zncisnikos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δοκίμασα τον Mozilla Thunderbird, θα ήθελα την βοήθεια σας στο εξής. Στην αποστολή Email σε πολλούς παραλήπτες, κατάλαβα, ότι πρέπει να βάζεις έναν έναν στο [προς: ] κατόπιν αλλάζεις σειρά βάζεις τον επόμενο …κ.τ.λ. Λίγο σπαστικό. Εκτός εάν υπάρχει άλλη μέθοδος που εγώ δεν ξέρω και θα ήμουν υπόχρεος εάν κάποιος από την παρέα με διαφώτιζε.
~mxls~ Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Αυτους τους πολλούς παραλήπτες, γιατι δεν τους φτιαχνεις σε μια mail list (Adress Book --> New List) ;
zncisnikos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Είναι μια λύση, αλλά θα προτιμούσα την άλλη. Τελικά δεν γίνεται αυτό που θέλω ?
xaerialtwistx Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 μπορεις να βαλεις κανονικοτατα μετα απο καθε email κομμα και να γραψεις το επομενο στην ιδια σειρα ακομα και αν φαινεται πως δεν υποστηριζεται αυτος ο τροπος. (δεν εχει autocomplete ομως με αυτον τον τροπο, δεν ξερω αν υπαρχει καποιο plugin) 1
konsoulito Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Έχε υπόψιν σου πως ο τρόπος αυτός, δηλαδή να βάζεις πολλούς παραλήπτες στο πεδίο «προς», μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα, καθώς κάθε παραλήπτης θα μπορεί να δει όλες τις διευθύνσεις στις οποίες έχεις στείλει το email. Επομένως, μπορείς να αξιοποιήσεις και το πεδίο «Κρυφ.Κοιν». Αν ακολουθήσεις τον τρόπο που ανέφερε ο xaerialtwistx, τότε μπορείς να φτιάξεις μια φορά τα emails με κόμματα, να τα αντιγράψεις κάπου αλλού (π.χ. σε ένα txt) και να τα χρησιμοποιείς με αντιγραφή-επικόλληση κάθε φορά που θα στέλνεις νέο email.
zncisnikos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Ναι λάθος δικό μου, πάντα στέλνω με «Κοινοποίηση». Στο outlook, Windows live mail, πας στο <Προς> η<Κοινοποίηση> κλικ και έχεις μπροστά όλη την λίστα με τις επαφές σου, απ’ ότι κατάλαβα ο Thunderbird δεν το κάνει. Το «μετα από κάθε email κόμμα και να γράψεις το επόμενο στην ιδιά σειρά……» δεν το βρισκω καθόλου πρακτικό, ούτε η λίστα όταν θέλω να αλλάζω του παραλήπτες από Email σε Email. Ανακάλυψα το eM Client ( δωρεάν και επι πληρωμή). Κατά την εγκατάσταση σε ρωτάει από που θέλεις να σου κάνω εισαγωγή και τι. Εισάγει λογαριασμούς, επαφές, ημερολόγιο τα πάντα. Και μου λύνει το πρόβλημα μα τους πολλαπλούς παραλήπτες διότι με ένα κλικ στον παραλήπτη σου βγάζει όλη τη λίστα, διαλέγεις τι θέλεις και …..αλληλούια.
mphxths Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Μπορεις να κανεις το εξης στο thunderbird... Οπως εισαι στο παραθυρο που γραφεις το εμαιλ , πας view->contacts sidebar (ή απλα πατας F9) βγαινει η λιστα με τις επαφες στα αριστερα..επιλεγεις οσες θες (με πατημενο το ctrl) και μετα στο κατω μερος κλικαρεις στο "Add to To:" ή οποια αλλη επιλογη θες απο τις τρεις που εχει εκει περα. H μαλακια ειναι οτι δεν βαζει ολες τις επαφες σε ενα πεδιο , αλλα δημιουργει ισαριθμα πεδια , ενα για καθε επαφη.Αλλα νταξ..απο το να τις βαζεις μια μια με το χερι...ειναι λιγο καλυτερο ετσι.
zncisnikos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Είναι πολύ καλλίτερα, ευχαριστώ mphxths Ευχαρστώ όλους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα