Bill PaPi Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 LG Nexus 5x Huawei Honor 5x Moto G4 Plus Ως κάτοχος του πρώτου Moto G και αρκετά ικανοποιημένος με το pure android και έχοντας δει και το nexus θα ήθελα να αγοράσω κάποιο απο τα παραπάνω. Ποιο προτείνετε? Αρχική ιδέα ήταν η αναμονή του G4 plus και η αγορά του ωστόσο τα προβλήματα που βλέπω στο ιντερνετ από κολληματα κάμερας και υπερθέμανσης με ανησυχούν (λογικά θα λυθούν με μελοντικο update και υποβάθμιση του επεξεργαστή υποθέτω) Επίσης το πολύ υψηλό SAR (1.48 body) είναι πιστεύω αποτρεπτικός παράγοντας για την αγορά του γιατρό έψαξα και για άλλες συσκευές. Τα χαρακτηριστικά που έχουν οι παραπάνω συσκευές με ικανοποιούν για τις ανάγκες που το θέλω. Για το Honor 5x δεν έχω άποψη άλλα από χαρακτηριστικά και τιμή είναι ικανοποιητικά ωστόσο θέλω να ξέρω την διαφορά σε χρήση σε σχέση με ένα pure android κινητό.
panos- Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Το SAR είναι EU? Ενιγουει, εγώ θα πρότεινα να κυκλοφορήσει λίγο καλά το Moto G4 και μετά να διαλεξεις.
Bill PaPi Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 όχι δεν είναι EU .... πιστεύω να είναι χαμηλότερο στις ευρωπαικές χώρες αν λάβω υπόψη από άλλα κινητά.
panos- Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Σε Eu είναι διαφορετική μονάδα μέτρησης, πιο χαμηλή. Πάλι όμως γύρω στο 0.8 το νομίζω.
yimmiyimmi Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Nexus 5x ανάμεσα στα 3 θα μείνεις ευχαριστημένος και καλύτερη εμπειρία
makrixeris Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 γεια σας για να μην ανοίγω και εγώ άλλο θέμα να γράψω την απορία μου είμαι ανάμεσα στο 5x κ το g4 βασικότερος γνώμονας αγοράς είναι η camera... budget έχω μέχρι 300e max... έχω δει συγκριτικά κάμερας ανάμεσα σε 5x κ g4 μικρές διάφορες έχουν (διορθώστε με αν κάνω λάθος) έλεγα να πάω για το g4 μιας και έχει και μεγαλύτερη ram external sd einai 32gb κλπ κλπ αλλά με φοβίζει το boot loop που παθαίνει εσείς τι λέτε ? κάποιο άλλο κινητό με τέτοια κάμερα όπως αυτά τα 2 σε αυτά τα λεφτά ?
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Φιλε μου εγω θα εμενα μακρια απο το lg g4 μιας και το ποσοστο να παθεις bootloop ειναι υψηλο Δυνατη καμερα στα 300 εχει το lumia 950 (ισως η καλυτερη για το 2015) αλλα δεν ξερω καν τι παιζει με τα wp,αν ειχες ποτε και σου αρεσουν η ξερεις οτι δουλευουν απροβληματιστα ριξτου μια ματια Εγω για nexus 5χ θα πηγαινα,δεν νομιζω να υστερει καπου και τα 2gb μην σε τρομαζουν,με τετοιο λογισμικο δεν θα εχεις προβλημα!!
Bill PaPi Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Τελικά αγόρασα το Nexus 5x :-) Ευχαριστώ πολύ για τις γνώμες σας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα