Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

LG Nexus 5x

Huawei Honor 5x

Moto G4 Plus

Ως κάτοχος του πρώτου Moto G και αρκετά ικανοποιημένος με το pure android και έχοντας δει και το nexus θα ήθελα να αγοράσω κάποιο απο τα παραπάνω.

Ποιο προτείνετε?

Αρχική ιδέα ήταν η αναμονή του G4 plus και η αγορά του ωστόσο τα προβλήματα που βλέπω στο ιντερνετ από κολληματα κάμερας και υπερθέμανσης με ανησυχούν (λογικά θα λυθούν με μελοντικο update και υποβάθμιση του επεξεργαστή υποθέτω)

Επίσης το πολύ υψηλό SAR (1.48 body) είναι πιστεύω αποτρεπτικός παράγοντας για την αγορά του γιατρό έψαξα και για άλλες συσκευές.

Τα χαρακτηριστικά που έχουν οι παραπάνω συσκευές με ικανοποιούν για τις ανάγκες που το θέλω.

Για το Honor 5x δεν έχω άποψη άλλα από χαρακτηριστικά και τιμή είναι ικανοποιητικά ωστόσο θέλω να ξέρω την διαφορά σε χρήση σε σχέση με ένα pure android κινητό.

Δημοσ.

Το SAR είναι EU?

Ενιγουει, εγώ θα πρότεινα να κυκλοφορήσει λίγο καλά το Moto G4 και μετά να διαλεξεις.

Δημοσ.

γεια σας για να μην ανοίγω και εγώ άλλο θέμα να γράψω την απορία μου είμαι ανάμεσα στο 5x κ το g4 βασικότερος γνώμονας αγοράς είναι η camera... budget έχω μέχρι 300e max... έχω δει συγκριτικά κάμερας ανάμεσα σε 5x κ g4 μικρές διάφορες έχουν (διορθώστε με αν κάνω λάθος) έλεγα να πάω για το g4 μιας και έχει και μεγαλύτερη ram external sd einai 32gb κλπ κλπ αλλά με φοβίζει το boot loop που παθαίνει εσείς τι λέτε ? κάποιο άλλο κινητό με τέτοια κάμερα όπως αυτά τα 2 σε αυτά τα λεφτά ?

Δημοσ.

Φιλε μου εγω θα εμενα μακρια απο το lg g4 μιας και το ποσοστο να παθεις bootloop ειναι υψηλο 

Δυνατη καμερα στα 300 εχει το lumia 950 (ισως η καλυτερη για το 2015) αλλα δεν ξερω καν τι παιζει με τα wp,αν ειχες ποτε και σου αρεσουν η ξερεις οτι δουλευουν απροβληματιστα ριξτου μια ματια

Εγω για nexus 5χ θα πηγαινα,δεν νομιζω να υστερει καπου και τα 2gb μην σε τρομαζουν,με τετοιο λογισμικο δεν θα εχεις προβλημα!!

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...