Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Oποιος το ψηνει για M9 ξανα διαθεσιμο σε γκρι χρωμα!!!

https://www.germanos.gr/product/htc-one-m9/20302541

Εγω πηρα ενα να το δω!!

Y.Γ. Κανα δυο πρεπει να χει γιατι με το που παρηγγειλα ενα επεσε η διαθεσιμοτητα σε χαμηλη απο πληρης.....οποτε τρεχτε!!!

EDIT: Tο εξαντλησατε κι ολας βρε θηρια???

• Απαντ. 193
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω πηρα ενα να το δω!!

Y.Γ. Κανα δυο πρεπει να χει γιατι με το που παρηγγειλα ενα επεσε η διαθεσιμοτητα σε χαμηλη απο πληρης.....οποτε τρεχτε!!!

πηρες ένα να το δεις ; :P
Δημοσ.

Εγω πηρα ενα να το δω!!

Η υπηρχε ενημερωση απο πριν οτι θα υπηρχε διαθεσιμοτητα ή δεν ξερω και εγω τι. Ποτε προλαβε και πηγε πληρης η διαθεσιμοτητα και ποτε προλαβε και πηγε χαμηλη....Μαλλον θα φερανε 3-4κομματια παλι,κλασσικα πραγματα.

• Like 1
Δημοσ.

Η υπηρχε ενημερωση απο πριν οτι θα υπηρχε διαθεσιμοτητα ή δεν ξερω και εγω τι. Ποτε προλαβε και πηγε πληρης η διαθεσιμοτητα και ποτε προλαβε και πηγε χαμηλη....Μαλλον θα φερανε 3-4κομματια παλι,κλασσικα πραγματα.

Yποννοεις οτι δεν υπαρχουν μερικές χιλιάδες καταναλωτές που κανουν refresh καθε 10 δευτερολεπτα στην σελίδα του γερμανού στις 00.30 το βραδυ,περιμένοντας την νεα παραλαβη του m9?

Mίλα ξεκάθαρα.

:P

υγ.

Καμια 20αρια επιστροφες/μη παραλαβες θα ήταν

• Like 2
Δημοσ.

Για αλλη μια φορα μπαχαλο με Γερμανο. Δεν ειναι η πρωτη φορα, αλλωστε οι παλιοι θυμουνται και την καταγγελια που ειχαμε κανει για κατι "προσφορες" σε gaming.

Εκατσα απο περιεργεια να διαβαζω το τοπικ και θελω να σχολιασω το γεγονος με την κοπελα που πηγε να πουλησει εδω μεσα iphone "λογω μεταφορικων απο Σκιαθο". Αντε, να δεχτω οτι δεν ηξερε τους κανονες. Αντε να δεχτω οτι οντως ειχε μεταφορικα 70 ευρω και τα χρεωνει. Μα καποιο παιδι της εγραψε ξεκαθαρα : "αφου ειναι σφραγισμενα, γυρνα τα πισω".

Δηλαδη, ουτε τα βασικα δικαιωματα του καταναλωτη δεν ξερει; Παιρνεις κατι τοσο ακριβο, μπορεις να το γυρισεις,δικαιωμα υπαναχωρησης λεγεται. Εγω εχω γυρισει ακουστικα 60 ευρω, που δεν μου αρεσαν, και τα δοκιμασα κιολας. Ειναι δικαιωμα μας. 

Γραφω λοιπον, για να πω οτι οποιος παει , αγοραζει και δεν του κανει, πριν αρχισει να μπλεκει με αγγελιες (αν δεν εχει σκοπο να βγαλει κερδος), να γνωριζει τα δικαιωματα του.

Δημοσ.

και πως να  τα γυρισει ρε συ, να ξαναπαει σκιαθο - αθηνα αλλα 70 ευρω η να το στειλει με courier κανα 20ευρω παλι ? μην ειμαστε υπερβολικοι 

Δημοσ.

Ας τα γυρισει στο Γερμανο του Βολου. Το θεμα ειναι να ξερει ο καθενας τα δικαιωματα του ως καταναλωτης. Γιατι με τις αγγελιες κινδυνευεις και να σου μεινουν στα χερια .

Δημοσ.

Το πιθανότερο είναι αυτό.....3-4 κομμάτια αν κρίνω από το ότι με το που παρήγγειλα αλλαξε σε χαμηλή διαθεσιμότητα και μεσα σε 4-5 λεπτά από την στιγμή που ποσταρα εδώ ότι είναι ξανά διαθέσιμο εξαντλήθηκε!!!

Σε ότι αφορά την ενημέρωση από πριν όχι φίλε μου.....διάβαζα το θέμα και πατησα στο λινκ του Μ9 εντελώς τυχαία χθες το βράδυ για να δω τι παίζει....και εκεί που περίμενα να το δω εξαντλημένο ως δια μαγείας ήταν διαθέσιμο!!

Δημοσ.

Το πιθανότερο είναι αυτό.....3-4 κομμάτια!!!

Σε ότι αφορά την ενημέρωση από πριν όχι φίλε μου.....διάβαζα το θέμα και πατησα στο λινκ του Μ9 εντελώς τυχαία!!!

Το σχολιο μου ηταν γενικο και εννοουσα να υπαρχει ενημερωση απο το προσωπικο του Γερμανου προς φιλους/γνωστους που λεμε και να προλαβαν τοσο γρηγορα να εξαντληθουν.

Για το Iphone ναι οκ υπηρχε ζητηση αν κρινω και απο τα περισσοτερα σχολια στην σελιδα στο facebook(και οχι μονο)που ειναι κυριως για αυτο και το Huawei.

Δημοσ.

Εγω εχω γυρισει ακουστικα 60 ευρω, που δεν μου αρεσαν, και τα δοκιμασα κιολας. Ειναι δικαιωμα μας. 

Ισχύει αυτό ;

Εγώ πήρα χθες έναν ssd , τον έβαλα πάνω και οι ταχύτητες ήταν τραγικές (στα wrtites).

Επειδή δεν θέλω να μπλέξω με το service του Eshop (που πιθανότατα να μου πουν ότι ο δίσκος είναι εντάξει) , μπορώ να υπαναχωρήσω ; Ακόμη και αφού έχω χρησιμοποιήσει τον δίσκο ;

Δημοσ.

Ισχύει αυτό ;

Εγώ πήρα χθες έναν ssd , τον έβαλα πάνω και οι ταχύτητες ήταν τραγικές (στα wrtites).

Επειδή δεν θέλω να μπλέξω με το service του Eshop (που πιθανότατα να μου πουν ότι ο δίσκος είναι εντάξει) , μπορώ να υπαναχωρήσω ; Ακόμη και αφού έχω χρησιμοποιήσει τον δίσκο ;

Ναι,χωρις ΚΑΝ εξηγήσεις.

Tip για να διευκολυνεις την ζωή σου:

Μην πας και αρχισεις με attitude "μηπως θα μπορουσα να το επιστρεψω?κλπ" αλλά με "ηρθα να επιστρεψω αυτό εδώ,δεν μου αρέσε",χωρις διαπραγματευτική διάθεση.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι,χωρις ΚΑΝ εξηγήσεις.

Tip για να διευκολυνεις την ζωή σου:

Μην πας και αρχισεις με attitude "μηπως θα μπορουσα να το επιστρεψω?κλπ" αλλά με "ηρθα να επιστρεψω αυτό εδώ,δεν μου αρέσε",χωρις διαπραγματευτική διάθεση.

Επειδη καποιοι σκληροι δισκοι ειναι σε εκεινη την συσκευασια με το χοντρο διαφανο πλαστκο που πρεπει αναγκαστικα να την καταστρεψεις για να την ανοιξεις, μπορεις να επιστρεψεις το προϊον με κατεστραμενη συσκευασια?

Δημοσ.

Εντύπωση μου κάνει.

Θα δεχόταν κάποιος επόμενος να παραλάβει με κατεστραμμένη συσκευασία?

Τι θα τον κάνει το κατάστημα?

Εκτός αν τον ξανασυσκευάζει με κάποιον τρόπο και ξαναπωλείται καινούριος...

Δημοσ.

Επειδη καποιοι σκληροι δισκοι ειναι σε εκεινη την συσκευασια με το χοντρο διαφανο πλαστκο που πρεπει αναγκαστικα να την καταστρεψεις για να την ανοιξεις, μπορεις να επιστρεψεις το προϊον με κατεστραμενη συσκευασια?

http://www.e-shop.gr/how_return

Επιστροφή μη ελαττωματικών προϊόντων - Δικαίωμα αναιτιολόγητης υπαναχώρησης από τον πελάτη

too long;didnt read : ναι.αλλα νταξ,μην ειμαστε μλκες κ εμεις και παμε την συσκευασια σε 1000 κομματια.

Εντύπωση μου κάνει.

Θα δεχόταν κάποιος επόμενος να παραλάβει με κατεστραμμένη συσκευασία?

Τι θα τον κάνει το κατάστημα?

Εκτός αν τον ξανασυσκευάζει με κάποιον τρόπο και ξαναπωλείται καινούριος...

Υποθετω οτι δεν υπαρχει προβλημα με ανθρωπινα ανοιγμένη συσκευασία.

Τωρα αν την παει κανεις χοντροκατεστραμενη,δεν ξερω τι παιζει,αλλα φανταζομαι οτι θα ειναι η πρωτη δικαιολογια τους ωστε να μην δεχτουν επιστροφη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...