Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ναι αυτό είναι...εγώ έχω 4 και τα χρησιμποποιώ κάθε μέρα...και επειδή δεν θέλω να κλαίω το κινητό μου, το απόγευμα θα βγω να πάρω ένα άλλο  απο το κατάστημα τις γεινονιάς μου...

Δημοσ.

Το μυστήριο λύθηκε με το καλώδιο.

Αφορά συγκεκριμένη παρτίδα καλωδίων η οποία δεν λειτουργεί.  Είναι βραχυκυκλωμένη. Αυτά τα καλώδια δεν λειτουργούν και ξαφνικά χαλάνε - δεν λειτουργούν από την αρχή /από το κουτί τους.

Παρέλαβε φίλος και το δοκίμασα σε PC - το οποίο έβγαλε και σχετικό μήνυμα.

Στάλθηκε και επεξηγηματικό email αφού το πρώτο έδινε την εντύπωση ότι όλα έχουν πρόβλημα.

Dear Customer,

This is to further notify you of the serious fault inside the cable you recently ordered from us.

I:[998319] BlitzWolf BW-CB1 2.1A Reversible Micro USB 3.3ft/1m Charging Data Cable 3.3ft/1m Charging Date Cable

II:[1026355]BlitzWolf BW-CB6 2.1A Reversible Micro USB 6.56ft/2m Charging Data Cable 6.56ft/2m Charging Date Cable

The cables above may potentially harm any device that is connected to it. DO NOT attempt to connect the cable to any device. Instead, throw the cable away or destroy it. We recommend cutting the cable in half before disposing of it to prevent any chance of others using it.

To remedy this we have offered everyone a full refund or replacement.

Please kindly reply to us if you would prefer a new cable or a full refund. If you have already replied to the initial email about this issue we will already be arranging the refund or for a new cable to be sent out to you.

If you have any questions, please kindly contact us via [email protected].

Thank you for reading this letter and sorry for the inconvenience caused for you.

Best regards,
Blitzwolf Team

• Like 1
Δημοσ.

εσύ πόσο καιρό το είχες το καλλώδιο πριν βραχυκυκλώσει;;

εγώ το έχω απο τον αύγουστο και του έχω βγάλει τα μάτια αλλά με φόβησε όλο το θέμα και θα το πετάξω..

δεν ξέρεις τι γίνετε..

Δημοσ.

Το συνδέεις στο pc και σου βγάζει μύνημα αν κατάλαβα καλά.

Επίσης στέλνει η εταιρεία ειδοποίηση στους κατόχους των καλωδίων.

Ευχαριστούμε για την διευκρίνηση papars.

Δημοσ.

το CB1 πάντως το έχω πάνω απο 1 χρόνο σίγουρα και του έχω βγάλει το λάδι και απο τις 2 μεριές.

Σε μένα η μια βγάζει λιγότερα Ampere απ οτι η αλλη,το έχω μετρήσει πάρα πολλές φορές.

ελπίζω και εύχομαι να μην λαμπαδιάσω μόνο,αν και φαντάζομαι θα είχε γίνει το κακό αν ηταν.

Δημοσ.

εσύ πόσο καιρό το είχες το καλλώδιο πριν βραχυκυκλώσει;;

εγώ το έχω απο τον αύγουστο και του έχω βγάλει τα μάτια αλλά με φόβησε όλο το θέμα και θα το πετάξω..

δεν ξέρεις τι γίνετε..

Έχω 10 καλώδια πάνω από 8 μήνες.  Το 1 στους 5-6 μήνες έλιωσε και μου έστειλαν καινούργιο - ίδιο.

Έχω και κάπου 5 από αυτά που είναι σαν κορδόνι - δεν έχω πρόβλημα με αυτά.

Το συνδέεις στο pc και σου βγάζει μύνημα αν κατάλαβα καλά.

Επίσης στέλνει η εταιρεία ειδοποίηση στους κατόχους των καλωδίων.

Ευχαριστούμε για την διευκρίνηση papars.

Μέσα στον Δεκέμβριο παραγγείλαμε κάποιοι φίλοι ακόμα μερικά καλώδια.  Και πήραμε το μήνυμα - έτσι όπως το έστειλαν νόμιζα ότι αφορά και τα παλαιά καλώδια.  Πριν δυό/τρεις μέρες παραλάβαμε και όλα μα όλα ήταν βραχυκυκλωμένα από το κουτί τους.  Προφανώς η νέα παραγωγή έχει πρόβλημα.  Χτες λάβαμε και το νεότερο μήνυμα που διευκρινίζει ότι το πρόβλημα αφορά τις τελευταίες παραγγελίες.  Σαν αντικατάσταση στέλνουν αυτά που είναι σαν κορδόνι.

το CB1 πάντως το έχω πάνω απο 1 χρόνο σίγουρα και του έχω βγάλει το λάδι και απο τις 2 μεριές.

Σε μένα η μια βγάζει λιγότερα Ampere απ οτι η αλλη,το έχω μετρήσει πάρα πολλές φορές.

ελπίζω και εύχομαι να μην λαμπαδιάσω μόνο,αν και φαντάζομαι θα είχε γίνει το κακό αν ηταν.

Έχουν πουλήσει πάνω από 45 χιλιάδες άσπρα και άλλα τόσα μαύρα καλώδια στο banggood.  Υποθέτω ότι μερικές αστοχίες θα υπάρχουν.  Πάντως τα έχω διαλύσει - όλη η οικογένεια με αυτά είναι, σπίτι, γραφείο, αυτοκίνητο.

Πέρα από το ένα που έλιωσε, ακόμα ένα μου παρουσίασε μετά από τόσους μήνες πρόβλημα - και αυτό μετά από μπλέξιμο στο ροδάκι της καρέκλας.  Από τη μία μεριά φορτίζει πιο αργά.  

Ακόμα και αυτό που έχω μόνιμα στο αυτοκίνητο που τραβάει τα πάνδεινα είναι σκυλί.

Όλα τα δουλεύω με blitzwolf φορτιστές.

Δημοσ.

Μέσα στον Δεκέμβριο παραγγείλαμε κάποιοι φίλοι ακόμα μερικά καλώδια.  Και πήραμε το μήνυμα - έτσι όπως το έστειλαν νόμιζα ότι αφορά και τα παλαιά καλώδια.  Πριν δυό/τρεις μέρες παραλάβαμε και όλα μα όλα ήταν βραχυκυκλωμένα από το κουτί τους.  Προφανώς η νέα παραγωγή έχει πρόβλημα.  Χτες λάβαμε και το νεότερο μήνυμα που διευκρινίζει ότι το πρόβλημα αφορά τις τελευταίες παραγγελίες.  Σαν αντικατάσταση στέλνουν αυτά που είναι σαν κορδόνι.

Εγώ τα αγόρασα Ιούλιο-Αύγουστο του 16' από banggood.

Μάλλον θα είναι καλά αφού δεν πήρα μύνημα.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λεβεντες την καλησπερα μου, εχω μια-δυο αποριες  ,

εχω ενα μεταχειρισμενο καλωδιο usb και καλα της samsung ,ισως να ειναι ,δεν ξερω, (το πηρα μεταχειρισμενο και φαινετε οπτικος με το γνησιο που εχω ) το οποιο αφου το συνδεσω στον ταχυφορτιστη-κινητο μετα απο 5 λεπτα περιπου το σημειο που μπαινει το βυσμα στο κινητο καιει , εχω ενα αμπερομετρο και μου δειχνει οτι φορτιζει με 1,70 Α ,οσο δηλαδη και με το μαμα καλωδιο που εχω ,πιστευα οτι θα υπαρχει βραχυκυκλωμα αλλα αφου περνανε τα Α πιστευω δουλευει σωστα ,που οφειλετε αυτην η θερμοκρασια; εννοειτε το εβγαλα αμεσως, μη καψουμε και το κινητο 

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Πως μπορώ να βρω αν το παρακάτω καλώδιο είναι συμβατό με τις συσκευές μου;

Έχω ένα mls τάμπλετ και ένα alcatel κινητό, το θέλω κυρίως για το μήκος.

https://www.banggood.com/BlitzWolf-2_4A-USB-Type-C-Reversible-to-Micro-USB-3_33ft1m-Data-Cable-p-1051394.html

το καλώδιο που δείχνεις ειναι απο usb type c σε micro usb.

έχεισ usb type C φορτιστή;

το μήκος του είναι 1 μέτρο,μετά τα 3 θα εχεις απώλειες,σε αυτό βέβαια παίζει ρόλο και το AWG

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Papars αποτι είδα ο φορτιστής παίζει up 2,4A , και το καλώδιο 2,1Α . Μάλλον γι'αυτό έγινε μπουρλότο.εαν κάνω λάθος με διορθώνει κάποιος.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Χάλασε το καλώδιο φόρτισης για κινητό Samsung galaxy s7. Έχει κάποιος να προτείνει κάποιο ποιοτικό καλώδιο από Ελλάδα? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...