελίες,μιας και σε τέτοιες περιπτώσεις γεμίζουν με το προϊόν σε φουσκωμένη-κανονική τιμή,και κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Το τηλέφωνο μέχρι 31/7 που γράφουν στο site θα είναι άφαντο.

Από 1/8 θα ξαναεμφανιστεί ως δια μαγείας στο 500 τόσα ευρώ που το πουλάνε όλοι αυτοί οι έξυπνοι.

Όσο για την εξυπηρέτηση τους,από το το πρώτο τηλέφωνο πού έκανα έχουν να με παίρνουν,και κάποια στιγμή με τα πολλά με ύφος ειρωνικό μου είπαν ότι θα με πήραν αλλά δεν το σήκωσα!

Όσο για το κλασικός Έλληνας πελάτης που αναφέρεις,ξέχωρα ότι ο τρόπος που το γράφεις είναι υποτιμητικός,εσύ μάλλον θα είσαι αλλοδαπός,παγκόσμια όταν κάποιος παραγγέλνει κάτι και του έρχεται email επιβεβαίωσης,δεν τον παίρνει κανένας τηλέφωνο για κάποιο τυχόν πρόβλημα έχει και την πεποίθηση ότι θα το παραλάβει,είτε είναι Έλληνας,Γερμανός,Μογγόλος.

• Like 3
Δημοσ.

Το θεμα ειναι πως το πουλανε τοσο χαμηλα το se δε μπαινουν μεσα;;

Sent from my iPhone using Insomnia

Τι μέσα να μπουν?

Σίγουρα η πραγματική του αξία είναι κοντά στα 350€ και επειδή προφανώς και η apple βλέπει ότι δεν περπατάει, ξεστοκάρουν. Υπάρχει περίπτωση λογικός άνθρωπος να δώσει 500€ για το SE, όταν με τα ίδια λεφτά ας πούμε παίρνει Samsung Galaxy S7?

Δημοσ.

Τι λες ρε συ πας καλα?Σε ποια πολιτισμενη χωρα τα εχεις δει αυτα και το υοθετεις για ολους? Και δεν μιλαμε για κανενα μαγαζι της γειτονιας αλλα μια απο τις μεγαλες(μη χεσω)αλυσιδες της Ελλαδας.Το Iphone se βγηκε αν δεν κανω λαθος τον Απριλιο τι παει να πει οτι δεν ξερουν αν θα εχουν αποθεμα?Απλα εβαλαν κλασσικα 3κινητα στην τιμη αυτη,το εμφανιζουν μη διαθεσιμο και μετα μολις βγουν οι εκπτωσεις θα το ξαναφερουν στην κανονικη τιμη.

Bασικα επειδη λεω τη γνωμη μου και βλεπω να το γυρνατε επι προσωπικου θα σου απαντησω αντιστοιχα.

Μια χαρα παω κι εγω και το iphone SE μου στα 350 ευρω. Περαστικα στους υπολοιπους που δεν δειχνουν να ειναι στα καλυτερα τους, επειδη απλως δεν προλαβαν μια προσφορα...

Αυτο που εμαθα εγω ειναι οτι οι προσφορες (οπως και οι εκπτωσεις) ισχυουν μεχρι εξαντλησεως αποθεματος. Γιαυτο τις πρωτες μερες των εκπτωσεων γινοταν (και ψιλογινεται χαμος) στα καταστηματα ρουχων πχ. Για να ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ το αποθεμα. Ε οι γκομενες χανουν φορεματα στις εκπτωσεις, εσυ εχασες iphone , αυτες αρκουνται στο "shit happens", εσυ και οι ομοιοι σου σφαδαζετε μεσα στα φορα/go figure. Τελος το "μεχρι εξαντλησεως αποθεματος" αναγραφεται ρητα και στο φυλλαδιο του Γερμανου που εχω στα χερια μου.

Φίλε τα ίδια λέμε με άλλα λόγια,το eshop του Γερμανού είναι για κλωτσιές.και η προσφορά για 5-6 κινητά.

Όσοι παρέλαβαν όπως και σύ(επιμένω 5-6),η πήγαν σε κατάστημα,γράφτηκαν σε σειρά σε μπακαλόχαρτο,γλύψαν και κανένα υπάλληλο ίσως,και παρέλαβαν.,η πήραν τηλέφωνο το πρώτο δευτερόλεπτο της προσφοράς όπως εσύ.

Όσοι παράγγειλαν από το site,με αποστολή του κινητού δεν παράλαβε κανένας.

Το ότι παράλαβαν πολύ από το site δεν ισχύει,και αδιάψευστος μάρτυρας είναι οι αγγελίες,μιας και σε τέτοιες περιπτώσεις γεμίζουν με το προϊόν σε φουσκωμένη-κανονική τιμή,και κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Το τηλέφωνο μέχρι 31/7 που γράφουν στο site θα είναι άφαντο.

Από 1/8 θα ξαναεμφανιστεί ως δια μαγείας στο 500 τόσα ευρώ που το πουλάνε όλοι αυτοί οι έξυπνοι.

Όσο για την εξυπηρέτηση τους,από το το πρώτο τηλέφωνο πού έκανα έχουν να με παίρνουν,και κάποια στιγμή με τα πολλά με ύφος ειρωνικό μου είπαν ότι θα με πήραν αλλά δεν το σήκωσα!

Όσο για το κλασικός Έλληνας πελάτης που αναφέρεις,ξέχωρα ότι ο τρόπος που το γράφεις είναι υποτιμητικός,εσύ μάλλον θα είσαι αλλοδαπός,παγκόσμια όταν κάποιος παραγγέλνει κάτι και του έρχεται email επιβεβαίωσης,δεν τον παίρνει κανένας τηλέφωνο για κάποιο τυχόν πρόβλημα έχει και την πεποίθηση ότι θα το παραλάβει,είτε είναι Έλληνας,Γερμανός,Μογγόλος.

Ουτε το πρωτο δευτερολεπτο πηρα τηλ (την πρωτη μερα που ετρεχε η προσφορα πηρα, που το βρισκω απολυτα λογικο, εκτος αν ηθελες να περιμενω να εξαντληθει και μετα να προσπαθησω να το βρω), ουτε εγλυψα (οχι δα). Οπως σου ειπα ειδα το διαφημιστικο φυλλαδιο σε πολιτικη εφημεριδα που ετυχε να αγορασω την Κυριακη (ειτε το θες ειτε οχι ΗΜΟΥΝ ΠΙΟ τυχερος απο εσενα) ενω η προσφορα δημοσιευθηκε στο ιντερνετ 2 μερες αργοτερα. Επομενως λογω τυχης, απλουστατα προλαβα το -προφανως- μικρο αποθεμα που υπηρχε. Στις προηγουμενες σελιδες ειδα 1-2 ατομα που επισης παρελαβαν. Και με τη συμπεριφορα που επιδεικνυετε (μενος προς οποιον προλαβε αποθεμα και σας το λεει , χαλωντας σας το ονειρο) να ειστε βεβαιοι οτι ειναι ελαχιστοι αυτοι που θα μπουν στον κοπο να τα βαλουν μαζι σας για να σας εξηγησουν οτι κι αυτοι παρελαβαν. Κρατα εσυ στατιστικες απο τα κλεφτρονια που αγοραζουν κατι σε προσφορα και το μεταπωλουν σε κανονικη τιμη στις αγγελιες για να δεις αν υπηρξε η οχι προσφορα.
Δημοσ.

Bασικα επειδη λεω τη γνωμη μου και βλεπω να το γυρνατε επι προσωπικου θα σου απαντησω αντιστοιχα.

Μια χαρα παω κι εγω και το iphone SE μου στα 350 ευρω. Περαστικα στους υπολοιπους που δεν δειχνουν να ειναι στα καλυτερα τους, επειδη απλως δεν προλαβαν μια προσφορα...

Αυτο που εμαθα εγω ειναι οτι οι προσφορες (οπως και οι εκπτωσεις) ισχυουν μεχρι εξαντλησεως αποθεματος. Γιαυτο τις πρωτες μερες των εκπτωσεων γινοταν (και ψιλογινεται χαμος) στα καταστηματα ρουχων πχ. Για να ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ το αποθεμα. Ε οι γκομενες χανουν φορεματα στις εκπτωσεις, εσυ εχασες iphone , αυτες αρκουνται στο "shit happens", εσυ και οι ομοιοι σου σφαδαζετε μεσα στα φορα/go figure. Τελος το "μεχρι εξαντλησεως αποθεματος" αναγραφεται ρητα και στο φυλλαδιο του Γερμανου που εχω στα χερια μου.

Ουτε το πρωτο δευτερολεπτο πηρα τηλ (την πρωτη μερα που ετρεχε η προσφορα πηρα, που το βρισκω απολυτα λογικο, εκτος αν ηθελες να περιμενω να εξαντληθει και μετα να προσπαθησω να το βρω), ουτε εγλυψα (οχι δα). Οπως σου ειπα ειδα το διαφημιστικο φυλλαδιο σε πολιτικη εφημεριδα που ετυχε να αγορασω την Κυριακη (ειτε το θες ειτε οχι ΗΜΟΥΝ ΠΙΟ τυχερος απο εσενα) ενω η προσφορα δημοσιευθηκε στο ιντερνετ 2 μερες αργοτερα. Επομενως λογω τυχης, απλουστατα προλαβα το -προφανως- μικρο αποθεμα που υπηρχε. Στις προηγουμενες σελιδες ειδα 1-2 ατομα που επισης παρελαβαν. Και με τη συμπεριφορα που επιδεικνυετε (μενος προς οποιον προλαβε αποθεμα και σας το λεει , χαλωντας σας το ονειρο) να ειστε βεβαιοι οτι ειναι ελαχιστοι αυτοι που θα μπουν στον κοπο να τα βαλουν μαζι σας για να σας εξηγησουν οτι κι αυτοι παρελαβαν. Κρατα εσυ στατιστικες απο τα κλεφτρονια που αγοραζουν κατι σε προσφορα και το μεταπωλουν σε κανονικη τιμη στις αγγελιες για να δεις αν υπηρξε η οχι προσφορα.

Βασικά δεν θα διαφωνήσω μαζί σου, παρά μόνο σε αυτό που έχω υπογραμμίσει με bold. Γιατί αποκαλείς κλεφτρόνι κάποιον που πουλάει ένα κινητό που αγόρασε σε προσφορά??? Επειδή ήταν πιο προνοητικός/τυχερός/ενημερωμένος από κάποιον άλλον? Ελεύθερη αγορά έχουμε (ακόμα): αυτό σημαίνει ότι ο καθένας αγοράζει και πουλάει σε όποια τιμή θέλει!

Σε τι ακριβώς συνίσταται η κλεψιά από μέρους του? Στον δρόμο το βρήκε το κινητό ή το έκλεψε από την τσέπη σου?

Δημοσ.

Αν κάποιος αγοράσει ένα αντικείμενο προς Χ€, έστω σε προσφορά, και το πουλήσει σε αγγελία (Χ+Ψ)€, πρέπει να συνοδέψει το αντικείμενο με ΝΕΑ παραστατικά πώλησης έτσι ώστε να αποδωθεί ο νέος ΦΠΑ και τυχόν λοιποί φόροι. Αν δε το κάνει αυτό είναι παράνομος, να λοιπόν που "συνίσταται η κλεψιά από μέρους του".

Δημοσ.

Φίλε παραφέρεσαι νομίζω,δεν τα βάζω μαζί σου επειδή πρόλαβες όπως λες και παράλαβες,τα βάζω με τον Γερμανό και τις ανύπαρκτες προσφορές του.

Βέβαια η θέρμη με την οποία τον υπερασπίζεσαι με βάζει σε σκέψεις κατά πόσο η σχέση που έχεις με αυτόν είναι σχέση μόνο πελάτη.

Το μένος το επιδεικνύεις εσύ με εκφράσεις του  τύπου κλασικός έλληνας πελάτης,και κλεφτρόνια(αυτό χωράει και μήνυση εάν καταλαβαίνεις την έννοια της λέξης),.

Αν κάποιος αγοράσει ένα αντικείμενο προς Χ€, έστω σε προσφορά, και το πουλήσει σε αγγελία (Χ+Ψ)€, πρέπει να συνοδέψει το αντικείμενο με ΝΕΑ παραστατικά πώλησης έτσι ώστε να αποδωθεί ο νέος ΦΠΑ και τυχόν λοιποί φόροι. Αν δε το κάνει αυτό είναι παράνομος, να λοιπόν που "συνίσταται η κλεψιά από μέρους του".

Εάν πουλήσεις εσύ ένα μεταχειρισμένο ψυγείο,τηλεόραση,κρεβάτι,τηλέφωνο,θα κόψεις και απόδειξη σε αυτόν που θα το πάρει?

Αυτό που λες έχει μια βάσει ,εάν κάποιος το κάνει συνέχεια,το κάνει επάγγελμα.

Δημοσ.

Εάν πουλήσεις εσύ ένα μεταχειρισμένο ψυγείο,τηλεόραση,κρεβάτι,τηλέφωνο,θα κόψεις και απόδειξη σε αυτόν που θα το πάρει?

Αυτό που λες έχει μια βάσει ,εάν κάποιος το κάνει συνέχεια,το κάνει επάγγελμα.

Φαντάζομαι ότι ο φίλος/η δεν εννοεί "μεταχειρισμένο" (οπότε, λογικά, το πουλάς πιο χαμηλά από την αρχική τιμή αγοράς), αλλά για περιπτώσεις που κάποιοι αγοράζουν κάτι σε προσφορά και μετά προσθέτουν ένα (μικρό ή μεγάλο) ποσό στην τιμή (προφανώς, για να έχουν κέρδος), χωρίς να το έχουν χρησιμοποιήσει καθόλου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...