Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαιρετω την παρεα.

Εχω το συστημα της υπογραφης και αποφασησα να αλλαξω μητρικη,επεξεργαστη και μνημες.

Η χρηση ειναι κυριως για gaming μετα ολα τα αλλα.

Σκεφτομαι να παω σε μια asus x99 κοιταγα αυτες π.χ.

https://www.skroutz.gr/s/6412783/Asus-X99-Deluxe-U3-1.html

https://www.skroutz.gr/s/6895871/Asus-Sabertooth-X99.html

στον intel 5820k μιας και πιστευω πως δεν αξιζει να παω στον 5930k και σε 16gb corsair platinum ddr4 να δουμε θελω ομως την συχνοτητα που θα τρεχουν.

Τα χρηματα που διαθετω για αυτες τις 3 αλλαγες ειναι περιπου 750-800 ευρω.

Στειλτε μου τις προτασεις σας να δουμε που θα καταληξουμε.

Ευχαριστω πολυ!

Επεξ/σία από d@mi@NOS
Δημοσ.

CASE: CoolerMaster HAF Stacker 935

GPU: Gigabyte GeForce 980ti G1

HDD: 1x SSD Sandisk Extreme Pro 240gb, 1x WD BLACK 1TB PSU: Aerocool Strike X 1100w

MONITOR: LG 34UM95

3-4 ωρες περιπου την ημερα λογο δουλειας

Τις διπλες το σκ που δεν εργαζομαι

Δημοσ.

Θελω ομως προοπτηκες αναβαθμισης cpu μετα.

Το Ζ170 θα μου προσφερει αυτο που θελω ή ειναι ταβανι?

Δεν θελω να μεινω σε εναν τετραπυρηνο π.χ.

Το σκεφτηκα και ημουν λιγο πριν παω σε Ζ170 αλλα ξανασκεφτηκα αυτο.

• Like 1
Δημοσ.

Θα αργησουν πολυ τα παιχνιδια να υποστηριξουν παραπανω πυρηνες απο οσους εχει ενας i7 6700 με hyperthreading (4Χ2=8) και μεχρι να γινει αυτο θα εχεις χειροτερες επιδοσεις εχοντας δωσει περισσοτερα χρηματα.
Με το Z170 και τον 6700Κ δεν θα χρειαστεις αναβαθμιση για τα παιχνιδια για τουλαχιστον μια 6ετια κι αν χρειαστεις θα εχεις την δυνατοτητα να βαλεις Kaby Lake (λεμε τωρα)

• Like 1
Δημοσ.

Για μενα αγαπητε τα εχεις παρει ολα αναποδα και κριμα τα λεφτα που δινεις για αυτα που βλεπεις.

πρωτα απο ολα αφου βλεπω και το χρηματικο δεν ειναι προβλημα ξεκινας απο ενα αξιοπρεπες gaming Monitor αφου μιλαμε για χρηση κυριως gaming.

Μετα οσον αφορα ολα τα αλλα κοιτας στην δυνατοτερη καρτα γραφικων που μπορεις.

Τι να το κανω πχ αν παρεις ακομα και τον πανακριβο https://www.skroutz.gr/s/9141294/Intel-Core-i7-6950X-Box.html οταν δεν αξιοποιειται και ειναι πισω στα παιχνιδια απο τον παραπανω i7?

Μια απο τα ιδια και για τον 5820κ.Ναι μεν λογω πλατφορμας ειναι καλυτερη αγορα στα χαρτια απο τον i7 6700k αλλα και παλι στα περισσοτερα παιχνιδια ειναι μπροστα ο φθηνοτερος i7 και επισης γλυτωνεις πολλα χρηματα απο μητρικη.

Δεν ξερω ποσο πολυ θα ασχοληθεις με το oc αλλα στην παρουσα φαση παντα ο 6700κ συμφερει περισσοτερο αφου οταν χρειαστει να τον αλλαξεις τον επεξεργαστη επειδη δεν τραβαει ειτε τον 6700κ εχεις ειτε τον 5820κ παλι θα χρειαστει αλλαγη και μητρικης μαζι αφου μιλαμε για αρκετα χρονια.

Δημοσ.

Για μενα αγαπητε τα εχεις παρει ολα αναποδα και κριμα τα λεφτα που δινεις για αυτα που βλεπεις.

πρωτα απο ολα αφου βλεπω και το χρηματικο δεν ειναι προβλημα ξεκινας απο ενα αξιοπρεπες gaming Monitor αφου μιλαμε για χρηση κυριως gaming.

Μετα οσον αφορα ολα τα αλλα κοιτας στην δυνατοτερη καρτα γραφικων που μπορεις.

Τι να το κανω πχ αν παρεις ακομα και τον πανακριβο https://www.skroutz.gr/s/9141294/Intel-Core-i7-6950X-Box.html οταν δεν αξιοποιειται και ειναι πισω στα παιχνιδια απο τον παραπανω i7?

Μια απο τα ιδια και για τον 5820κ.Ναι μεν λογω πλατφορμας ειναι καλυτερη αγορα στα χαρτια απο τον i7 6700k αλλα και παλι στα περισσοτερα παιχνιδια ειναι μπροστα ο φθηνοτερος i7 και επισης γλυτωνεις πολλα χρηματα απο μητρικη.

Δεν ξερω ποσο πολυ θα ασχοληθεις με το oc αλλα στην παρουσα φαση παντα ο 6700κ συμφερει περισσοτερο αφου οταν χρειαστει να τον αλλαξεις τον επεξεργαστη επειδη δεν τραβαει ειτε τον 6700κ εχεις ειτε τον 5820κ παλι θα χρειαστει αλλαγη και μητρικης μαζι αφου μιλαμε για αρκετα χρονια.

Για σου αγορι μου.

Λοιπον αρχικα λες οτι πρεπει να κοιταξω την καλυτερη καρτα γραφικων μεχρι τα χρηματα που μπορω. (Το εχω κανει ηδη)

Τωρα πιστευω πως επομενο μου βημα ειναι να φυγω απο amd 990fx και οχι να παρω την καινουργια την titan x με 1200 ευρω και να ειμαι με τον 9590.

Οποτε αν καταλαβα καλα μου προτεινεις και εσυ τον 6700k. Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ειπα πως δεν με ικανοποιει με ικανοποιει.

Απλα θελω να μεταβω απο amd σε intel.

Πουλαω αυτα και παω σε εκεινα.

Το θεμα δεν ηταν αν αξιζει να κανω μεταβαση..

Το θεμα ειναι σε τι..

Επεξ/σία από d@mi@NOS
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν ειπα πως δεν με ικανοποιει με ικανοποιει.

Απλα θελω να μεταβω απο amd σε intel γιατι απλα θελω.

Πουλαω αυτα και παω σε εκεινα.

Το θεμα δεν ηταν αν αξιζει να κανω μεταβαση..

Το θεμα ειναι σε τι..

Τωρα ο μαστορας απο πανω δεν ξερω τι εχει πιει..

Και δεν βλεπω το λογο να τρελενεται.

Ενταξει αν σε τρωει η τσεπη σου εχει καλως. Εγω θα ελεγα z170 παντως μιας και η 2011-3 εκτος του οτι δεν κανει για την χρηση που θες εχει μικρα χαζοπροβληματακια - bug.

Δημοσ.

Ενταξει αν σε τρωει η τσεπη σου εχει καλως. Εγω θα ελεγα z170 παντως μιας και η 2011-3 εκτος του οτι δεν κανει για την χρηση που θες εχει μικρα χαζοπροβληματακια - bug.

Δεν με τρωει η τσεπη μου εχω προνοησει ρε παιδια.

Σε ευχαριστω αγορινα για το χρονο σου και την βοηθεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...