Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο το ασημενιο-χρυσο δεν υπαρχει ουτε για δειγμα ρε γμτ...κριμα. Πηρα τηλεφωνο σε καταστημα vodafone και δεν καταλαβαιναν καν για ποιο κινητο μιλουσα, μου ειπαν οτι δεν το εμπορευεται καθολου η Vodafone (μαλλον θα τσεκαραν αναμενομενες παραλαβες, οποτε αυτο ηταν το τελος για το one m9 :( )

• Like 1
  • Απαντ. 193
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

215 έχει ο κινέζος το Μ9.

https://www.fastcardtech.com/HTC-One-M9.html

(Refurb λέει οπότε δεν αξίζει τον κόπο)

απο αυτο τον κινεζο παράγγειλα μωλις ενα xiaomi redmi note 3 pro και πέρασε με τα capital αλλα ειμαι ξενερωμενος γιατι δεν εχει καθολου καλες κριτικές...
Δημοσ.

Το iphone se στα 350Ε να το πάρω; Τώρα έχω iphone 5 απο το οποίο είμαι σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος και η γυναίκα το 4s. Αν πάρω το se, θα δώσω το 5άρι στην γυναίκα και το 4s κανα 100 μεταχειρισμένο. Δηλαδή θα αναβαθμιστούμε και οι δύο με 250Ε περίπου. Να την κάνω; Το έχω βρει σε Γερμανό...

Δημοσ.

Όσο κι αν θα ακουστεί παράξενο, το χρησιμοποιώ στην δουλειά και βασικά το ημερολόγιο. Θέλω ενώ μιλάω ή αν τύχει κιολας οδηγώ , να μπορώ με το ένα χέρι να σημειώσω, σβήσω, μετακινήσω ραντεβού. Ε, αυτό το απλό πράγμα δεν μπορώ να τ κάνω με καμια άλλη stock εφαρμογή ημερολογίου, ούτε με app. 

Πάω να ψωνίσω!

Δημοσ.

Παιδια επειδή έχω πάρει σε παρα πολλά καταστήματα σε απόσταση 20 και χιλιομέτρων και σε μερικά μου είπαν ότι υπάρχουν αλλα επειδή δε πάνε να τα πάρουν θα ακυρωθούν, αν κάποιος εχει κρατημένο 5ς και δε το θέλει ας μου στείλει ενα μήνυμα, το θέλω για δώρο στην κοπέλια.

Δημοσ.

Και εδώ είχα πάρει τηλ σε όλα τα καταστήματα της Πάτρας και υπήρχε μόνο ένα κρατημένο se . Μου είχαν πει να τους πάρω σε μια ώρα και αφού πέραςε και ξαναπήρα μου είπαν να πάω να το πάρω. Πήγα και τώρα επαναφέρω αντίγραφο.

Δημοσ.

αν τύχει κιολας οδηγώ , να μπορώ με το ένα χέρι να σημειώσω, σβήσω, μετακινήσω ραντεβού.

Σημειώνεις, σβήνεις και μετακινείς ραντεβού ενώ οδηγας;

Καλό είναι όταν οδηγείς και τα δύο σου χέρια να βρίσκονται στο τιμόνι. Μια μαλακία θα τύχει και δεν θα πας σε κανένα από τα ραντεβού σου.

Φιλικά.

• Like 11
Δημοσ.

Αν καποιος ξερει κατι για htc one m9 σε καποιο καταστημα ή αν το πηρε και δεν το θελει, ας μου στειλει ενα μηνυμα.

• Moderators
Δημοσ.

Σημειώνεις, σβήνεις και μετακινείς ραντεβού ενώ οδηγας;

Καλό είναι όταν οδηγείς και τα δύο σου χέρια να βρίσκονται στο τιμόνι. Μια μαλακία θα τύχει και δεν θα πας σε κανένα από τα ραντεβού σου.

Φιλικά.

Για ολους ισχυει αυτο, δεν το λες μονο στον συμφορουμιτη φυσικα. Και το θεμα δεν ειναι το τι θα παθει αυτος που το κανει, αλλα κυριως τι μπορει να παθει καποιος που δεν φταιει σε τιποτα και θα βρεθει κοντα σε καποιον που ασχολειται με εξυπνη συσκευη την ωρα που κραταει τιμονι...

• Like 6
Δημοσ.

Επίσης για Αθήνα για το iphone 5s αν δεν θέλει κάποιος, θα με βοηθούσε πολύ

Δημοσ.

Καλησπέρα, κι εγώ ανδιαφέρομαι αν κάποιος δεν θέλει το htc του. Γένικά και το 5s και το se αρκεί να είναι σφραγισμένα.

Δημοσ.

Για ολους ισχυει αυτο, δεν το λες μονο στον συμφορουμιτη φυσικα. Και το θεμα δεν ειναι το τι θα παθει αυτος που το κανει, αλλα κυριως τι μπορει να παθει καποιος που δεν φταιει σε τιποτα και θα βρεθει κοντα σε καποιον που ασχολειται με εξυπνη συσκευη την ωρα που κραταει τιμονι...

γιαυτο εχουμε την συνοδηγο,να κρατα την εξυπνη συσκευη του οδηγου :devil: χεχο

εγω το βγαζω εκτος συνδεσης οταν πδηγω πια,ειχα κινδυνεψει απο παρομοια βλεκεια παλια..

• Like 1
Δημοσ.

Αν και off topic, όταν λέμε οδήγηση εννοούμε και σταματημένος στο πλάι τη δόμου, ή στο φανάρι ή με πολύ πολύ μικρές ταχύτητες. Ο κόπος και ο χρόνος που χρειάζεται σε ένα iPhone τέτοιου μεγέθους για να κανείς μια αλλαγή στα ραντεβού είναι μηδενικός.

Μην θεωρείτε την οδήγηση σαν να πηγαίνεις στην Κηφησιάς που πάνε όλοι καρφωτοί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...