jimdt7 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα παιδιά, χρειάζομαι την βοήθειά σας με ένα θεματάκι που προέκυψε με την συσκευή μου. Τον περασμένο Φεβρουάριο το S6 Edge μου έπεσε με αποτέλεσμα να ραγίσει η οθόνη. Έπειτα από συνεννόηση με το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών της Σαμμυ, έστειλα την συσκευή μου στο επίσημο service, την Smartec. Πρόσφατα έτυχε να βρεθώ σε ένα κατάστημα κινητής τηλεφωνίας και από περιέργεια έβαλα δίπλα-δίπλα το επισκευασμένο κινητό μου με ένα ίδιου χρώματος εκθεσιακό. Αμέσως αντιλήφθηκα μερικές σαφείς διαφορές ανάμεσα στις δύο συσκευές. 1) Τα σύμβολα των φωτιζόμενων πλήκτρων που βρίσκονται αριστερά και δεξιά από το κύριο κουμπί είναι αρκετά πιο μεγάλα-χοντροκομμένα. 2) Το λογότυπο της Samsung που βρίσκεται κάτω από το ηχείο κλήσεων είναι μεγαλύτερου μεγέθους και δεν έχει το μαύρο περίγραμμα που έχουν τα εκθεσιακά μοντέλα. 3) Τα δαχτυλίδια φωτός που δημιουργούνται γύρω από το κύριο κουμπί όταν πέφτει φως κάθετα πάνω τους. Πήγα και σε δεύτερο κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών και ξανασύγκρινα την συσκευή μου με μια ίδου χρώματος εκθεσιακή, οι διαφορές παραμένουν. Αρχικά η Samsung Ελλάς μου είπε ότι οι διαφορές που εντόπισα οφείλονται στο ότι συγκρίνω την συσκευή μου με εκθεσιακή συσκευή. Μπόρεσα και βρήκα όμως γνωστό με την ίδια ακριβώς συσκευή και υπάρχουν πάλι διαφορές. Τώρα μου ζητάνε να τους στείλω πίσω την συσκευή για έλεγχο. Τις φωτογραφίες με τις διαφορές μπορείτε να τις βρείτε εδώ: https://goo.gl/mxXZeK Αν υπάρχει κάποιο μέλος που επισκεύασε το S6 Edge του στην Smartec ας ελέγξει την συσκευή του και ας επικοινωνήσει μαζί μου! Ευχαριστώ, Δημήτρης
vaas93 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Εισαι υπερβολικος. Αμα λειτουργουν ολα μια χαρα, τι χαλιεσαι τωρα για πραγματα που μονο εσυ βλεπεις ? 1
jimdt7 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Εισαι υπερβολικος. Αμα λειτουργουν ολα μια χαρα, τι χαλιεσαι τωρα για πραγματα που μονο εσυ βλεπεις ? Αντιλαμβάνομαι ότι είναι μικροδιαφορές όταν πληρώνεις όμως με το παραπάνω για κάτι το "αυθεντικό" περιμένεις και την ανάλογη ποιότητα. Τις διαφορές τις παραδέχτηκαν και στο κέντρο εξυπυρέτησης της Samsung.
Pseudonumo Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Προσωπικά τα πλήκτρα στο επισκευασμένο μου φάνηκαν πιο φωτεινά και μου άρεσαν καλύτερα 1
AlienTechGR Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Τα εκθεσιακά μοντέλα είναι πάντα οι πρώτες παρτίδες οπότε εσύ πιθανότατα θα έχεις κάποια επόμενη παρτίδα η οποία υπέστη τις διαφορές που αναφέρεις. Επίσης ο γνωστός σου μπορεί να έχει και αυτός μια από τις πρώτες παρτίδες αν πήρε την συσκευή day-one.
jimdt7 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Τα εκθεσιακά μοντέλα είναι πάντα οι πρώτες παρτίδες οπότε εσύ πιθανότατα θα έχεις κάποια επόμενη παρτίδα η οποία υπέστη τις διαφορές που αναφέρεις. Επίσης ο γνωστός σου μπορεί να έχει και αυτός μια από τις πρώτες παρτίδες αν πήρε την συσκευή day-one. Ακόμα και εάν θεωρήσουμε ότι τα εκθεσιακά μοντέλα που βρήκα αποτελούν πρώτες παρτίδες, ο γνωστός μου αγόρασε την συσκευή του πριν από 4 μήνες. Σχεδόν ένα χρόνο μετά το release του S6. 1
alx301 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 χαλιεσαι τζάμπα τελείως, το δικό σου φαίνεται σε αρκετά καλύτερη κατάσταση από τα εκθεσιακά αραξε και απόλαυσε την κινητάρα σου
soteras Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Εγώ πάλ το δικό σου το βλέπω πιο καλά το εκθισιακό θα έλεγα είναι πιο σκοτεινο τα πληκτρα αλλά λογικό το ακουμπάνε πόσα άτομα που ένας θεος ξερει τι εχουν ακουμπησει πριν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα