Xviper13 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Σε όλα τα iPhone έχει έκπτωση 150€ Το HTC m9 silver είναι διαθέσιμο... όποιος θέλει και είναι από Θεσσαλονίκη ας μου στείλει pm
Red21 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Που είναι διαθέσιμο το m9 φίλε?? Εγω μη διαθέσιμο το βλέπω!!????????
normal40 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Καλό το m9 αλλά βλέπω μικρή μπαταρία παιδιά. Προσοχή.
runner69 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Αξίζει το 5s στα 16gb? Επίσης τους πήρα τηλέφωνο και με ενημέρωσαν ότι στα iphone δίνουν ενα χρόνο εγγύηση.......το οποίο με παραξενεύει με την έννοια ότι στην ε.ε. Ισχύει η διετία ........ Sent from my iPad using Insomnia Μην σε παραξενευει, 1 χρονο δινει η apple. Αυτο με την διετια ειναι κατι διαφορετικο, κανε ενα search. Δεν συνεχιζω για να μην βγω offtopic.
pesto1980 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Αντίστοιχες προσφορές στα καταστήματα cosmote, ψαξτε και εκεί κάτι θα υπάρχει ακόμη.
kaktos77 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Αντίστοιχες προσφορές στα καταστήματα cosmote, ψαξτε και εκεί κάτι θα υπάρχει ακόμη. Εγώ cosmote βλέπω τις υψηλές τιμές, υπάρχει κάποιο link?
pesto1980 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Στα καταστηματα Cosmote: Samsung S5, Huawei P8, Lg G4, Htc M9 στα 299. Sony Z5 και Samsung Note Edge στα 459. Ενδεικτικά σας δίνω κάποιες τιμές, στα καταστήματα αν ρωτήσετε θα σας τα επιβεβαιώσουν. Και είναι και άλλα μοντέλα.
xeretismata Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Στα καταστηματα Cosmote: Samsung S5, Huawei P8, Lg G4, Htc M9 στα 299. Sony Z5 και Samsung Note Edge στα 459. Ενδεικτικά σας δίνω κάποιες τιμές, στα καταστήματα αν ρωτήσετε θα σας τα επιβεβαιώσουν. Και είναι και άλλα μοντέλα. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει δυνατότητα μέσω τηλεφώνου να τσεκαριστεί ότι υπάρχει κάποιο κομμάτι; Π.χ σήμερα πήρα στον Γερμανό και μου είπαν από τα κεντρικά πως πέρα από το site δεν υπάρχει και σε κανένα κατάστημα απόθεμα. Ή πρέπει να τρέχουμε στα καταστήματα; Επίσης έκανε κανένας προσπάθεια και του είπαν ότι ήδη έχουν τελειώσει από σήμερα τα κομμάτια που διαθέτουν; Μην τρέχω αύριο πρωί πρωί τζάμπα
mobile_32 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Εγώ σήμερα πήρα σε ένα κατάστημα, είχε απόθεμα, το κράτησαν στο όνομα μου και πήγα το απόγευμα και το αγόρασα....όποτε συνιστώ αύριο το πρωί να κανείς τηλέφωνο σε μερικά κοντινά σου καταστήματα και να ρωτήσεις. Πες μας αν βρήκες τελικά ....
xeretismata Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Εγώ σήμερα πήρα σε ένα κατάστημα, είχε απόθεμα, το κράτησαν στο όνομα μου και πήγα το απόγευμα και το αγόρασα....όποτε συνιστώ αύριο το πρωί να κανείς τηλέφωνο σε μερικά κοντινά σου καταστήματα και να ρωτήσεις. Πες μας αν βρήκες τελικά .... Σε κατάστημα της Θεσσαλονίκης μου είπαν δεν υπάρχει κανένα κομμάτι. Κάποια λίγα μετρημένα στης Αθήνας. Μίλησα με το chat και μου είπαν πως για να στείλουν courier πρέπει να είναι αγορασμένο από το e - shop τους.
mobile_32 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Σε κατάστημα της Θεσσαλονίκης μου είπαν δεν υπάρχει κανένα κομμάτι. Κάποια λίγα μετρημένα στης Αθήνας. Μίλησα με το chat και μου είπαν πως για να στείλουν courier πρέπει να είναι αγορασμένο από το e - shop τους. Σε άλλα καταστήματα στη Θεσσαλονίκη πήρες τηλέφωνο? αν και όσο περνανέ οι μέρες, δύσκολο το βλέπω να μένει απόθεμα....
cirith Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Παρέλαβα το Μ9 μου (Gunmetal Gray). Άντε να το δούμε κι αυτό...
xeretismata Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Σε άλλα καταστήματα στη Θεσσαλονίκη πήρες τηλέφωνο? αν και όσο περνανέ οι μέρες, δύσκολο το βλέπω να μένει απόθεμα.... Τσέκαρε η ίδια από το κατάστημα που υπάρχουν κομμάτια. Π.χ είπε ότι χθες έφυγαν δυο από Καλαμαριά και σήμερα δεν υπάρχει κανένα. Μόνο κάτι λίγα κομμάτια στην Αθήνα. Μου είπε έδωσε και κάρτα να την πάρω τηλέφωνο από βδομάδα γιατί λέει μάλλον θα έχουν παραλαβή... Τι νέα παραλαβή ήθελα να της πω; Ξεστοκάρετε και τα δίνεται όσο όσο γιατί έρχεται το επόμενο μοντέλο αλλά δεν της το είπα.
samsunglife Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Εγώ που ρωτησα σε 2 στην Αθήνα μου είπαν ότι δεν υπάρχει πουθενά... μάλιστα ο ένας που τον ρώτησα αν θα έρθει μου είπε ναι αλλα οχι στην τιμή της προσφοράς!!! Με επιφύλαξη βέβαια όλα αυτά γιατί ως γνωστόν οι υπάλληλοι στον Γερμανό δεν είναι και οι πλέον αξιόπιστοι...
mobile_32 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Τσέκαρε η ίδια από το κατάστημα που υπάρχουν κομμάτια. Π.χ είπε ότι χθες έφυγαν δυο από Καλαμαριά και σήμερα δεν υπάρχει κανένα. Μόνο κάτι λίγα κομμάτια στην Αθήνα. Μου είπε έδωσε και κάρτα να την πάρω τηλέφωνο από βδομάδα γιατί λέει μάλλον θα έχουν παραλαβή... Τι νέα παραλαβή ήθελα να της πω; Ξεστοκάρετε και τα δίνεται όσο όσο γιατί έρχεται το επόμενο μοντέλο αλλά δεν της το είπα. Πριν από λίγο καιρό είχε ξανά βγάλει ο Γερμανός προσφορά στα iphone και ipad (είχε και εδώ αντίστοιχο thread) π.χ. θυμάμαι συγκεκριμένα οτι το iphone SE 64 GB με την τότε έκπτωση έβγαινε στα 499€, ενώ τώρα που ξανα έπαιξε η προσφορά το iphone SE 64GB το έχει στα 454€. Λογικά όπως το λές είναι ξεστοκάρουν ότι στοκ έχουν ή μπορεί να βρουν στην αγορά.......... Περίμενε μια εβδομάδα και βλέπεις τι θα κάνεις.....(άσχετο, τα σκρουτζο - μάγαζα δεν είδα να αντιδράσουν....)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα