Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Wall Street Journal σύμφωνα με πληροφορίες της, επιβεβαιώνει ότι το νέο iPhone 7 της Apple θα μοιάζει υπερβολικά με τους δύο προκατόχους του, τα iPhone 6 και iPhone 6s.

Η συσκευή που αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα το Φθινόπωρο θα έχει μικρές διαφορές, ανάμεσα στις οποίες είναι η απουσία της υποδοχής για τα ακουστικά (3.5mm). Οι οθόνες των iPhone 7 και iPhone 7 Plus θα παραμείνουν επίσης όμοιες σε διαστάσεις, σηματοδοτώντας την απομάκρυνση της Apple από τον διετή κύκλο ανανέωσης των φορητών συσκευών της.

Αντίθετα, το iPhone που ετοιμάζεται για του χρόνου θα είναι πολύ διαφορετικό. Πολλοί περιμένουν να διαθέτει κυρτή, edge-to-edge OLED οθόνη καθώς και αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος που ενσωματώνεται στην ίδια την οθόνη, καθιστώντας την παρουσία του ξεχωριστού φυσικού πλήκτρου μη απαραίτητη.

Σύμφωνα με πηγές της Wall Street Journal, ο επικεφαλής του τμήματος βιομηχανικού σχεδιασμού της Apple, Johnny Ive, προωθούσε για χρόνια την ιδέα ενός iPhone που “μοιάζει με μία μονοκόμματη γυάλινη επιφάνεια”. Το 2017 σηματοδοτεί την 10η επέτειο του iPhone, οπότε υπό αυτή την οπτική, είναι μάλλον λογικό που η Apple σχεδιάζει κάτι μεγάλο. Παρόλα αυτά, και σύμφωνα με την Wall Street Journal, το design του νέου iPhone δεν έχει ολοκληρωθεί.

Όσον αφορά στο iPhone που θα δούμε το Φθινόπωρο, η απόφαση της Apple να εγκαταλείψει την υποδοχή για τα ακουστικά θα έχει ως αποτέλεσμα να βελτιωθούν οι water resistant ιδιότητες του smartphone σύμφωνα με την αναφορά της Wall Street Journal, οπότε το πλεονέκτημα των συσκευών της Samsung έναντι του σημερινού hardware του iPhone θα πάψει να υφίσταται. Θα είναι λεπτότερο επίσης σε σχέση με τα σημερινά μοντέλα (αν και κανείς δεν ζητάει να γίνει ακόμα πιο λεπτό το iPhone, μεγαλύτερη μπαταρία ζητούν οι περισσότεροι χρήστες).

Η Apple αναμένεται να παρουσιάσει τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus τον Σεπτέμβριο, και η εταιρεία, παρόλο που δεν θα επικεντρωθεί στο design (όπως είναι λογικό) θα έχει να μιλήσει για άλλα πράγματα (π.χ dual-camera setup).

Link.png Site: The Verge

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δεν υπαρχει λογος να αλλάξει εμφανισιακά οταν όλες οι αντίπαλες εταιρίες αντιγράφουν το design της που είναι το πιο ωραιο ακόμα και σημερα. Πάντως αμα γίνουν αυτά που αναφέρει το άρθρο προβλέπω νέο ρεκόρ πωλήσεων .

• Like 7
Δημοσ.

Το iphone 6 - 6s είναι όμορφο, όποιος βρίσκεται σε παλαιότερα μοντέλα σίγουρα θα προτιμήσει να κάνει αναβάθμιση στο 7 είτε έχει 2 κάμερες είτε 12

Το ios 10 απ΄την άλλη μου φαίνεται με πολύ κακό.

Δημοσ.

δεν ξερω αυτη η μανια με τις καμερες εχει καντησει αηδια! Αν θελουμε καλη φωτογραφικη αγοράζουμε φωτογραφικη ελεος !!! Γιατι νομιζουν ότι η αναβαθμιση της καμερας είναι λογος για να αγορασεις η να αλλαξεις κινητο !!! Εννοείται πως δεν φταινε αυτοι ! Οσο υπαρχουν οι μα@#%ες που αγοραζουν αβερτα τοσο και αυτοι θα πετανε τσίχλες για αναβαθμιση ! Η Ελειψη ανταγωνισμου και innovation αυτά κανει !!!Και αυτό το ios10 δηλαδ... λιγο ντροπη ρε...Στην υγεια των κοροιδων λοιπον ! 

• Like 4
Δημοσ.

δεν ξερω αυτη η μανια με τις καμερες εχει καντησει αηδια! Αν θελουμε καλη φωτογραφικη αγοράζουμε φωτογραφικη ελεος !!! Γιατι νομιζουν ότι η αναβαθμιση της καμερας είναι λογος για να αγορασεις η να αλλαξεις κινητο !!! Εννοείται πως δεν φταινε αυτοι ! Οσο υπαρχουν οι μα@#%ες που αγοραζουν αβερτα τοσο και αυτοι θα πετανε τσίχλες για αναβαθμιση ! Η Ελειψη ανταγωνισμου και innovation αυτά κανει !!!Και αυτό το ios10 δηλαδ... λιγο ντροπη ρε...Στην υγεια των κοροιδων λοιπον ! 

Χωρίς να θέλω να σε τρολλάρω, να υποθέσω πως όποιος θέλει καλή ποιότητα ήχου να αγοράζει πικαπ, καλή αυτονομία να κάτσει σπίτι στο desktop κλπ κλπ ?

• Like 17
Δημοσ.

Δηλαδή κατά τη γνώμη σου όποιος ενιαφέρεται να έχει καλή κάμερα στο κινητό του επειδή του αρέσει να τραβάει καλές φωτογραφίες (και δεν μιλάω για selfies και χαζομάρες) είναι μ@#%ας?

• Like 1
Δημοσ.

Από 32 θα ξεκινάει το τιμημένο. 

Let me guess, the apple logo will face left now....

Only two models 16gb and 128gb

900 $ for 16gb and 1200$ for 128gb

True innovation inc

Νομίζω ότι το s7 είναι μακράν πιο όμορφο από το iPhone 6.

Ας μην συζητήσουμε το γεγονός ότι η Samsung χρησιμοποιεί AMOLED εδώ και χρόνια ενώ η Apple θα ξεκινήσει από το 18.

Το 18 το οποίο σηματοδοτεί μια δεκαετία από το iPhone. Τότε θα γίνει και της Πόπης από πωλήσεις. 

Μέχρι τότε προσωπικά θα ονειρεύομαι το s7 με iOS.

Δεν υπαρχει λογος να αλλάξει εμφανισιακά οταν όλες οι αντίπαλες εταιρίες αντιγράφουν το design της που είναι το πιο ωραιο ακόμα και σημερα. Πάντως αμα γίνουν αυτά που αναφέρει το άρθρο προβλέπω νέο ρεκόρ πωλήσεων .

• Like 1
Δημοσ.

Νταξει δεν είναι καμία εταιρία υποχρεωμένη κάθε χρόνο να βγάζει τρομερή ναυαρχίδα και να καινοτομεί.. Αν οι πωλήσεις της πάνε καλά την παίρνει άλλη μια χρονιά με απλή αναβάθμιση, ώστε να εστιάσει σε μεγάλη αναβάθμιση και καινοτομία για την επόμενη χρονιά.

Μια απορία που την έχω χρόνια τώρα, από τότε που είχα Galaxy S4: Γιατί θεωρούν όλοι τις AMOLED καλύτερες από τις LED/LCD? οκ έχουν πιο έντονα χρώματα (αν και υπερβολικά κατά τη γνώμη μου αλλά οκ), όμως έχουν ένα μεγάλο ελάτωμα, το οποίο μέχρι και στις σημερινές ναυαρχίδας τύπου S7 υπάρχει ακόμα, το ελάτωμα αυτό είναι πως όταν το φόντο είναι απολύτως μαύρο, δημιουργούνται κάτι μωβ είδωλα στις κοινούνενες εικόνες. Για παράδειγμα σκρολάρεις σε μενού με μαύρο (κατάμαυρο) φόντο και τα UI elements κάνουν αυτά τα είδωλα, πράγμα που εμένα με ενοχλεί πολύ... Άποψή μου αλλά μέχρι να διορθωθεί αυτό το πρόβλημα με τος AMOLED οθόνες θα προτιμώ τις LED/LCD.

• Like 2
Δημοσ.

Το 18 το οποίο σηματοδοτεί μια δεκαετία από το iPhone. Τότε θα γίνει και της Πόπης από πωλήσεις. 

Με το παλιό ή με το καινούργιο ημερολόγιο;

• Like 3
Δημοσ.

Εντυπωσιακό το γεγονός ότι το πιο άσχημο (κατά την άποψή μου) iPhone μέχρι σήμερα, θα παραμείνει για περισσότερο καιρό στην κυκλοφορία! Ίσως η Apple έχει καταλάβει ότι δεν μπορεί να αποφύγει την όποια πτώση στις πωλήσεις λόγω κορεσμού της αγοράς, και προτιμά να δημιουργήσει μεγαλύτερη προσμονή για να κάνει ένα νέο ρεκόρ με το επόμενο iPhone. Σίγουρα αυτοί ξέρουν καλύτερα, πάντως, αφού σε θέματα όπως η ανάλυση και η χειραγώγηση της αγοράς είναι αναμφισβήτητα οι κορυφαίοι.

Μια απορία που την έχω χρόνια τώρα, από τότε που είχα Galaxy S4: Γιατί θεωρούν όλοι τις AMOLED καλύτερες από τις LED/LCD? οκ έχουν πιο έντονα χρώματα (αν και υπερβολικά κατά τη γνώμη μου αλλά οκ), όμως έχουν ένα μεγάλο ελάτωμα, το οποίο μέχρι και στις σημερινές ναυαρχίδας τύπου S7 υπάρχει ακόμα, το ελάτωμα αυτό είναι πως όταν το φόντο είναι απολύτως μαύρο, δημιουργούνται κάτι μωβ είδωλα στις κοινούνενες εικόνες. Για παράδειγμα σκρολάρεις σε μενού με μαύρο (κατάμαυρο) φόντο και τα UI elements κάνουν αυτά τα είδωλα, πράγμα που εμένα με ενοχλεί πολύ... Άποψή μου αλλά μέχρι να διορθωθεί αυτό το πρόβλημα με τος AMOLED οθόνες θα προτιμώ τις LED/LCD.

Οι AMOLED έχουν αλλάξει πολύ από τότε που είχες το S4 και όλα τα μειονεκτήματα που είχαν (ψεύτικα χρώματα κλπ.) έχουν βελτιωθεί, αν όχι εξαλειφθεί. Παραμένουν ακόμα κάποια θέματα, αλλά τα πλεονεκτήματα σε κατανάλωση ή δυνατότητες όπως το screen-on, είναι πολλά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...