Orpheas1992 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Αυτο το ασημενιο-χρυσο δεν υπαρχει ουτε για δειγμα ρε γμτ...κριμα. Πηρα τηλεφωνο σε καταστημα vodafone και δεν καταλαβαιναν καν για ποιο κινητο μιλουσα, μου ειπαν οτι δεν το εμπορευεται καθολου η Vodafone (μαλλον θα τσεκαραν αναμενομενες παραλαβες, οποτε αυτο ηταν το τελος για το one m9 ) 1
georsev Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 215 έχει ο κινέζος το Μ9. https://www.fastcardtech.com/HTC-One-M9.html (Refurb λέει οπότε δεν αξίζει τον κόπο) απο αυτο τον κινεζο παράγγειλα μωλις ενα xiaomi redmi note 3 pro και πέρασε με τα capital αλλα ειμαι ξενερωμενος γιατι δεν εχει καθολου καλες κριτικές...
kgian Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Το iphone se στα 350Ε να το πάρω; Τώρα έχω iphone 5 απο το οποίο είμαι σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος και η γυναίκα το 4s. Αν πάρω το se, θα δώσω το 5άρι στην γυναίκα και το 4s κανα 100 μεταχειρισμένο. Δηλαδή θα αναβαθμιστούμε και οι δύο με 250Ε περίπου. Να την κάνω; Το έχω βρει σε Γερμανό...
George! Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Αν είσαι iphonακιας και δεν θες μεγαλύτερο τηλέφωνο να το κάνεις, είναι καλή περίπτωση.
kgian Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Όσο κι αν θα ακουστεί παράξενο, το χρησιμοποιώ στην δουλειά και βασικά το ημερολόγιο. Θέλω ενώ μιλάω ή αν τύχει κιολας οδηγώ , να μπορώ με το ένα χέρι να σημειώσω, σβήσω, μετακινήσω ραντεβού. Ε, αυτό το απλό πράγμα δεν μπορώ να τ κάνω με καμια άλλη stock εφαρμογή ημερολογίου, ούτε με app. Πάω να ψωνίσω!
someone- Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Παιδια επειδή έχω πάρει σε παρα πολλά καταστήματα σε απόσταση 20 και χιλιομέτρων και σε μερικά μου είπαν ότι υπάρχουν αλλα επειδή δε πάνε να τα πάρουν θα ακυρωθούν, αν κάποιος εχει κρατημένο 5ς και δε το θέλει ας μου στείλει ενα μήνυμα, το θέλω για δώρο στην κοπέλια.
kgian Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Και εδώ είχα πάρει τηλ σε όλα τα καταστήματα της Πάτρας και υπήρχε μόνο ένα κρατημένο se . Μου είχαν πει να τους πάρω σε μια ώρα και αφού πέραςε και ξαναπήρα μου είπαν να πάω να το πάρω. Πήγα και τώρα επαναφέρω αντίγραφο.
Xander Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 αν τύχει κιολας οδηγώ , να μπορώ με το ένα χέρι να σημειώσω, σβήσω, μετακινήσω ραντεβού.Σημειώνεις, σβήνεις και μετακινείς ραντεβού ενώ οδηγας; Καλό είναι όταν οδηγείς και τα δύο σου χέρια να βρίσκονται στο τιμόνι. Μια μαλακία θα τύχει και δεν θα πας σε κανένα από τα ραντεβού σου. Φιλικά. 11
Orpheas1992 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Αν καποιος ξερει κατι για htc one m9 σε καποιο καταστημα ή αν το πηρε και δεν το θελει, ας μου στειλει ενα μηνυμα.
Moderators matrixxx Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Σημειώνεις, σβήνεις και μετακινείς ραντεβού ενώ οδηγας; Καλό είναι όταν οδηγείς και τα δύο σου χέρια να βρίσκονται στο τιμόνι. Μια μαλακία θα τύχει και δεν θα πας σε κανένα από τα ραντεβού σου. Φιλικά. Για ολους ισχυει αυτο, δεν το λες μονο στον συμφορουμιτη φυσικα. Και το θεμα δεν ειναι το τι θα παθει αυτος που το κανει, αλλα κυριως τι μπορει να παθει καποιος που δεν φταιει σε τιποτα και θα βρεθει κοντα σε καποιον που ασχολειται με εξυπνη συσκευη την ωρα που κραταει τιμονι... 6
Konstantin77 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Παιδιά και εγώ για htc one ενδιαφέρομαι, Αθήνα κέντροαν ακυρώσει κανείς. Είναι και ο φίλος από πάνω βέβαια.
vaas93 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Επίσης για Αθήνα για το iphone 5s αν δεν θέλει κάποιος, θα με βοηθούσε πολύ
Kosths01 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα, κι εγώ ανδιαφέρομαι αν κάποιος δεν θέλει το htc του. Γένικά και το 5s και το se αρκεί να είναι σφραγισμένα.
mertaghon Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Για ολους ισχυει αυτο, δεν το λες μονο στον συμφορουμιτη φυσικα. Και το θεμα δεν ειναι το τι θα παθει αυτος που το κανει, αλλα κυριως τι μπορει να παθει καποιος που δεν φταιει σε τιποτα και θα βρεθει κοντα σε καποιον που ασχολειται με εξυπνη συσκευη την ωρα που κραταει τιμονι... γιαυτο εχουμε την συνοδηγο,να κρατα την εξυπνη συσκευη του οδηγου χεχο εγω το βγαζω εκτος συνδεσης οταν πδηγω πια,ειχα κινδυνεψει απο παρομοια βλεκεια παλια.. 1
kgian Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Αν και off topic, όταν λέμε οδήγηση εννοούμε και σταματημένος στο πλάι τη δόμου, ή στο φανάρι ή με πολύ πολύ μικρές ταχύτητες. Ο κόπος και ο χρόνος που χρειάζεται σε ένα iPhone τέτοιου μεγέθους για να κανείς μια αλλαγή στα ραντεβού είναι μηδενικός. Μην θεωρείτε την οδήγηση σαν να πηγαίνεις στην Κηφησιάς που πάνε όλοι καρφωτοί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα