Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για τους φορτιστες π επέλεξες λέω

Όσο για καλώδια τσιμπα ένα σετ αντίστοιχα blitzwolf καλώδια και είσαι οκ

Επεξ/σία από stelios18120
  • Like 1
  • Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι το κτλβα... απλώς παραξενευτηκα γιατί ρώτησα για καλώδια και μου απαντησες για τους φορτιστες... Από καλώδια δεν έχεις να προτείνεις τπτ; anker, blitzwolf, tronsmart... δεν ξέρω τι να επιλέξω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι το κτλβα... απλώς παραξενευτηκα γιατί ρώτησα για καλώδια και μου απαντησες για τους φορτιστες... Από καλώδια δεν έχεις να προτείνεις τπτ; anker, blitzwolf, tronsmart... δεν ξέρω τι να επιλέξω

οτι και να παρεις απο αυτα που αναφερεις εισαι οκ

Επεξ/σία από arma1
Δημοσ.

Από θέμα μήκους; Θα υπάρξουν απώλειες αν το καλώδιο είναι πάνω από κάποιο συγκεκριμένο μέγεθος;

Δημοσ.

Όσο πιο κοντό καλωδιο τόσο πιο γρήγορη φόρτιση

Αυτά π είπες μία χαρά είναι.

Οποίο και να παρεις θα είσαι οκ.

Αυτό που λες δν ισχύει στα καλώδια κάτω των 3-4 μέτρων είναι απειροελάχιστες οι απώλειες που δν της καταλαβαίνετε άντε να κάνει 2 λεπτά καταπάνω για μία πλήρη φόρτιση, αυτό που λες ισχύει για μεγααααλο μήκος καλωδίων

Δημοσ.

Καλά ναι για 2 λεπτά δεν είναι θέμα.

Απλά ξέρω ότι όσο πιο κοντό τόσο πιο γρήγορα δεν κάνει ένα καλώδιο την φόρτιση;

(Εννοείται ίδιο καλώδιο πχ blitzwolf 30 εκατοστών με ένα ίδιο 2 μέτρων)

Δημοσ.

Μια και είναι σχετικό με το θέμα.

Πήρα αυτό http://www.banggood.com/Original-Remax-Western-Leather-Reversible-Micro-USB-Charging-Data-Cable-For-Samsung-Xiaomi-Huawei-p-1053186.html

που είναι ένα κοντό καλώδιο (35 εκ) με επένδυση δερματίνης σε μπρελόκ.  Καλή φάση αλλά άβολο.  Πολύ μακρύ και κρέμονται τα κλειδιά σαν θυμιαντίρι και δύσκολο να το βάλεις και να το βγάλεις από το μπρελόκ όλο το καλώδιο.  Υποθέτω ότι θα χαλάσει εύκολα στο σημείο καμπής.

Από την άλλη πλευρά το είδε φίλος και το πήρε γιατί ταιριάζει με την ταπετσαρία του αυτοκινήτου του ...

Βέβαια δείχνει ιδανικό για εταιρικό / διαφημιστικό δώρο.  Δεν μέτρησα ακόμα ampere.

Μάπα το καρπούζι.

post-206817-0-37697700-1476704610_thumb.jpg

Φόρτιση του one plus one (με μπαταρία περίπου στο 40%)

Τα 2 με το δερματάκι είναι για τα μπάζα, δεν ανεβάζουν ούτε 1Α.  Και είναι 35εκ.  Βλέπω μεγάλη διαφορά στα 2 χρώματα (καφέ  / μαύρο) και μικρότερη στην φορά τοποθέτησης του USB (είναι reversible).

Ένα νόκια 20εκ άγνωστης προέλευσης καθώς και τα άλλα blitzwolf δίνουν μάλλον το max που μπορεί να πάρει το τηλέφωνο (1120mA).  Το τελευταίο (BW-CB1) είναι ταλαιπωρημένο στο αυτοκίνητο πάρα πολύ. Φτάνει και αυτό τα 1120mA αν το κουνήσω λίγο, τα παιδιά του έχουν αλλάξει τα φώτα τραβώντας το από το πίσω κάθισμα όλη την ώρα.

Να αναφέρω ότι η φόρτιση γίνεται με τον BlitzWolf BW-S6 QC3.0+2.4A από την θύρα των 2.4Α.  Στην θύρα QC3.0 για κάποιο λόγο δεν φορτίζει πάνω από 650mA το συγκεκριμένο τηλέφωνο.

Δημοσ.

Εγω παλι στον δευτερο του ρευματος δεν βλεπω qc3.

Καλησπέρα στο τρελοteam, έχω σκοπό να αγοράσω τους παρακάτω φορτιστές και θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια αντάξια καλώδια ώστε να μην έχω απώλειες και μη αξιοποίηση των φορτιστών. Επειδή δεν έχω πρόσβαση σε PC και από κινητό με ΜΒ είναι δύσκολα να βγάλω άκρη με όλα αυτά που έχω διαβάσει στο φόρουμ θα ήθελα να μου προτείνετε εσείς 4 καλώδια. Τα δύο θέλω να είναι oneside για χρήση σε παλαιότερα κινητά και δύο doubleside. Για το μήκος των καλωδίων δεν ξέρω τι να επιλέξω, πείτε κάποιο μέσο μήκος το οποίο να μην έχει πολλές απώλειες αλλά να μην είναι και 10cm.

Οι φορτιστές:

http://m.banggood.com/Qualcomm-Certified-BlitzWolf-BW-C10-QC3_0-54W-USB-Car-Charger-with-Power3S-and-Quick-Charge-3_0-p-1041807.html

http://m.banggood.com/BlitzWolf-40W-Smart-5-Port-High-Speed-Desktop-Charger-With-Power3S-Tech-For-iPhone-iPad-Samsung-p-976585.html

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγνώμη αν κούρασα.

Δημοσ.

Ναι το ξέρω... όταν λέω μη αξιοποίηση δεν εννοώ μόνο το QC αλλά και τα 2.4Α που δίνουν οι φορτιστες.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τυχερός ήμουν. Το τηλέφωνο πέρα από λίγο κάψιμο δεν έπαθε κάτι.

post-206817-0-70206600-1478430544_thumb.jpg

BlitzWolf BW-CB1 αγορασμένο από banggood.  Έχω κάπου 8 από αυτά σε πλήρη χρήση από τον Απρίλιο 2016.

Κάποια στιγμή φώναξε η γυναίκα μου ότι μυρίζει καμένο.  Ότι είχε συνδέσει το κινητό ...

Δημοσ.

Πάλι καλά που το προλαβες.

Περίεργο πάντως η blitzwolf έχει κορυφαία προϊόντα

Στείλε την συγκεκριμένη φωτο στο banggood να τους το πεις να δούμε τι θα σου πουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...