Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια. Δεν ξερω τι παιζει με τις ταινιες....οι αποχρωσεις δεν βγαινουν σωστα...εχω κανει ενα καρο ρυθμισεις....εχω βγαλει τα ματια μου ποσες μερες....τι να φταιει αραγε; συγκεκριμενα την φωτο που ανεβασα στην πορτα μου πεταει κατι τετραγωνα να και σε αλλες φασεις πισω φαινονται σαν κουκιδες να κουνιουνται....καμια βοηθεια;

post-127104-0-08351900-1466523248_thumb.png

post-127104-0-88836500-1466523292_thumb.png

Δημοσ.

Eγώ δεν βλέπω καν κάποιο πρόβλημα με τα χρώματα, εκτός αν ο Κυριούλης στην δεξιά έπρεπε να είναι ξανθός γαλανομάτης :P Πέρα από την πλάκα ποιό πρόγραμμα αναπαραγωγής χρησιμοποιείς; 

Δημοσ.

χρησιμοποιω το mpc με lav player....και μιας και το συζηταμε...εαν θελω να χω και madvr πρεπει να βγαλω καποιο φιλτρο απο το lav?!

ε πως δεν εχει προβλημα φιλε μου...δες την πορτα.....κακια αποχρωση.

Δημοσ.

κατεβασε αν θες τα k lite codecs και πεξε με windows media player clasic 

εχει πολυ καλυτερα χρωμματα και λειτουργιες γενικοτερα...

Δημοσ.

Τι καρτα Γραφικων εχεις?

Με Intel HD παντως πρεπει να πας ρυθμισεις -> βιντεο και να απενεργοποιησεις οποιαδηποτε "βελτιωση" κανει. Βαλε να ειναι ολα ελεγχομενα απο την εφαρμογη.

• Like 1
Δημοσ.

κατεβασε αν θες τα k lite codecs και πεξε με windows media player clasic 

εχει πολυ καλυτερα χρωμματα και λειτουργιες γενικοτερα...

Γενικά είναι μια καλή ιδέα να αντιπαραθέσει οποιοδήποτε άλλο video player με αυτό που έχει για να δει τι μπορεί να φταίει. Η καλύτερη φυσικά συμβουλή παραπάνω είναι αν υπάρχουν ρυθμίσεις που αφορούν video στους οδηγούς της μονάδας γραφικών να αφαιρεθούν και οποιεσδήποτε σχετικές ρυθμίσεις να γίνονται αποκλειστικά από το πρόγραμμα αναπαραγωγής video.

• Like 1
Δημοσ.

vste intel μαζι με ati εχω...εναλλαξιμα.οπως και να χει γνωριζεις να μου πεις τι ακριβως να απενεργοποιησω;

Ghost007 απλα βαζω mpc και k lite?χωρις ρυθμισεις;...απλα το Mpc εχει δικα του ενσωματωμενα φιλτρα....τα αφηνω ή τα απενεργοποιω;...και εαν ειναι να τα απενεργοποιησω πως θα το κανω;

Δημοσ.

Στις ρυθμίσεις της κάρτας γραφικών (που πας με δεξί κλικ οπουδήποτε στο desktop και επιλέγεις ρυθμίσεις) έχει καρτέλα video. Πήγαινε εκεί και απενεργοποιησε οτιδήποτε έχει να κάνει με φωτεινότητα, χρώμα, κλπ. Αν δεν έχει απενεργοποίηση θα έχει επιλογή τύπου "χρήση ρυθμίσεων εφαρμογής".

Κατεβασε το KLite κάνε καθαρή εγκατάσταση και reset στις ρυθμίσεις και δες πως παίζει.

Βέβαια υπάρχει και μία περιπτωση, αλλα πολύ σπάνια (και κυρίως σε non overlay ταινίες) να παίρνει ρυθμίσεις χρωμάτων, κλπ από το desktop και όχι από την καρτέλα video.

• Like 1
Δημοσ.

2016 και K-lite μαλιστα....

Φιλε μου μιας και 99% καταλαβα τι θελεις ριξε μια ματια εδω σε παρακαλω και λογικα θα κανεις την δουλεια σου ομορφα και ωραια!!!

* MadVR ειναι ο καλυτερος αλλα θελει και ισχυ στο συστημα  :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...