Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πω ρε γαμωτο δεν ενιωσα γρηγορα ηθελα το 5ς για δωρο, αν δε το θελει καποιος παιδια ας στειλει ενα μηνυμα.

• Απαντ. 193
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ξεκολλατε με τα iphone ρε παιδια... δεν λεω... κινηταρες ειναι (smooth κλπ) ΑΛΛΑ τωρα βγαινει το 7 και εσυ ψαχνεσαι για το 5s? 3 χρονων κινητο?

• Like 2
Δημοσ.

Εξαρτάται φίλε για τι χρήση το χρειάζεται ο καθένας, π.χ. εγώ θέλω να είναι αξιόπιστο και στα βασικά να κάνει τη δουλεία του γρήγορα και σωστά, δεν παίζω παιχνίδια, δεν βγάζω εκατοντάδες φωτογραφίες ούτε το γεμίζω με τις άπειρες εφαρμογές...

Το 4s το έχω σχεδόν 6 χρόνια και είναι λειτουργικό (οχι πολύ γρήγορο αλλά οκ)

και με 202€ μια χαρά είναι

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε μου πήρα απο γνωστό πριν κανα χρόνο το 5για δεύτερο, πάει σφαίρα και ρολάρει καλύτερα και απο το g2 που είχα για πρώτο. Δε παίζω κανένα παιχνίδι οι εφαρμογές που έχω ειναι messenger , viber και κανα 2 3 ακόμα για τη χρήση αυτη το 5αρι θα μου βγάλει αλλα 2 χρόνια. Τα κολλήματα του android άλλο Πραμα!

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε μου πήρα απο γνωστό πριν κανα χρόνο το 5για δεύτερο, πάει σφαίρα και ρολάρει καλύτερα και απο το g2 που είχα για πρώτο. Δε παίζω κανένα παιχνίδι οι εφαρμογές που έχω ειναι messenger , viber και κανα 2 3 ακόμα για τη χρήση αυτη το 5αρι θα μου βγάλει αλλα 2 χρόνια. Τα κολλήματα του android άλλο Πραμα!

ενδεχομένως να σου κρατήσει και παραπάνω (το 4s με βλέπω να το κρατάω για δεύτερο...)

• Like 2
Δημοσ.

ενδεχομένως να σου κρατήσει και παραπάνω (το 4s με βλέπω να το κρατάω για δεύτερο...)

Ποσο μετάνιωσα που έδωσα το 4ς που είχα για το g2 το χει ακόμα ο φιλος μου, πανέμορφο κινητό.
  • Like 1
Δημοσ.

Πριν από λίγο καιρό είχε ξανά βγάλει ο Γερμανός προσφορά στα iphone και ipad (είχε και εδώ αντίστοιχο thread)

π.χ. θυμάμαι συγκεκριμένα οτι το iphone SE 64 GB με την τότε έκπτωση έβγαινε στα 499€, ενώ τώρα που ξανα έπαιξε η προσφορά το iphone SE 64GB το έχει στα 454€.

Λογικά όπως το λές είναι ξεστοκάρουν ότι στοκ έχουν ή μπορεί να βρουν στην αγορά..........

Περίμενε μια εβδομάδα και βλέπεις τι θα κάνεις.....(άσχετο, τα σκρουτζο - μάγαζα δεν είδα να αντιδράσουν....)

Νομίζω πως τα σκρουτζαδικα δεν μπορούν να παίξουν μπάλα σε αυτές τις προσφορές. Αυτό γιατί τις περισσότερες φορές έχουν λιγα κομμάτια αγορασμένα συνήθως από το εξωτερικό σύμφωνα με μια τιμή. Προσπαθούν να τα δώσουν τον πρώτο καιρό με αυτή την τιμή γιατί αν αργότερα τα ανταγωνιστηκα μαγαζια θα πάρουν νέες παρτίδες που πιθανών θα έχει πέσει η τιμή τους από τον χονδρεμπορο. Επομένως αν πχ ο πιο φθηνος που υπάρχει τώρα στο skroutz είχε αγοράσει ένα m9 πριν 20,μέρες με τιμή 350 δεν μπορεί τώρα να το πουλήσει κάτω από 400 ευρώ αφού θα μπει μέσα.

Δημοσ.

νταξει τρολλαρεις και παραπληροφορεις για το

Ποσο μετάνιωσα που έδωσα το 4ς που είχα για το g2 το χει ακόμα ο φιλος μου, πανέμορφο κινητό.

g2......

βασικα τρολλάρεις και για το 4ς και για το 5

4,4s,5,5s,6,g2,g3,g4 είχα ,αλλά ξεχνάω πως είναι αδύνατο για τους

αιφονομαθείς να κάνουν τις απλούστερες μικρορυθμίσεις στο android

και μετα φταίει το κινητο..

άλλος έθαβε το 4ς αλλού γιατί δε ήθελε να κάνει ένα φορμάτ...

τεσπα οφτοπικ ειμαι,αλλά το g2 το ζηλεύουν ΟΛΑ τα κινητα που ξέρω σε κάτι από αυτά που είχε,

εκτός φυσικά απότα κατασκευαστικά προβλήματα που έχει

ontopic 4 μήνες έχω το note edge στα 399 από νεο καταστημα wind Κηφισια..............

• Like 2
Δημοσ.

νταξει τρολλαρεις και παραπληροφορεις για το

g2......

βασικα τρολλάρεις και για το 4ς και για το 5

4,4s,5,5s,6,g2,g3,g4 είχα ,αλλά ξεχνάω πως είναι αδύνατο για τους

αιφονομαθείς να κάνουν τις απλούστερες μικρορυθμίσεις στο android

και μετα φταίει το κινητο..

άλλος έθαβε το 4ς αλλού γιατί δε ήθελε να κάνει ένα φορμάτ...

τεσπα οφτοπικ ειμαι,αλλά το g2 το ζηλεύουν ΟΛΑ τα κινητα που ξέρω σε κάτι από αυτά που είχε,

εκτός φυσικά απότα κατασκευαστικά προβλήματα που έχει

ontopic 4 μήνες έχω το note edge στα 399 από νεο καταστημα wind Κηφισια..............

Συμφωνω απολυτα μαζι σου, η αληθεια ειναι οτι το G2 ηταν το τελευταιο κινητο που θα σκεφτοταν καποιος να διαλεξει για να κραξει το android :D

Μιλαμε για κινητο που ομοιο του σε συνολο δε νομιζω πως εχει ξαναβγει, ακομα και οι απογονοι του χειροτεροι ηταν (σε συνολο και συναρτησει εποχης).

Τωρα καποιος που μπαινει μονο messenger και browsing το σεβομαι, αλλα αυτο ειναι επιχειρημα οχι για να παρεις iphone  3ετιας (που ναι θα την κανει τη δουλεια μια χαρα) αλλα Motorola Moto E με 70ε

Εν πασει περιπτωσει, ο καθενας κανει τις επιλογες του και κρινεται απο αυτες, αλλα εχω βαρεθει να βλεπω ατομα με iphone4/5 που χρησιμοποιουν μονο socialmedia κλπ και ειναι ΟΚ, αλλα εχουν τη φωτεινοτητα στο 1% για να την παλεψει η μπαταρια και τυφλονονται με αυτη τη φωτεινοτητα στις 4" απλα για να πουν οτι εχουν iphone.... OK καθενας παιρνει αυτο που του αξιζει στο τελος

• Like 2
Δημοσ.

Η μπαταρία του iPhone 4s είναι το μόνο του μειονέκτημα. 

Κατά τα άλλα είμαι κάτοχος του 4s από το 2011 και είμαι σε φάση αλλαγής, γιατί πλέον δεν μπορεί να πάρει άλλες αναβαθμίσεις.

Μιλάμε για σκυλί μαύρο, ούτε που θυμάμαι πόσες φορές μου έχει πέσει κάτω και δεν έχω ασχοληθεί ούτε μία φορά με format και τη λοιπή ταλαιπωρία των Android.

Όλα τα κινητά εξυπηρετούν μία ανάγκη, απλά το iPhone το κάνει με τον απλούστερο τρόπο.

Μόνο και μόνο για το spotlight δεν διανοούμαι να αλλάξω λειτουργικό, αν και η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει ιδιαιτέρως η σειρά Note της Samsung και θα ήθελα να δω το Samsung Note 7 που βγαίνει σε ένα μήνα.

Έψαξα και εγώ για το 5s για δώρο, αλλά έχει γίνει άφαντο, δυστυχώς.

• Like 1
Δημοσ.

Η μπαταρία του iPhone 4s είναι το μόνο του μειονέκτημα. 

Κατά τα άλλα είμαι κάτοχος του 4s από το 2011 και είμαι σε φάση αλλαγής, γιατί πλέον δεν μπορεί να πάρει άλλες αναβαθμίσεις.

Μιλάμε για σκυλί μαύρο, ούτε που θυμάμαι πόσες φορές μου έχει πέσει κάτω και δεν έχω ασχοληθεί ούτε μία φορά με format και τη λοιπή ταλαιπωρία των Android.

Όλα τα κινητά εξυπηρετούν μία ανάγκη, απλά το iPhone το κάνει με τον απλούστερο τρόπο.

Μόνο και μόνο για το spotlight δεν διανοούμαι να αλλάξω λειτουργικό, αν και η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει ιδιαιτέρως η σειρά Note της Samsung και θα ήθελα να δω το Samsung Note 7 που βγαίνει σε ένα μήνα.

Έψαξα και εγώ για το 5s για δώρο, αλλά έχει γίνει άφαντο, δυστυχώς.

τα 512 ραμ του 4ς σου ειναι προφανεστατα σε οποιον δεν το ξερει

ως μοντελο και το πιασει να το δοκιμασει.

Οποιος εχει αλλαξει πολλα κινητα σε πολύ απλοικη

χρηση αμέσως καταλαβαίνει την αχιλλειο αυτη του πτέρνα.

όμως επειδή η apple βαράει υπερωρίες στην βελτιστοποίησή της

καταλαβαίνω πως εύκολα,με κάπως ελαφρια χρήση,μπορείς

να είσαι υπερευχαριστημένος,

ενω το 95% των κακοπρογραμματισμένων ανδροειδων να σου φαινονται δυσκολα.

περιέργως το 4ς μου δεν είχε σπάσει ποτέ η οθόνη στα πεσίματα,

αντιθετα με του 4 μου,που 3 φορες την αλλαξα!!!!!!!

πάντως πρόσεχε να μην εκφράζεις άποψη χωρίς να έχεις δοκιμάσει ανδροειδή σωστά

π.χ. το meizu mx5 μου με εβδομαδιαία σοβαρή αναβάθμιση εδώ και μήνες καταλαβαίνεις

πόσο καλύτερο είναι απο το iphone 6 64αρι μου που το αγαπώ για την απλότητά του,

αλλά το μισώ που με μισή τιμή το mx5 το θάβει σε όλα,πλην καμερας.

edit νοτε 5 και μετα το bloatware της σαμμυ ελαφρυνε σημαντικά..πιο παλιά μοντέλα θα το μετανιώσεις,προσοχή,

εκτός και rootαρεις και το ελαφρώσεις εσύ!= ταλαιπωρια android χαχαχ

Δημοσ.

Έχω tablet LG G Pad 8.0 αναβαθμισμένο σε Lollipop. Δεν το χωνεύω καθόλου, δεν μπορώ να το φανταστώ αυτό το λειτουργικό σε κινητό.

Τα 512 του 4s που αναφέρεις είναι αρκετά για να τρέξουν ένα καλογραμμένο λειτουργικό όπως το iOS. Και εκεί βρίσκεται η μαγκιά της Apple.

Το 6άρι σου που αναφέρεις θάβει στα πάντα το Meizu, επειδή πολύ απλά τρέχει ένα εξαιρετικό λειτουργικό. Στη μία περίπτωση αγοράζεις hardware, στην άλλη  αγοράζεις ένα αξιόπιστο PDA που κάνει τα πάντα ταχύτερα και απλούστερα από οποιοδήποτε Android.

Είμαστε off topic όμως και το σταματάω εδώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...