Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παντα οι μεγαλες αλλαγες γινονται στις σειρες S. Οσο για το λειτουργικο iOS 10 οταν κυκλοφορησει θα μπορεσουμε να μιλησουμε . Ειχα android συσκευες και εχω με kit kat lollipop και android 6 , και με καλες συσκευες και γυρισα στο iOS 9. 

Δεν ειμαι ατομο που θα πειραξω το κινητο μου πλεον να κανω πειραματα κλπ . Οσο για καμερα ναι υποστηριζω μια καμερα καλη απο 8mp και πανω μιας και πλεον το κινητο εχει αντικαταστησει σε μεγαλο βαθμο τις απλες καμερες. 

• Like 3
Δημοσ.

Το γαμάτο είναι πως θα μοιάζει και πάλι με το κινέζικο και πάλι ο αυτοκράτορας θα απαγορεύσει την κυκλοφορία του στην Κίνα :D

• Like 2
Δημοσ.

Δεν υπαρχει λογος να αλλάξει εμφανισιακά οταν όλες οι αντίπαλες εταιρίες αντιγράφουν το design της που είναι το πιο ωραιο ακόμα και σημερα. Πάντως αμα γίνουν αυτά που αναφέρει το άρθρο προβλέπω νέο ρεκόρ πωλήσεων .

Ειδικα αν βαλει και κυρτη οθονη μαλλον μετα θα την αντιγραψει το Galaxy S6. 

Αλλο ενα παραδειγμα: Τα notifications απο που τα πηρε το IOS; Αν βαλει widgets απο που θα είναι;

Σταματηστε μερικοι αυτη την ηλιθια καραμελα. Τα πραγματα ειναι απλα ολοι αντιγραφουν απο ολους. Και επειδη δεν εχω μετοχες δεν με νοιαζει....

• Like 6
Δημοσ.

Πάντως λέει θα βαλει RAM 2 γκιγκα και το λειτουργικό θα εκμεταλευεται 2 γκιγκα, ανηκουστο

• Like 1
Δημοσ.

Καλά ούτε η sony ,samsung ,motorola έχουν κάνει τρελά βήματα στην εμφάνιση των διαφόρων μοντέλων . Αν απλά δεν έχεις δει στο κουτί ποιο μοντελο αγορασες δεν μπορείς να καταλάβεις . Τώρα για όσους θέλουν τρελά σπεκ ....είπαμε να πάρουν το +one να το κάνουν ρουτ να έχουν τζάμπα 6γιγκα να παίζουν για ένα τέταρτο. Για καθημερινή χρήση η κάμερα του κινητού είναι καλύτερη κ πιο βολική από οποιαδήποτε dslr,compact ριξτε μία ματιά στο ινστα (όχι στις σελφιες κ τις τσοντες που βλέπουν όλοι στο ινστα κ νομίζουν ότι έχει γίνει χειρότερο από tumblr) να δείτε τι μπορεί να βγάλει κάποιος με την κάμερα του κινητού. Και μην κοροιδευομαστε ...πέρα από τις φωτογραφίες του γάμου,βαπτισια δεν τυπωνουμε ποτέ καμιά άλλη, αν δεν τις ανεβασουμε στα social media απλά δεν τις βγάζουμε...στο 2016 είμαστε. Όσοι κάνουν μπεεεεε να υποθέσω κόλλησε το πληκτρολόγιο της κινεζιας που πήραν με 200€ επειδή είχε σπεκ iphone 6s plus και λαγκαρει πάλι ...

• Like 3
Δημοσ.

δυο σελίδες μέχρι σήμερα και ανεβαίνουν όπως γίνετε σε κάθε είδηση της apple καλό!!!!!

Μια ζωή συγκρίνετε ανόμοια πράγματα 

οι άλλοι έχουν ios αν έχουν και μαζί καλύτερο hardware το συζητάμε αλλιώς "ο πελάτης έχει πάντα δίκιο"

Τα χαρακτηριστικά της συσκευής είναι κορυφαία και είναι λογικό για όλες τις εταιρείες να βάζουν και ένα τυράκι για το ποσοστό των πωλήσεων.

Έτσι και η apple κάθε χρόνο θα βγάζει κάτι που δεν το είχε η προηγουμένη γενιά.

Από τη στιγμή που υπάρχουν συσκευές της όπως το iphone 4 που κάνεις άνετα τη δουλειά σου πάει να πει ότι δεν κυνηγάνε όλοι τα spec αλλά εδώ επειδή είναι τεχνολογικό φόρουμ θα έχουμε τις συγκρίσεις αυτού του είδους που στην ουσία στον υπόλοιπο κόσμο δεν έχουν την ίδια ανταπόκριση. 

Δημοσ.

"Σύμφωνα με πηγές της Wall Street Journal, ο επικεφαλής του τμήματος βιομηχανικού σχεδιασμού της Apple, Johnny Ive, προωθούσε για χρόνια την ιδέα ενός iPhone που “μοιάζει με μία μονοκόμματη γυάλινη επιφάνεια”. :) Αυτό που σκέφτομαι κι εγώ εδώ και χρόνια. Ένα κινητό που θα είναι ουσιαστικά ένα γυαλάκι που θα αλλάζει σε ό,τι μέγεθος θες (από 4 εώς 10 ίντσες), δίχως βάρος, άθραυστο, με τέλεια χρώματα, αυτονομία εβδομάδων και να κοστίζει 50 ευρώ (το 2100, ίσως).

• Like 1
Δημοσ.

Μπα. Το 2100 θα επικοινωνεις με τη σκεψη. Μη σου πω ολα με τη σκεψη θα τα κανεις αν υπαρχει ακομα πλανητης.

Μακαρι να δουμε πληρης οθονη εμπρος χωρις κουμπακι... Αυτο και αν θα ειναι καινοτομια και ας μοιαζει με το παλιο...

• Like 1
Δημοσ.

Εντυπωσιακό το γεγονός ότι το πιο άσχημο (κατά την άποψή μου) iPhone μέχρι σήμερα, θα παραμείνει για περισσότερο καιρό στην κυκλοφορία! Ίσως η Apple έχει καταλάβει ότι δεν μπορεί να αποφύγει την όποια πτώση στις πωλήσεις λόγω κορεσμού της αγοράς, και προτιμά να δημιουργήσει μεγαλύτερη προσμονή για να κάνει ένα νέο ρεκόρ με το επόμενο iPhone. Σίγουρα αυτοί ξέρουν καλύτερα, πάντως, αφού σε θέματα όπως η ανάλυση και η χειραγώγηση της αγοράς είναι αναμφισβήτητα οι κορυφαίοι.

Οι AMOLED έχουν αλλάξει πολύ από τότε που είχες το S4 και όλα τα μειονεκτήματα που είχαν (ψεύτικα χρώματα κλπ.) έχουν βελτιωθεί, αν όχι εξαλειφθεί. Παραμένουν ακόμα κάποια θέματα, αλλά τα πλεονεκτήματα σε κατανάλωση ή δυνατότητες όπως το screen-on, είναι πολλά.

Τα "θεματα" λόγω κατασκευαστικών χαρακτηριστικών των AMOLED οσο και να βελτιωθούν θα υπάρχουν αν δεν αλλάξει ο τρόπος σχεδιασμού-ανάπτυξης-υλοποίησης  τους. Δηλ το μόνιμο burn in που παρουσιάζεται αν αφήνεις την οθόνη για υπερβολικά πολύ καιρό σε στατική εικόνα. Το Degradation των μπλε εικονοστοιχείων :"βελτιώθηκε αλλά δεν μπορεί ακόμα να εξαληφθεί" . Η κατανάλωση ναι εχει βελτιωθεί. 

Χρωματική ανομοιογένεια : Δεν βελτιώθηκε ακόμα, τόσο στις γωνίες θέασης οσο και στην επιφάνεια της οθόνης όλες μα όλες οι AMOLED την έχουν, ασχέτως αν κάποιοι δεν τις βλέπουν η δεν θέλουν να τις δουν. Είχα ολα τα Galaxy s6, s6 edge, s7 και άλλες είχαν ροζ tint άλλες πράσινο άλλες μπλε με ροζ,  άλλες πράσινο με μώβ, μια φορά καθαρά λευκό χρώμα δεν έχουν. Προσωπικά προτιμώ τις IPS παρόλα τα ελαττώματα της: ips GLOW κλπ κλπ.

• Like 2
Δημοσ.

Πάντως για το I7 plus θα ήθελα πολύ να διώξουν αυτά τα τεράστια bezels έλεος, κρατάω το i6s plus μου και είναι σαν έχεις κινητό 6" με οθόνη 5.5" και να πω οτι έβαλαν και καμία μπαταρία >3200 mΑh. Ααα και αυτό το 16gb πρέπει να επιτέλους να καταργηθεί  κατά την άποψη μου.

• Like 1
Δημοσ.

Το πρόβλημα του 6s plus δεν είναι το πάχος και δεν χρειάζεται να μειωθεί το πάχος. Το πρόβλημα είναι η αναλογία οθόνης/σώματος που κινητό με 700 ευρω μου έχει 67% στα ίδια και λίγο χειρότερα από τα κινέζικα εκεί γύρω στα 60 ευρω. Πάνε τα bezel σύννεφο και φυσικά αυτό γίνεται για να μην ανεβάσει το κόστος παραγωγής.

αυτο ειναι αληθεια εγω πιστευω το κανουν επίτηδες για να πουλήσουν το επομενο που δεν θα εχει μεγαλα bezel.

• Like 1
Δημοσ.

κοιτα να δεις... Οταν εισαι αμερικανος/ευρωπαιος με συμβολαιο 50-60ευρω και μηνιατικο 2000ευρω και σου ερθει η αναβαθμιση να δωσεις 100 ευρω για το καινουργιο iphone θα το παρεις απλα για μια καμερα ναι. δεν ειναι η ελλαδα στο target group τους.

πες τα φιλε μ...ολοι εμεις παραπονιομαστε για πολλα αλλα οι περισσοτεροι όχι για ουσιαστικα πραγματα για την αμερικανικη εταιρια ...μια χαρα τα κανει από αγορα μάρκετινγκ κλπ μερικα απλα δεν μας αρεσουν πχ στο λογισμικο στο σχεδιο των συσκευών...αλλα όχι και να τους κραζουμε για καποια πραγματα που δεν είναι απλα για μας από δω μερια κ δεν τα εχουμ συνηθισει ...μερικα πραγματα είναι καθαρα για από κει μερια καταναλωτή και πωλητη

• Super Moderators
Δημοσ.

Πάντως για το I7 plus θα ήθελα πολύ να διώξουν αυτά τα τεράστια bezels έλεος, κρατάω το i6s plus μου και είναι σαν έχεις κινητό 6" με οθόνη 5.5" και να πω οτι έβαλαν και καμία μπαταρία >3200 mΑh. Ααα και αυτό το 16gb πρέπει να επιτέλους να καταργηθεί  κατά την άποψη μου.

Μπα, δεν θα το δούμε ακόμη αυτό με τα bezels... Θα πάει για το επόμενο μοντέλο.

• Like 1
Δημοσ.

Το ποιο άσχημο λες? εμένα από εμφάνιση μου φαίνεται από τα πιο όμορφα iPhone. Χάνει όμως πολύ αυτός ο σχεδιασμός σε λειτουργικότητα διότι γλυστράει σαν σαπούνι χωρις θήκη...

Κατά την άποψή μου, είναι το πιο άσχημο iPhone. Προφανώς και είναι και υποκειμενικό, αλλά νομίζω ότι αν βγάλεις το μηλαράκι από την πλάτη και δεις, πχ, τις φωτογραφίες στην κορυφή ίσως αρχίσεις να το σκέφτεσαι κι εσύ: αυτή το μαύρο σπυρί που εξέχει, αυτές οι γραμμές που το περιβάλλουν κλπ.

Μου κάνει εντύπωση ότι όταν ανακοινώθηκε, οι περισσότεροι (φίλοι και haters) έκραζαν το design και σήμερα σχεδόν κανένας δε διανοείται να πει κάτι άσχημο για την εμφάνιση της συσκευής. Πιάνω κι εγώ πολλές φορές τον εαυτό μου να παρασύρομαι και να το βλέπω ως κάτι ωραίο σε φίλους μου (επειδή, φυσικά, είναι μία συσκευή που έχει τη δυνατότητα να ασκεί αυτήν την επιρροή), αλλά όταν ξεπερνάω τη σκέψη ότι "αυτό είναι ένα iPhone" συνειδητοποιώ ότι είναι ένα πολύ μέτριο σχεδιαστικά κινητό.

(Σημ: Ναι, το κουράζω λίγο, αλλά ήθελα να το μοιραστώ γιατί προσπαθώ να καταλάβω αν είμαι εγώ κολλημένος ή μήπως τελικά όλοι μαζί επηρεαζόμαστε τόσο πολύ στο τι βλέπουμε ωραία και άσχημο. Θα ήθελα την άποψή και άλλων πάνω στο θέμα.)

Τα "θεματα" λόγω κατασκευαστικών χαρακτηριστικών των AMOLED οσο και να βελτιωθούν θα υπάρχουν αν δεν αλλάξει ο τρόπος σχεδιασμού-ανάπτυξης-υλοποίησης  τους.

Συμφωνώ σε αυτό που λες, ιδίως στο κομμάτι του ροζ/κίτρινου tint (το οποίο, βέβαια, μπορεί να εμφανίζεται ωραιότατα και σε IPS οθόνες - έχει τύχει να το δω σε iPhone γνωστού μου -). Γενικά, όμως, είναι γεγονός ότι οι AMOLED μαζί με τα πλεονεκτήματά τους, κουβαλάνε και αυτά τα μειονεκτήματα. Προσωπικά, πιστεύω ότι το θέμα με το tint (που είναι το πιο σοβαρό, γιατί τα υπόλοιπα είναι πιο δύσκολο να εμφανιστούν) είναι καθαρά θέμα σοβαρότητα στην κατασκευή και στο testάρισμα της συσκευής. Απλά τη SAMSUNG δεν τη θεωρώ πολύ σοβαρή εταιρεία και πουλάει αρκετές συσκευές με ελαττώματα (σημ. έχω το S6 και η κοπέλα μου το S7 Edge), ενώ υπάρχουν πολλές συσκευές που κυκλοφορούν και έχουν "τέλεια" ομοιογένεια (συνήθως, είναι αυτές που στέλνονται για benchmars και που βγάζουν τα απίστευτα αποτελέσματα στις μετρήσεις της οθόνης).

Διαφωνώ, βέβαια, στο κομμάτι της οπτικής γωνίας. Η χρωματική απόδοση παραμένει σχεδόν ίδια σε όλες τις γωνίες θέασεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...