Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 557
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, tritonas00 είπε

το μουστακι/cgi το φτιαξανε τουλαχιστον?

Αυτό δεν έγινε λόγω Whedon και των reshots; Αν ναι, δεν υπάρχει πρόβλημα σχετικά με αυτό.

• Like 1
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.imdb.com/title/tt12361974/episodes?season=1&ref_=tt_eps_sn_1

Μονο εγω ειχα καταλαβει οτι θα βγεις ως ταινια? Γιατι στο imdb ειναι σειρα 4 επεισοδιων?

Λογικα για να χωρεσουν πραγματα οπως την σκηνη flash και την γυναικα ή με την ww που παει στο μνημιο που εριξαν βελος οι αμαζονες

Με βαση το imdb: αυτη που σωζει ειναι η iris west, θα ειναι μεσα ο leto ως joker και δεν ειχα καταλαβει οτι θα ειναι μεσα και ο Steppenwolf και ο Darkseid (στο τρειλερ τελικα τους δειχνει και τους 2, με τον darkseid να ειναι αυτος με την κουκουλα και ο sw με τα κερατα)

Επεξ/σία από SabotazNic
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Με εξαίρεση τη νεκρανάσταση, η ταινία έχει διαγραφεί από το μυαλό μου.

Να δούμε, λοιπόν (αν και ο γενικότερος "κακός" της υπόθεσης δεν σώζεται με κανένα τρόπο...όλη η μορφή/παρουσίαση/ουσία του είναι για γέλια).

• Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Πέτρος είπε

Με εξαίρεση τη νεκρανάσταση, η ταινία έχει διαγραφεί από το μυαλό μου.

Να δούμε, λοιπόν (αν και ο γενικότερος "κακός" της υπόθεσης δεν σώζεται με κανένα τρόπο...όλη η μορφή/παρουσίαση/ουσία του είναι για γέλια).

Ο κακός της υπόθεσης δεν είναι ο Steppenwolf που είδαμε το 2017 αλλά ο Darkseid ή μάλλον για να το θέσω καλύτερα η ταινία ήταν κανονικά σε 2 parts όπου ουσιαστικά ο Darkseid είναι ο αντίπαλος (λογικά θα εμφανιζόταν στο 2ο μέρος).

Τουλάχιστον τώρα είναι καλύτερος εμφανισιακά ο Steppenwolf.

• Like 3
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Grim Ripper είπε

Ο κακός της υπόθεσης δεν είναι ο Steppenwolf που είδαμε το 2017 αλλά ο Darkseid ή μάλλον για να το θέσω καλύτερα η ταινία ήταν κανονικά σε 2 parts όπου ουσιαστικά ο Darkseid είναι ο αντίπαλος (λογικά θα εμφανιζόταν στο 2ο μέρος).

Τουλάχιστον τώρα είναι καλύτερος εμφανισιακά ο Steppenwolf.

Αν δεν κανω λαθος τωρα εμφανιζονται και οι 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Αν δεν κανω λαθος τωρα εμφανιζονται και οι 2

Ναι ισχύει, απλά δεν ξέρω ποιον θα δούμε περισσότερο.

Τουλάχιστον θεωρώ ότι θα είναι καλύτερο σε σχέση με αυτό που είχαμε δει. Πρέπει να κατακρεούργησε την αρχική ταινία ο Whedon. (όπου τελικά είχε δίκιο ο Ray Fisher και ξεκίνησε έρευνα εναντίον του για την τοξικότητα του)

Επεξ/σία από Grim Ripper
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν θα πω ψεματα,ανυπομονω να το δω.Προτιμω το πιο σκοτεινο που βγαζουν οι ταινιες της dc απο το αναλαφρο των ταινιων marvel.Να πω μονο οτι καπως φαινεται off ο Darkseid.

Επεξ/σία από dekulinkgr
  • Like 7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...