Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

'Ηρθε η ώρα να αποχωριστώ το παλιό μου PC και να πάω σε κάτι πιο σύγχρονο και θα ήθελα τις γνώμες σας για την σύνθεση...

Ποσό που διαθέτουμε : 400 max 420

Χρήση υπολογιστή : Internet (Web development)

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: in Design, Photoshop, Fireworks, illustrator (χαλαρά όμως, δεν είμαι γραφίστας)

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. : Υπάρχουν 2 LG Flatron E2241 που θα παραμείνουν, οπότε θέλω η μητρική να βγάζει 2 οθόνες

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? OXI

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε (για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος): Θεσσαλονίκη

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? κανένα πρόβλημα απ' οπου και να εί ναι

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? κανένα πρόβλημα το στήνω και εγώ αλλα καλύτερα το μαγαζί για τυχόν ελλατωματικό υλικό

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο. OXI

Μεχρι τώρα δουλέυω με έναν Q9400 με 4Gb ram, μια NVIDIA GeForce 210 και με απλό HDD και την δουλεια μου την κάνω, απλά επειδή περάσε καιρος είπα να προχωρήσω σε μια αναβάθμιση.

Κάρτα γραφικών σε πρώτη φάση και λόγω Budget -δεν ξέρω και αν μου χρειάζεται- λέω να μην πάρω. Για CPU κοιταω τον CPU INTEL CORE I3-6100 και για μνήμες τις RAM HYPERX HX424C12SB2K2/16 16GB (2X8GB) 2400MHZ DDR4 CL12 XMP HYPERX SAVAGE BLACK DUAL KIT που έχει προσφορά το eshop.

Κάθε γνώμη και βοήθεια ευπρόσδεκτη

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Βαγγέλης

Δημοσ.

την μνήμη και τον επεξεργαστή που πες κι αυτά που προτείνω http://www.insomnia.gr/topic/613168-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%AD%CF%84%CE%BF%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE-%CE%BC%CE%AD%CF%87%CF%81%CE%B9-500-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E/ χωρίς την gpu βγαίνουν περίπου 400

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...