kapelos13 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα στο forum, ήθελα να αναφέρω ένα πρόβλήμα σε ένα χρήστη με όνομα "Survival Horror" που μου έκανε αρνητική αξιολόγηση χώρις να έχουμε την παραμικρή συνναλαγή.Μου άφησε λοιπόν αρνητικιά αξιολόγηση με έκανε ban προφανώς για να μην μπορώ να επικοινωνήσω μαζί του, με αποτέλεσμα να μου χαλάσει το profile m.Ζητάω λοιπόν μία λύση έαν είναι εφιχτό.Είμαι ένα μισή χρόνο στο insomnia και είναι κρίμα από κάποιους "μικροαπατεώνες" να γίνονται τέτοια πράγματα.Έχω πάρα πολλές θετικές αξιολογήσεις και δεν έχω κάποιο λόγο να πω ψέματα.Το profile του απο την άλλη φτίάχτηκε πριν από ενα μήνα και να δεν έχει προφανώς καμία αξιολόγηση .Έστειλα μήνυμα σε κάποιους moderators και ελπίζω να βρεθεί λύσή.Γι άυτο έκανα και το ανάλογο post για να με βοηθήσει κάποιος αρμόδιος.Ευχαριστώ και σύγνωμη εάν σας κούρασα ή δεν έπρεπε να το αναφέρω. Y.Γ Είμα σίγουρος ότι και να σβηστεί το profile του και η αξιολόγηση του θα μου κάνει ξανά το ίδιο από άλλο προφιλ. Εάν δεν επιτρέπεται το ποστ να σβήστει, απλά ήθελα μια βοήθεια απο τους αρμόδιους και να είναι προσεκτικοί και άλλοι χρήστες όπως μπορουν φυσικά.
Ghost_Rider Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 ε αφου συνεβη και αυτο ολα ειναι πιθανα εδω μεσα
veteranos123 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Από την στιγμή που δεν έχει πραγματοποιηθεί κάποια συναλλαγή θα κάνεις αναφορά την αξιολόγηση και θα σβηστεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις