Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειχα win 8.1

ειχα αφησει το πισι ανοιχτο καθως ελειπα. γυρισα πριν λιγο και ειδα οτι εχω win10 δλδ μου εγινε αυτοματη ενημερωση χωρις να το εχω επιλεξει !

καλα δε ντρεπονται ? ποσο χαζο?

αμα θελω θα τα βαλω ΑΛΛΑ οχι και χωρις να το επιλεξω..  τεσπα  ερωτηση

αμα θελω να κανω roll back σε αυτα που ειχα.. γινεται? και αν ναι.. πως?

Δημοσ.

τωρα που στα εβαλε, έστω με το ζόρι (συμφωνώ μεγα λαμογια)

εχεις καποιο προβλημα; κολλαει ο υπολογιστης σου; σέρνετε; δεν βλεπει καποια συσκευη;

αν ειναι ολα μια χαρα δεν υπαρχει λογος να κανεις roll back.

Επισκέπτης
Δημοσ.

έχεις 7 ;

έχεις 8 ή 8.1 ;

στα @@ μας ,10 ρε,για το καλό σου !!

όταν με το καλό γυρίσεις σε 8.1 παρά τη θέληση σου :-) απεγκατέστησε χειροκίνητα στις εγκατεστημένες ενημερώσεις το KB 30355833.

Είναι ο ιος χεχε που σου περνάει τα 10 και εννοείται αν δεν απενεργοποιήσεις τις αυτόματες ενημερώσεις (κατ επιλογήν σου,με τη θέληση σου και για την ευκολία σου) θα την ξαναεγκαταστήσει την 30355833 και θα χεις 10 πάλι :devil: δλδ ​10x2=windows 20 ,τυχερέεε!!!

Επισκέπτης
Δημοσ.

φαντάζεσαι να βγάλει Update για τη μέντα και να το γυρνάει σε 10 ;

χεχεχεχε οχι πες και μόνο που θα το δείς ,θα τα κρατήσεις έστω και τιμητικά :-)

Δημοσ.

τωρα που στα εβαλε, έστω με το ζόρι (συμφωνώ μεγα λαμογια)

εχεις καποιο προβλημα; κολλαει ο υπολογιστης σου; σέρνετε; δεν βλεπει καποια συσκευη;

αν ειναι ολα μια χαρα δεν υπαρχει λογος να κανεις roll back.

καποιο προβλημα δεν εχω εντοπισει μεχρι στιγμης αλλα χρησιμοποιω ενα προγραμμα το οποιο εχει θεματα με το 10.  τεσπα μιλησα με την εταιρεια και μου ειπαν οτι την παρασκευη θα εχουν ενα fix να μου στειλουν. τεσπα

αλλα αν ειναι δυνατον ΧΩΡΙΣ να πω οκ να μου περασουν τα 10 μονα τους. ελεος το θεωρω μεγαλη ηλιθιοτητα, χτες μονο που δεν εστειλα απειλητικο μαιλ στην μικροσοφτ :P

ωραιος μαν, ευχαριστω, εαν περαει ο μηνας, εχεις καποιο λινκ για την αλλη διαδικασια?

Δημοσ.

ωραιος μαν, ευχαριστω, εαν περαει ο μηνας, εχεις καποιο λινκ για την αλλη διαδικασια?

Μόνο με format όπως είπαν από πάνω αλλά δυστυχώς δεν ξέρω τι παίζει με το κλειδί των windows 7. :/

Δημοσ.

Νομίζω ότι δεν έχει πρόβλημα και θα το πάρει. Αν δεν το πάρει, βλέπεις δύο μέρες ειδήσεις, διαβάζεις ειδησεογραφικά blog, μαλώνεις με τη γυναίκα και τα παιδιά και παίρνεις τηλέφωνο στην ms hellas. Εκεί πλέον απλώνεις τα εσώψυχα σου στον/στην άτυχο υπάλληλο που θα σηκώσει το τηλέφωνο.

• Like 2
Δημοσ.

στον C:/ βλεπω υπαρχει ενα folder με ονομασια Windows.old  .. λογικα εκει εχει κρατησει τα 8.1 που ειχα μαζι με τις ρυθμισεις τους. εχω το κλειδι που ειχα κανει την εγκατασταση.. θα θελω καινουριο κλειδι αμα κανω το roll back ?

edit : μονο με φορματ γινεται το downgrade δλδ?

Δημοσ.

Αν κάνεις rollback στα 8.1 θα πάρει το κλειδί αυτόματα.

Το φορμάτ είναι φορμάτ και όχι downgrade. Στο downgrade υποβαθμίζεις το λειτουργικό σε παλαιότερη έκδοση ενώ με το φορμάτ βάζεις το λειτουργικό καθαρά και από την αρχή. Αν έχεις λάπτοπ και θέλεις καθαρή εγκατάσταση μπορείς να δεις τι επιλογές αποκατάστασης έχει και αν έχει αποθηκευμένη τη μήτρα του κατασκευαστή να κάνεις ένα hardware restore.

Δημοσ.

Δεν είσαι ο μόνος που το έπαθε αυτό συνέβη και σε μένα και πάω στοίχημα πρέπει να την έχουν πατήσει πολλοί. :-D

Ότι και αν κάνεις μην διαγράψεις το windows.old εκεί είναι τα παλιά windows 8.1

περισσότερες λεπτομέρειες για downgrade win 10 δες εδώ

Δημοσ.

στον C:/ βλεπω υπαρχει ενα folder με ονομασια Windows.old  .. λογικα εκει εχει κρατησει τα 8.1 που ειχα μαζι με τις ρυθμισεις τους. εχω το κλειδι που ειχα κανει την εγκατασταση.. θα θελω καινουριο κλειδι αμα κανω το roll back ?

edit : μονο με φορματ γινεται το downgrade δλδ?

Το κλειδί να το κρατήσεις, είχα κάνει πριν 1-2 εβδομάδες downgrade από τα 10 στα 7 σε έναν γνωστό μου και για κάποιο λόγο δεν ήταν ενεργοποιημένα, οπότε έψαξε και βρήκε το κλειδί.

Δημοσ.

το προγραμμα που θες και εχει προβληματα με τα 10αρια, δοκιμασες φανταζομαι να το τρεξεις σε compatibility mode.

το μονο προβλημα που εχω αντιμετωπισει μετα τα 7αρια ηταν ενα flash tool για boot loader για το sony typo μου, στα τοτε 8.1 δεν ελεγε να τρεξει με τιποτα, τελικα εστεισα ενα virtual machine για να κανω την δουλεια μου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...