spirosR7 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Μπορει να εχεις και δικιο αν και δεν εχω προσεξει κατι στην lg που εχω στο σαλονι κανονικη μ φαινετε. Η samsung αν δε κανω λαθος δεν εχει ips πανελς ισχυει;
heavyrain Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 αν δεν εχεις μετρο συγκρισης λογικο ειναι να σου φαιενται μια χαρα, μιλαω ως κατοχος 3 lg. οι περισσοτερες samsung εχουν VA ελαχιστες εχουν PLS(ips) δες εδω http://www.insomnia.gr/topic/611033-%CE%B3%CE%BD%CF%89%CE%BC%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-ue48h6670sl/
spirosR7 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Τελικα τσιμπησα την Lg 32lf 5610 και δικαιωθηκα απο τη πρωτη ματια στο καταστημα τρομερη εικονα για τα 230 ευρω περιπου που κοστιζει (σκρουτζ) πιστευω αντικειμενικα οτι σε αυτη τη τιμη δεν υπαρχει ανωτερη... Το μονο που με χαλαει ειναι τα gold μπεζελς δε μαρεσουν θα προτιμουσα το κλασικο γκρι που εχει η αλλη στο σαλονι μου... Απο εικονα κανενα θεμα παντως υπερ-ευχαριστημενος.
NEFTIS Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Καλορίζικη φίλε. Κάνε και τa τεστ τώρα στο testufo.com Απο περιέργεια. Μη περιμένεις την τελειότητα. Κανένας μας δεν είναι τέλειος. Ενα μέτρο συγκρισης είναι μόνο. 1
GiOrGoSk21 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Πιστεύω να ήξερες εκ των προτέρων (ή να μη σε νοιάζει) το γεγονός ότι η TV που πήρες δεν παίζει DTS ήχο, έτσι; Έτσι λένε οι κάτοχοι και τα specs της. Στο λέω, μην βρεθείς προ εκπλήξεως σε περίπτωση που κατεβάσεις ταινία .mkv με DTS ήχο και παίζει η ταινία αλλά δεν ακούς τίποτα...
heavyrain Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Υπαρχει η j5100 που αντιμειμενικα εχει καλυτερη εικονα λογω πανελ και μονο. Θα συμφωνισω οτι το χρυσο ειναξ πολυ ασχημο γυρω γυρω, και μεγας λογος να μην τη παρεις επισης.
spirosR7 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Φιλε Γιωργο φυσικα και το ξερω 2 lg εχω σπιτι απλα δεν ασχολουμε πολυ με τον συγκεκριμενο ηχο... Περναω mp4 ταινιες στο usb και ολα καλα. Αλλωστε το γραψανε και στο σκρουτζ οτι δεν υποστηριζει dts
spirosR7 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Υπαρχει η j5100 που αντιμειμενικα εχει καλυτερη εικονα λογω πανελ και μονο. Θα συμφωνισω οτι το χρυσο ειναξ πολυ ασχημο γυρω γυρω, και μεγας λογος να μην τη παρεις επισης. Οπως προειπα φιλε μου ειμαι ικανοποιημενος απο την αγορα. Δε τιθετε θεμα λογω χρωματος απλως αν υπηρχε και σε μαυρο θα επελεγα το μαυρο. Απο εκει και περα ειναι πολυ καλη επιλογη σαν τηλεοραση στα συν ειναι τα χρωματα της εικονας ωραια ζωντανα και δε κουραζουνε τον θεατη. Επισης το πολυ γρηγορο μενου γρηγορη εναλλαγη καναλιων. Δεν εχω βρει κατι μειον ακομα εκτος απο το χρυσο χρωμα στα μπεζελ αλλα αυτο ειναι λιγο ασημαντο μπροστα στην ποιοτητα της εικονας για μενα...
heavyrain Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Αφου εισαι εσυ ευχαριστημενος, αυτο εχει σημασια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα