panther_512 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 *Ίσως εκείνη την περίοδο ανέλαβε και ο Koizumi, o Miyamoto ανέλαβε άλλη θέση στην Ν με τον Koizumi μέσα σε άλλα ανέλαβε την εποπτεία του σχεδιασμού. Κάτι μου λέει πως το BoW είναι μόνο η αρχή, η ανάδειξη του Koizumi στην ιεραρχία εξασφαλίζει λαμπρό μέλλον για την σειρά Zelda μιας και σαν δημιουργός έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο franchise. Πάντως η παρουσίαση της Νιντέντο ήταν 70% self-promotion του Koizumi. Προσωπικά μου άρεσε. Είχε πολύ θετική ενέργεια.
Alithinos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Από όλα τα βιντεάκια που έχω δει μέχρι στιγμής, μου φαίνεται πως θα είναι ένα απ' τα καλύτερα Zelda εδώ και πολύ καιρό... Ίσως ότι θα αγγίξει επίπεδα των παιχνιδιών του Ν64. Με εκπλήσσουν θετικά πολλά που άκουσα, αν και για Zelda είναι αλλαγές που δε θα περίμεναν πολλοί. Το του open world καταρχάς μ' αρέσει μιας και το ευχόμουν κάμποσα χρόνια για τη σειρά, μιας και πιστεύω ότι της ταιριάζει, γιατί από κει ξεκίνησε. Τα voice overs αν και δεν είναι κορυφαία, είναι ευπρόσδεκτα από εμένα. Στη συνέχεια είδα και ένα βίντεο με hands on δημοσιογράφου, και Aonuma + Miyamoto δίπλα. Τα όπλα λέει σπαν όπως στο Oblivion, ο χαρακτήρας πρέπει να τρώει φαί για να γεμίζει η ζωή του όπως το Far Cry... Αυτά δε ξέρω πως θα επηρεάσουν το παιχνίδι. Στο Oblivion πάντως που και εκεί σπάγαν τα όπλα ήταν λίγο να σου σπάει τα νεύρα ώρες ώρες. Για αυτό έχω επιφυλάξεις. Αυτά που μου έκαναν πολύ εντύπωση και θετική όμως ήταν η προσοχή στη λεπτομέρεια. Πχ το ότι το άλογο θα πρέπει να το δαμάσεις, και σου βγάζει στατιστικά του, ότι το χορτάρι μπορεί να πάρει φωτιά αν δεν προσέχεις και να ξεκινήσει πυρκαγιά, το dynamic σύστημα καιρού που σε προτρέπει να μη φοράς ή κρατάς μεταλλικά αντικείμενα όταν έχει καταιγίδα για να μη... σε χτυπήσει κεραυνός! Καταπληκτικά πράγματα! Χαίρομαι πάρα πολύ που τα προσέχουν αυτά, και κάνουν τη διαφορά! Το πρόβλημα είναι ότι θα χρειαστεί να βρώ κάνα 400+ ευρώ μέχρι το Μάρτιο για να πάρω Switch + Zelda.
Kazuya21 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 παιδια να ρωτησω και γω θα εχουμε καποια special edition για το wiiu?
Deghinsea Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 παιδια να ρωτησω και γω θα εχουμε καποια special edition για το wiiu? Όχι. Και η standard που θα βγει πολύ μας είναι...
Mazinga Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 παιδια να ρωτησω και γω θα εχουμε καποια special edition για το wiiu? Όχι. Και η standard που θα βγει πολύ μας είναι... Θεμα οικονομικο ειναι, εαν δεν βγαλουν απο το switch, θα δειτε και ενα special ultimate absolute perfect anniversary premillenial postmyamotal wii u2 edition. Θα βγαλουν ενα direct που θα λενε yes, we can και θα πλασαρουν το σπαθι με το θηκαρι... Αυτο το οποιο ειναι ικανοποιητικο ειναι το οτι εχεις την ιδια εμπειρια wii u / switch στο zelda BotW. Οι λεπτομεριες διαφορας ειναι για τους σκληρους gamers. Εγω σκοπευω να αρκεσθω στο να βαλω ενα μερος απο τις οικονομιες μου στο να εχω ενα ακριβο παιχνιδι για τον ηλεκτρικο. Το κριμα ειναι που (ακομα) δεν μπορω να μοιραζομαι saves μεταξυ των 2 κονσολων. Αυτο περιμενω να δω σαν υλοποιηση...ισως να τη προγραμματισω και εγω....
Deghinsea Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Η έκδοση του Switch έχει καλύτερο ήχο, καλύτερη native ανάλυση, καλύτερο rumble και πιο σταθερό framerate (ειδικά σε handheld mode). Κατά τα άλλα ίδια εμπειρία.
Deghinsea Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Ο Aonuma αποκάλυψε κάτι για το τέλος του παιχνιδιού. Θα υπάρχει και alternate ending αν πληρείς κάποια συγκεκριμένα κριτήρια. Υποθέτω ότι θα πρέπει να έχεις αποκαλύψει το 100% του story για να το δεις. http://pt.ign.com/the-legend-of-zelda-2017-nintendo-nx/38698/news/the-legend-of-zelda-breath-of-the-wild-tem-um-final-alternat
Mazinga Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Το κριμα, ειναι οτι συμφωνα με φημες, το παιχνιδι σε wii u ΔΕΝ θα χρησιμοποιησει το gamepad (δηλαδη παρατα το εκδηλο χαρακτηριστικο της κονσολας - το "καινοτομο" περιβαλλον δυο οθονων) σε ενα παιχνιδι που...σχεδιαστηκε και καλα για αυτο. Ααααχ. Γκρινια εαν ισχυει. Και με γλυκαινε το gameplay αλα deus ex στο wii u...
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Στην e3 δεν είχαν δείξει τίποτα στο gamepad;
Deghinsea Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Το κριμα, ειναι οτι συμφωνα με φημες, το παιχνιδι σε wii u ΔΕΝ θα χρησιμοποιησει το gamepad (δηλαδη παρατα το εκδηλο χαρακτηριστικο της κονσολας - το "καινοτομο" περιβαλλον δυο οθονων) σε ενα παιχνιδι που...σχεδιαστηκε και καλα για αυτο. Ααααχ. Γκρινια εαν ισχυει. Και με γλυκαινε το gameplay αλα deus ex στο wii u... "Καινοτόμο" ήταν μέχρι που βγήκε ο Aonuma και είπε ότι οι δύο οθόνες "disrupt the immersion".... 1
bedazzled Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Το κριμα, ειναι οτι συμφωνα με φημες, το παιχνιδι σε wii u ΔΕΝ θα χρησιμοποιησει το gamepad (δηλαδη παρατα το εκδηλο χαρακτηριστικο της κονσολας - το "καινοτομο" περιβαλλον δυο οθονων) σε ενα παιχνιδι που...σχεδιαστηκε και καλα για αυτο. Ααααχ. Γκρινια εαν ισχυει. Και με γλυκαινε το gameplay αλα deus ex στο wii u... Μέγα φάουλ. http://nintendotoday.com/zelda-wii-u-gamepad/ vs https://mynintendonews.com/2016/06/16/eiji-aonuma-feels-the-wii-us-gamepad-dual-view-disrupts-gameplay/ 3 χρόνια διαφορά Ούτε η MS με το Kinect τέτοια κωλοτούμπα... στο Splatoon πάντως έχουν κάνει καλή δουλειά στο gamepad.
mansa2k Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 ^To γράφω και σε προηγούμενο μήνυμα, η αλλαγή αυτή έγινε μόλις ο Miyamoto πήρε πόδι από την επίβλεψη του παιχνιδιού και ανέλαβε ο Koizumi. Κατά τα άλλα, τριάντα χρόνια εξέλιξης: 3
Deghinsea Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Aonuma σε συνέντευξη στο IGN: “In the case of the Nintendo Switch, if you change the language of the system, you can change the game to Japanese, but this is going to change everything to Japanese. Unfortunately, it is not possible to play with English text, for example, and Japanese voices” 1
Moderators Malthador Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Aonuma σε συνέντευξη στο IGN: “In the case of the Nintendo Switch, if you change the language of the system, you can change the game to Japanese, but this is going to change everything to Japanese. Unfortunately, it is not possible to play with English text, for example, and Japanese voices” Έχει δίκιο, είναι πολύ δύσκολο να ενσωματώσεις eng subs σε jap dubs. Έχει μεγάλο κόστος παραγωγής, μπορεί να χρειάζονται και δέκα ολόκληρες γραμμές κώδικα. 4
Nick77 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Αυτό που φοβόμουν....Γενικά σιχαίνομαι τα english dubs σε ιαπωνικό περιεχόμενο.Και από τα βίντεο που έχουμε δει οι Ιάπωνες δίνουν πολύ καλό feeling στο συγκεκριμένο παιχνίδι.Μεγάλη ξενέρα έφαγα τώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα