Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απλά να αναφέρω ότι το καλώδιο το είχα πάνω σε αυτόν τον της Blitzwolf.

http://www.banggood....-p-1047935.html

Ο οποίος έχει 2 εξόδους και φορτίζει 2 κινητά με 2 ίδια καλώδια ταυτόχρονα - ένα ZTE με QC2.0 και το xiaomi που τσουρούφλισε στην απλή θύρα.

Τον έχω αρκετούς μήνες και μάλιστα 3x (σπίτι  / γραφείο / άλλο γραφείο). Ειδικά στο σπίτι που έγινε η ζημιά του φερόμαστε με το γάντι.  Στο γραφείο / αυτοκίνητο που έχω τα ίδια καλώδια τους αλλάζουμε τα φώτα μήνες τώρα και δεν έχουν πάθει το παραμικρό.

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όχι βέβαια!

Αυτό που έσωσε το κινητό (και γενικά την κατάσταση) ήταν το γεγονός ότι το τηλέφωνο ήταν ακριβώς στην άκρη του τραπεζιού.  Μόλις άρχισε το πυροτέχνημα το καλώδιο λύγισε προς τα κάτω και ξε-ενώθηκε από το τηλέφωνο.  Έστειλα μήνυμα στην banggood αλλά δεν έχουν απαντήσει ακόμα.

Δημοσ.

Τωρα που το λες, και εγω εχω παρει ενα σετακι tronsmart micro usb 1.8m (υποτιθετε τα "καλα") που εχουν χρυσα βυσματα.

Παραλαμβανω το note 3 pro και λεω να κοτσαρω ενα απο τα tronsmart μαζι με τον εργοστασιακο φορτιστη του xiaomi.

Το ειχα στον φορτιστη κανα μισαωρο-χωρις να το δουλευω- και τυχαια ακουμπαω το καλωδιο που ηταν κουμπωμενο (usb).

Παρολο που δεν μυριζε, ηταν παρα πολυ ζεστο σε σημειο να νοιωθω το πλαστικο του " χαλαρο"(δεν ειχε λιωσει αλλα προς τα εκει το πηγαινε).

Και ο φορτιστης ζεματουσε.(η αλλη ακρη-microsb- ηταν δροσερη).

Το βγαζω απο τον xiaomi και το βαζω σε εναν samsung qc 2.0 2amp.

Μου φανηκε πως φορτιζε πιο αργα αλλα δεν ζεσταθηκε τιποτα..

Δημοσ.

Κάθε καλώδιο έχει κάποια στάνταρντ που μπορεί να αντέξει!

2.4 ampere ή qc3 που ανεβαίνει στα 19volt τα ποιο πολλά δν τι αντέξουν!

Προσοχή μεγάλη στα καλώδια σάς! Εννοείται όλα ποιότητα και μάρκας και Quick charge ή πάνω από 2 ampere φόρτιση ΜΟΝΟ με πιστοποιημένα

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξεθάβω το θέμα αυτό για τον παρακάτω λόγο:

Μου έστειλαν mail ότι κάποια καλώδια Blitzwolf έχουν πρόβλημα και να μην τα χρησιμοποιώ.

Dear Customer,

This is Nancy from BlitzWolf team.

We would firstly like to take the opportunity to thank you for your support.

Please kindly accept our sincere apologies for the inconvenience caused to your order. We regret to inform you that the product [1026355] BlitzWolf BW-CB6 2.1A Reversible Micro USB 6.56ft/2m Charging Data Cable and [998319] BlitzWolf BW-CB1 2.1A Reversible Micro USB 3.3ft/1m Charging Data Cable may have some quality issues. Therefore, to prevent the subsequent problems, we suggest you not to use them if you have one (both) of them.

This is clearly a mistake from our side and we take full responsibility for it. In this case, we would like to provide you a full refund or a replacement which is expected to be back in stock in 4-5 days.

If the item in your order is [1026355], the replacement will be http://www.banggood.com/BlitzWolf-BW-MC2-2_4A-Micro-USB-Braided-Charging-Data-Cable-6ft1_8m-With-Magic-Tape-Strap-p-1117564.html

If the item in your order is [998319], the replacement will be http://www.banggood.com/BlitzWolf-BW-MC2-2_4A-Micro-USB-Braided-Charging-Data-Cable-6ft1_8m-With-Magic-Tape-Strap-p-1117566.html

We are looking forward to be notified about which option you choose. And if you would prefer a replacement, please kindly tell us which color would you like.

We apologize for this inconvenience caused and looking forward to hearing from you.

Regards,

BlitzWolf team
Nancy

Επεξ/σία από papars
  • Like 1
Δημοσ.

Ξεθάβω το θέμα αυτό για τον παρακάτω λόγο:

Μου έστειλαν mail ότι κάποια καλώδια Blitzwolf έχουν πρόβλημα και να μην τα χρησιμοποιώ.

Dear Customer,

This is Nancy from BlitzWolf team.

We would firstly like to take the opportunity to thank you for your support.

Please kindly accept our sincere apologies for the inconvenience caused to your order. We regret to inform you that the product [1026355] BlitzWolf BW-CB6 2.1A Reversible Micro USB 6.56ft/2m Charging Data Cable and [998319] BlitzWolf BW-CB1 2.1A Reversible Micro USB 3.3ft/1m Charging Data Cable may have some quality issues. Therefore, to prevent the subsequent problems, we suggest you not to use them if you have one (both) of them.

This is clearly a mistake from our side and we take full responsibility for it. In this case, we would like to provide you a full refund or a replacement which is expected to be back in stock in 4-5 days.

If the item in your order is [1026355], the replacement will be http://www.banggood.com/BlitzWolf-BW-MC2-2_4A-Micro-USB-Braided-Charging-Data-Cable-6ft1_8m-With-Magic-Tape-Strap-p-1117564.html

If the item in your order is [998319], the replacement will be http://www.banggood.com/BlitzWolf-BW-MC2-2_4A-Micro-USB-Braided-Charging-Data-Cable-6ft1_8m-With-Magic-Tape-Strap-p-1117566.html

We are looking forward to be notified about which option you choose. And if you would prefer a replacement, please kindly tell us which color would you like.

We apologize for this inconvenience caused and looking forward to hearing from you.

Regards,

BlitzWolf team

Nancy

παίζει να έχεις κρατήσει το κουτί απο του 1 μέτρου;

πρέπει να εχω το ιδιο σε λευκό(απλά τα ειχε παραγγείλει αλλος για μένα)οπότε δεν μπορώ να δω αν έχουν στείλει τίποτα προς το παρών.

το ειχα πάρει σε λευκό μάλιστα

ρωτάω για το κουτί μιας και ειχα πάρει και αλλο ενα σε μαυρο αλλα οχι reversible και στο κουτί του μαυρου γράφει για QC3.0 ενω του λευκου reversible Qc2.0

Δημοσ.

Τα reversible είναι USB 2.0.

Το πρόβλημα που αναφέρουν, μου έτυχε και εμένα http://www.insomnia.gr/topic/613256-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%89%CE%B4%CE%B9%CE%BF-%CF%86%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-usb-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%B7%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%B9/page-3?do=findComment&comment=55247602

Στο τσακ το γλίτωσα το τηλέφωνο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τελικά BW-CB1 λευκό έχω και γω αλλα δεν έχουν στείλει κάποιο email αλλαγής.

εντωμεταξύ το έχω ξεσκίσει το συγκεκριμένο και δεν είχα ποτέ πρόβλημα...

το μη revesible που έχω είναι CB7

Επεξ/σία από Xristaras12
Δημοσ.

Έχω πάρει πάνω από δέκα. Τους έχω αλλάξει τα φώτα, μιλάμε για πολύ κακοποίηση - σπίτι, γραφείο, αυτοκίνητο. Μόνο ένα με τρόμαξε και ήδη μου το αντικαταστήσανε χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Βέβαια ένα ακόμα πάει για απόσυρση - μπλέχτηκε στο ροδάκι της καρέκλας και φορτίζει μόνο από την μία πλευρά.

Αναρωτιέμαι αν θα τα αντικατστήσουν όλα ή συγκεκριμένη παρτίδα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ έχω το παρακάτω, 4 είχα πάρει και κάθε μέρα το χρησιμοποιώ, λέτε να μου βγάλει κανένα πρόβλημα;;

post-278010-0-71440500-1484481654_thumb.jpg

post-278010-0-09427200-1484481788_thumb.jpg

Επεξ/σία από pavloa
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω εχω το συγκεκριμενο, δεν αναφερει καπου πιο μοντελο ειναι ,λετε να εχουμε θεμα;

20170115_190330.jpg

Επεξ/σία από arma1
Δημοσ.

δείτε απο τις παραγγελίες που έχετε κάνει ποιο μοντέλο είναι,εγω μέσα απο banggood είδα ποια ειχα πάρει.

ακόμα πάντως δεν μου έχει έρθει κάποιο Mail,αν και απο τότε που πηρα το μοτο G4 play σταμάτησα να το χρησιμοποιώ μην γινει ζημια στην θυρα με το reversible

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αυτό έχω πάρει και είναι ίδιο μοντέλο με αυτό που κάηκε στο μέλος papars

οπότε το αφήνω στην άκρη και θα πάω να πάρω κάτι πιο αξιόπιστο μην κλαίω το κινητό..

http://www.banggood.com/BlitzWolf-2_1A-Reversible-Micro-USB-Cable-Double-Sided-USB-A-Male-to-Double-Sided-Micro-B-3_3ft-1m-for-QC2_0-p-998319.html?rmmds=myorder

Επεξ/σία από pavloa

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...