Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.e-shop.gr/how_return

Επιστροφή μη ελαττωματικών προϊόντων - Δικαίωμα αναιτιολόγητης υπαναχώρησης από τον πελάτη

too long;didnt read : ναι.αλλα νταξ,μην ειμαστε μλκες κ εμεις και παμε την συσκευασια σε 1000 κομματια.

Υποθετω οτι δεν υπαρχει προβλημα με ανθρωπινα ανοιγμένη συσκευασία.

Τωρα αν την παει κανεις χοντροκατεστραμενη,δεν ξερω τι παιζει,αλλα φανταζομαι οτι θα ειναι η πρωτη δικαιολογια τους ωστε να μην δεχτουν επιστροφη.

Το θεμα δεν ειναι αν ειναι χοντροκατεστραμμενη ή οχι αλλα οτι η συσκευασια θα ειναι αποσφραγισμενη. Αμφιβαλλω αν καποιος πελατης θα δεχοτανε να αγορασει προϊον το οποιο ειναι σε συσκευασια που ειναι αποσφραγισμενη και μαλιστα σε δισκο ssd. Εκτος αν επιστρεφουν τα προϊοντα αυτα στις αντιπροσωπειες και αυτες απο τη μερια τους ξανατοποθετουν νεα συσκευασια.

• Απαντ. 193
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το θεμα δεν ειναι αν ειναι χοντροκατεστραμμενη ή οχι αλλα οτι η συσκευασια θα ειναι αποσφραγισμενη. Αμφιβαλλω αν καποιος πελατης θα δεχοτανε να αγορασει προϊον το οποιο ειναι σε συσκευασια που ειναι αποσφραγισμενη και μαλιστα σε δισκο ssd. Εκτος αν επιστρεφουν τα προϊοντα αυτα στις αντιπροσωπειες και αυτες απο τη μερια τους ξανατοποθετουν νεα συσκευασια.

Δεν με απασχολει τι τα κανουν μετα.

Εγω δεν θα δεχομουν παντως ανοιγμενη συσκευασία.

Δημοσ.

Εγω δεν θα δεχομουν παντως ανοιγμενη συσκευασία.

Πιστευω κανενας μας δεν θα δεχοταν προϊον με ανοιγμενη συσκευασια.

Γι'αυτο λεω μηπως ΔΕΝ δεχτουν επιστροφη προϊοντος που η συσκευασια του εχει αποσφραγιστει και δεν μπορεις να την επαναφερεις στην προτερη της κατασταση.

Δημοσ.

Πιστευω κανενας μας δεν θα δεχοταν προϊον με ανοιγμενη συσκευασια.

Γι'αυτο λεω μηπως ΔΕΝ δεχτουν επιστροφη προϊοντος που η συσκευασια του εχει αποσφραγιστει και δεν μπορεις να την επαναφερεις στην προτερη της κατασταση.

Πριν 2-3 μηνες,μπροστα μ,ενω παιδευαν ενα παιδι που προσπαθουσε να τους αποδειξει οτι ειναι ελλατωματικο το προιον που πηρε(καρτα γραφικων νομιζω ηταν) και παλευε για DOA,επειδη του ελεγαν οτι θα πρεπει να παει αθηνα για να το τσεκαρουν ,να το πιστοποιήσουν κλπ,και θα καθυστερούσε,τον ενημερωσα για την συγκεκριμενη δυνατότητα και τελικα απλα τους ειπε οτι θελει να το επιστρεψει γιατι δεν του κανει,και τελειώσε μπαμ-μπαμ.

• Like 1
Δημοσ.

Ούτε αν μάθαινες ότι τα ξανασυσκευάζουν και θα καταλήξει σε εσένα μετά?

Δημοσ.

Ούτε αν μάθαινες ότι τα ξανασυσκευάζουν και θα καταλήξει σε εσένα μετά?

Εγω απλα ανεφερα τι ισχύει και τι δικαίωμα εχεις σαν καταναλωτής.

Αν μαθει καποιος τι πραγματικά παιζει με αυτες τις επιστροφές,θα το δουμε τοτε.

Δημοσ.

Συγγνώμη, αλλά τι παίχτηκε, μπήκα στο θέμα γιατί νόμισα βγήκαν ξανά. Meh, μόνο απογοήτευση.

Επίσης ασχέτως δικαιωμάτων μας μην ξεχνάμε ότι έχουμε και μια υποχρέωση, να ξέρουμε τι αγοράζουμε, δεν μπορεί να είναι λογικό να πάρω ένα προϊόν χωρίς έρευνα αγοράς και μετά να το επιστρέψω έτσι απλά χωρίς λόγο, αν είναι έτσι κάθε βδομάδα να παίρνω άλλη τηλεόραση από τα media markt.

Link.png Site: Νομικά το ξέρω ότι είναι καλυμμένο , απλά σαν τακτική το θεωρώ κάπως "αγενές"

• Like 1
Δημοσ.

Link.png Site: Νομικά το ξέρω ότι είναι καλυμμένο , απλά σαν τακτική το θεωρώ κάπως "αγενές"

Στην εξαίρεση υπαναχώρησης που αναφέρει "σφραγισμένα μέσα καταχώρισης δεδομένων, όπως DVD, τα οποία αποσφραγίσατε μετά την παραλαβή τους" συμπεριάμβάνονται και οι σκληροί δίσκοι ;

Δημοσ.

Είχα πάρει 1 ζευγάρι Ram που δεν ήταν συμβατές με την μητρική μου,μάλλον γιατί ήταν στα 1,65 v αντί για 1,5 v.Τις επέστρεψα στο e-shop,τις τσέκαραν αν είχαν πρόβλημα και επειδή είχε ανοιχτεί ή συσκευασία τις δέχτηκαν πίσω με 15€ διαφορά.Τις είχα αγοράσει 70€ και τις πήραν κάπου 55€.

Πιθανότατα θα σου πουν το ίδιο.

Δημοσ.

Δεν σας προβληματίζει που έχει τον Snapdragon 810;

Εδώ δεν τους προβληματίζει η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ποιότητα του 1080p video που τραβάει. Το 4Κ είναι μια χαρά, το 1080p είναι άθλιο. Θυμίζει άλλες εποχές.

Και τραβώντας 4Κ video μετά από μισό λεπτό η συσκευή βράζει. Δεν μπορείς να την ακουμπήσεις...

Γενικά ... ένα κακό κινητό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...