Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικά κατα πόσο οι προσφορές του Γερμανού είναι πραγματικές η όχι φαίνεται και από το huawei p9 lite ,το οποίο το έβγαλε 194 ευρώ στις 11/7 για κανά 2ωρο και μετά τέλος στοκ ,και μετά από 2 μέρες βρέθηκε ως δια μαγείας στοκ με τιμή 269 και άμεση παράδοση.Το συγκεκριμένο το πούλαγε ο Κωτσόβολος στην ίδια τιμή για 3 μέρες,και το πουλάει ακόμα η vodaphone σε μαύρο στα 189 ευρώ.

Ο Γερμανός βγάζει για κράχτη 5 κινητά σε προσφορά,τυπώνει και φυλλάδια για να τα προωθήσει,και μόλις τα πουλήσει ,τα ξαναδίνει πάλι στην φουσκωμένη τιμή που πουλά το οτιδήποτε που έχει.

• Απαντ. 193
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε γερμανό που είχα ρωτήσει για το 5s μου ειπαν οτι δεν υπάρχει πουθενα. Στην επόμενη ερώτηση που τους έκανα αν θα ξανάρθει μου απαντησαν: Ναι, αλλά όχι σε αυτή την τιμή!!!

παιδες σε οσους δεν προλαβαν εχω τα 2 που προανεφερα se και htc m9 γκρι τα εβαλα σε αγγελια αν εχετε προτασεις επικοινωνειστε μαζι μου δε μπορω να τα δωσω οσο τα πηρα γιατι ηρθα απο σκιαθο για να τα παρω ....ουδεν σχολιο παρακαλω :-D :-(

πιο πολυ ηρθα για το m9 που θα το επαιρνε ο φιλος μου αλλα βρηκε στην αμερικη το m10 προσπαθειστε να μη ζηλεψετε-εγω δεν τα καταφερα :-D :-) που φτασαμε να μη ζηλευω αν με απατα αλλα να ζηλευω που πηρε το m10 B)

το se μου το βρηκε ο αδερφος μου σε ροζαλι γιαυτο δεν κραταω το γκρι.ειναι φυσικα σφραγισμενα. :shock:

Είσαι πάνω από 10 χρονών;;; Έτσι από περιέργεια απλα...
  • Like 2
Δημοσ.

Πάρε τη διαφήμισή σου και δρόμο.... Βασικά απαγορεύεται να έχεις διπλό λογαριασμό. Από την άλλη 370 που το πουλάς ενώ το πήρες 300, έβαλες καπέλο τα μεταφορικά σου από τη "Σκιάθο". Στο "φίλο" σου τόσο θα το πουλούσες? Αν ναι, τότε γιατί του το πήρες, για να τον καπελώσεις με τα μεταφορικά για κινητό πoυ δεν πωλείται πια στα μαγαζιά?

Φίλε, εδω είναι φορουμ προσφορών. Παρακολουθείς παθητικά (λίγα ποστ), μαζεύεις ότι υπάρχει και μετά φτιάχνεις μια ιστορία και τα πουλάς με άλλο λογαριασμό. Είσαι τυχερος που λείπει ο matrixxx...

εισαι προσβλητικος κ δεν θα με πειραζε αν ειχες δικιο αλλα εχεις πολυ λαθος οποτε με πειραζει.

αληθεια ειναι οτι ειπα και φυσικα δεν εχω διπλο λογαριασμο.

μαλλον ειδες μια αλλη αγγελια που καποιος πουλαει 370 ενα ελαφρως μεταχειρισμενο.

το δικο μου ειναι συσκευασμενο κ εχω βαλει επικοινωνια για τιμη.

στο iphone se ειχα βαλει 420 αλλα κ σε αυτο θα βαλω επικοινωνια καθως με ενδιαφερει κ στα 2 να βγαλω συνολο τα εξοδα μου.

δεν ειμαι κορακι κ θα τα εδινα οσο τα πηρα αλλα μου στοιχισε πολλα το να ερθω απο τη σκιαθο χωρις τα εισαγωγικα κ να σου στειλω κ φωτο τα εισιτηρια!

ο φιλος μου οπως ειπα ειναι το αγορι μου να στο πω κοινα οποτε αυτος θαμου δινε τα λεφτα απλα ειναι αμερικη κ βρηκε το μ10 αυτα οποιος θελει το πιστευει οποιος οχι τη βολτα του.

αλλα καλο ειναι να εχουμε τροπους ακομη κ σε ενα ανωνυμο φορουμ

Σε γερμανό που είχα ρωτήσει για το 5s μου ειπαν οτι δεν υπάρχει πουθενα. Στην επόμενη ερώτηση που τους έκανα αν θα ξανάρθει μου απαντησαν: Ναι, αλλά όχι σε αυτή την τιμή!!!

Είσαι πάνω από 10 χρονών;;; Έτσι από περιέργεια απλα...

γιατι τοση περιεργεια;σε πειραξαν τα emoticons ή η ευχαριστη διαθεση του γυναικειου φυλου;

τρομερη επιθεση δεν σας καταλαβαινω εγω για καλο το ειπα ολων.κ εσεις θα βρισκατε κινητο κ εγω θα διορθωνα το λαθος του να γυρισω απο τις διακοπες.

αν ηθελα να βγαλω κερδος θα εβαζα τον κολλητο μου να τα πουλησει στο ebay.εγω επειδη χαρη σε σας εμαθα για την προσφορα κ βολευτηκα με αυτο που μου βρηκε ο αδερφος μου ειπα να τα δωσω σε σας. δε σας κανω χαρη αλλα δεν παιρνετε κινεζικο iphone και htc δινω.

Δημοσ.

παιδες σε οσους δεν προλαβαν εχω τα 2 που προανεφερα se και htc m9 γκρι τα εβαλα σε αγγελια

και καλά... εδώ λες ότι τα έχεις ποστάρει ήδη....

και εδώ ανεβάζεις τώρα αγγελία μετά το κράξιμο:

Τιμή Επικοινωνία
Ημερομηνία σήμερα, 11:37
Κατάσταση Νέο

Σε κάθε περίπτωση, δεν επιτρέπεται να ανακοινώνεις αγγελίες μέσω του φόρουμ... βασικός κανόνας. Εκτός αν το δίνεις στην τιμή αγοράς. Βιες και κάνε ότι θες, εδώ μην το ανακοινώνεις.

Ο matrixxx πάντως θα σε μπάναρε σε κάθε περίπτωση, για ενημέρωσή σου.

Εδώ δε μας άφηνε να μοιράσουμε το nokia 930 με το xboxe one για όσους θυμούνται, που ήταν πακέτο. Μετά μας άφησε με μισά μισά (ή σχεδόν μισά μισά στο τέλος).-

Τέλος, αν δε τα θέλεις επίσης, μπορείς να τα γυρίσεις πίσω αφού είναι σφραγισμένα. Τα υπόλοιπα είναι εμπόριο με κέρδος.

ο φιλος μου οπως ειπα ειναι το αγορι μου να στο πω κοινα οποτε αυτος θαμου δινε τα λεφτα απλα ειναι αμερικη κ βρηκε το μ10 αυτα οποιος θελει το πιστευει οποιος οχι τη βολτα του.

καιρός να στα δώσει ούτως η άλλως τα χρήματα αφού σε έβαλε σε περιπέτειες τέτοιες και να τα γυρίσεις τα κινητά που δε θέλεις, να τα πάρει κανένας άλλος από το μαγαζί.

Πήρα πάνω από 40 τηλέφωνα να βρω το m9 όταν έπαιζε η προσφορά. Μπορεί τώρα να μην το θέλω γιατί πήρα το microsoft 950xl (στο οποίο και πόσταρα κατευθείαν την προσφορά) και δεν το χρειάζομαι, αλλά οι δικαιολογίες του στυλ τα είδα και τα πήρα και σας τα πουλάω ακριβότερα, δεν παίζει όταν το έχεις δει με συνδρομή ολων μας εδώ μέσα...

• Like 1
Δημοσ.

παιδια την αγγελια την εβαλα το πρωι!δεν ξερω γιατι σας εμφανιστηκε τωρα.εγω την εβλεπα κανονικα.μπορουμε καπως να επικοινωνησουμε με τον matrix να το επιβεβαιωσει;

τωρα τροποποιησα το iphone απο την τιμη που του εβαλα χτες γιατι μεχρι χτες νομιζα οτι το m9 θα το παρει γιαυτο δεν τις εβαλα κ τις 2 μαζι.

οσο για το οτι απαγορευεται να το ποσταρω εδω αυτο συγνωμη οντως δεν το προσεξα.

τελος παντων τελος εδω, κακως παντως με πηρατε απο τα μουτρα

Δημοσ.

Για αυτό μας χρειάζονται μνημόνια μέχρι να σβήσει ο γαλαξίας.

Και λίγα λες.....αυτό που φοβάμαι είναι ότι έχουμε αποκτήσει ανοσία στα μνημόνια και θα πρέπει να μας επιβάλουν κάτι πιο βαρύ.

τελος παντων τελος εδω, καλως παντως με πηρατε απο τα μουτρα

Fixed

• Like 4
Δημοσ.

Για τις προσφορες του Γερμανου σε κινητα(και δεν ειναι μονο ο Γερμανος βεβαια)ειναι γνωστα τα χαλια εδω και χρονια.Προσφορες που ισχυουν για ταδε μερες,πας την πρωτη μερα το πρωι πχ 11 με 12 και σου λενε εξαντλημενο.

Στο facebook(δεν βαζω link μην εχουν τσαμπα διαφημιση)ολως τυχαιως στα τελευταια τους post πεφτει γερο κραξιμο για τις προσφορες τους κυριως για το Iphone 5s.

Τελος παντων καλυτερα να σταματησουμε να απανταμε στο θεμα μην μπαινει κοσμος και νομιζει οτι εξακολουθουν να υπαρχουν προσφορες αφου συνεχιζουμε να απανταμε...

• Like 2
Δημοσ.

Παιδιά πουλάω κι εγώ ένα iPhone. Αλλά επειδή το βρήκα σε προσφορά στην Αμερική, πήγα και το πήρα από εκεί. 1600 $ είναι καλά??

Χαχαχ εισαι ωραίος... Φαντάσου να ερχόσουν απο την Χονολουλού καπέλο που θα μας έβαζες... Χαχαχαχαχα!!!
  • Like 3
Δημοσ.

Σιγά μην αυτομαστιγωνόμαστε κιόλας.

Εσύ πότε πήρες, με την προσφορά των 5 που έδωσαν τον Μάιο.?

δεν ξέρω αν ήταν 5 πάντως ναι τότε..
Δημοσ.

Χαχαχ εισαι ωραίος... Φαντάσου να ερχόσουν απο την Χονολουλού καπέλο που θα μας έβαζες... Χαχαχαχαχα!!!

Δεν θέλω να βγάλω κέρδος! Μόνο τα έξοδα μου!

• Like 3
Δημοσ.

Για τις προσφορες του Γερμανου σε κινητα(και δεν ειναι μονο ο Γερμανος βεβαια)ειναι γνωστα τα χαλια εδω και χρονια.Προσφορες που ισχυουν για ταδε μερες,πας την πρωτη μερα το πρωι πχ 11 με 12 και σου λενε εξαντλημενο.

Στο facebook(δεν βαζω link μην εχουν τσαμπα διαφημιση)ολως τυχαιως στα τελευταια τους post πεφτει γερο κραξιμο για τις προσφορες τους κυριως για το Iphone 5s.

Τελος παντων καλυτερα να σταματησουμε να απανταμε στο θεμα μην μπαινει κοσμος και νομιζει οτι εξακολουθουν να υπαρχουν προσφορες αφου συνεχιζουμε να απανταμε...

Ενημερωτικό φυλλάδιο από Cosmote σε σημερινή εφημερίδα έχει προσφορά το ίδιο κινητό της Apple στα ίδια χρήματα. Αν αυτό δεν είναι κράχτης μετά από τόσες μέρες και ενώ δεν υπάρχει πλέον στο eshop της, τι είναι?

Για να προλάβω, δεν με ενδιέφερε κανένα κινητό από αυτά της προσφοράς, αλλά πρέπει αυτή η κοροϊδία να σταματήσει επιτέλους κάποια στιγμή, με κάποιο βαρύ πρόστιμο και να μην γίνεται από κανένα κατάστημα!!!

• Like 2
Δημοσ.

Μα δεν ειναι και τυχαιο οτι βαζουν σε προσφορα τους τελευταιους μηνες το Iphone 5s. υπαρχει οδηγια απο την ιδια την Apple να ξεφορτωσουν το αποθεμα που εχουν τα καταστηματα(γενικα μιλαω οχι για την Ελλαδα συγκεκριμενα)γιατι σταματαει η παραγωγη τους λογω Iphone SE.

Δημοσ.

UPDATE. Μετα απο έντονη ενοχλησή μου, και υποβολή  των παραπόνων μου στην σελίδα τους, με πήραν σήμερα ότι βρήκαν συσκευή και θα με ειδοποιήσουν να παραλάβω. :-)

• Like 2
Δημοσ.

Άρα είτε ελληνικών συμφερόντων είτε ξένων, το ίδιο και το αυτό είναι. Αν δεν απειλησεις δεν γίνεται τίποτα. Αυτοί είμαστε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...