monoxromos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Γεια σας έχω έναν επιτραπέζιο dell με windows 8.1 και φοράει δύο σκληρούς δίσκους. Ξαφνικά ενω δούλευα κανονικά μου αναφέρει οτι υπήρξε κάποιο σφάλμα και θα κάνει επανεκκίνηση. Όταν ανοίγει λεει οτι γίνεται προσπάθεια να βρεί λύση. Λέει για επανεκκίνηση και τέτοια έχω κάνει όλους τους συνδυασμούς αλλά επαναλαμβάνει τα ίδια. Πήγα στα BIOS και διαπίστωσα ότι δεν βλέπει κανέναν από τους δύο δίσκους.Εφάρμοσα εργοστασιακή ρύθμιση αλλά και πάλι τα ίδια. Κούνησα δίσκους,καλώδια κλπ αλλά το ίδιο. Εβαλα και έναν αλλο δίσκο έτσι για δοκιμή ούτε και εκείνο τον εμφανίζει Θέλω την βοήθεια σας Σας ευχαριστώ
10010010 00101110 10010001 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Βάλε τους δίσκους σε άλλο pc.
monoxromos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 λιγάκι δύσκολο γιατι πρέπει να κλεισω κάποιον και όλοι είναι σε δράση.Πιστεύεις οτι έχουν προβλημα οι δίσκοι; Αλλά ανέφερα ότι και τρίτο δίσκο που έβαλα δεν τον βλέπει...
BlueBlood7 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δοκίμασε άλλο τροφοδοτικό. Αν και πάλι δεν τους βλέπει τότε πιθανόν να έχει πρόβλημα η μητρική. Ψάξε επίσης αν η μητρική έχει το τελευταίο BIOS.
monoxromos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 παιδια νομισα οτι κατι εγινε με τα windows 8.1 τα ξαναπερασα ,για σιγουρια περασα και τα 7αρια. Οταν ανοιγει ο υπολογιστης και παει στα windows την ώρα που λεει οτι εγκαθιστα συσκευες,κλεινει λεει οτι εγινε απροσδότητα έναρξη να κανω επανεκκίνηση και να τα ξαναπεράσω αλλά...παλι τα ίδια. Αν ειναι μητρικη δεν το ξέρω,ως εκει δεν φτάνουν οι γνώσεις μου.
DrDeath Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δοκίμασε άλλο τροφοδοτικό. Αν και πάλι δεν τους βλέπει τότε πιθανόν να έχει πρόβλημα η μητρική. Ψάξε επίσης αν η μητρική έχει το τελευταίο BIOS. bolded for emphasis.... Παθών και μαθών. Πότε έβλεπε δίσκους, πότε cd/dvd drives (τότε είχα 3 πάνω)
dancer_69 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Ότι λέει ο DrDeath. Αν το τροφοδοτικό υπολειτουργεί(λόγω καμένου πυκνωτή πχ) μπορεί να συμβαίνουν διάφορα φαινομενικά άσχετα, όπως η μη αναγνώριση δίσκων, usb hubs, προβλήματα στην εκκίνηση του λειτουργικού κλπ.
kanonis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα, μπορεί να οφείλεται και στη μητρική αλλά και στο τροφοδοτικό. Πρωτείνω να στείλεις τον πύργο να στον ελένξει κάποιος πιστοποιημένος τεχνικός που θα πρέπει να έχει εκτός από την ανάλογη εμπειρία, αλλά και τον κατάλληλο εξοπλισμό έτσι ώστε να εντοπίσει το πρόβλημα με σιγουριά & ασφάλεια.
monoxromos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Γεια σας αυτο εκανα ελπίζω Δευτέρα να έχω νέα. Ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα