Vagosman Δημοσ. 31 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2024 11 ώρες πριν, broxopios είπε Επαναφέρω το θέμα ύστερα από 2 χρόνια περίπου. Το trial of the Sword υπάρχει μόνο σε DLC ή μπορούμε να πάρουμε το σπαθί και χωρίς αυτό; Το σπαθί το παίρνει κ χωρίς το dlc. Βέβαια τα dlc προτείνονται κ για πολλούς άλλους λόγους. 1
broxopios Δημοσ. 31 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2024 1 ώρα πριν, Bourdoulas είπε Για το Master Sword λέμε; Ναι
Bourdoulas Δημοσ. 31 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2024 2 ώρες πριν, broxopios είπε Ναι Ε όχι βρε συ δεν χρειάζεται το DLC. To Master Sword είναι βασικό στοιχείο του παιχνιδιού. Εγώ νόμιζα ότι ήθελες να κάνεις τα trials. Έκανα λάθος. 1
broxopios Δημοσ. 31 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2024 8 ώρες πριν, Vagosman είπε Το σπαθί το παίρνει κ χωρίς το dlc. Βέβαια τα dlc προτείνονται κ για πολλούς άλλους λόγους. 3 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Ε όχι βρε συ δεν χρειάζεται το DLC. To Master Sword είναι βασικό στοιχείο του παιχνιδιού. Εγώ νόμιζα ότι ήθελες να κάνεις τα trials. Έκανα λάθος. Αν δεν διάβαζα εδώ μέσα δε θα ήξερα για το Master Sword. Αυτό υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος που το παίρνουμε; Θα το μάθω κάποια στιγμή στην πορεία ή πρέπει να ψαχτώ;
Bourdoulas Δημοσ. 31 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2024 Θα το δεις στην πορεία . Μέσα στο δάσος βρίσκεται. 1
Vagosman Δημοσ. 1 Απριλίου 2024 Δημοσ. 1 Απριλίου 2024 23 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Θα το δεις στην πορεία . Μέσα στο δάσος βρίσκεται. Μες τη μαύρη σκοτεινιά, βρήκα πυρσό για να δω, πλακωθηκα στο ξύλο με ένα χοντρό χαϊνό
broxopios Δημοσ. 1 Απριλίου 2024 Δημοσ. 1 Απριλίου 2024 21 λεπτά πριν, Vagosman είπε Μες τη μαύρη σκοτεινιά, βρήκα πυρσό για να δω, πλακωθηκα στο ξύλο με ένα χοντρό χαϊνό Κάτσε κάτσε γιατί βρήκα ένα σκοτεινό μέρος που έπρεπε να ανάψω τους πυρσούς για να βλέπω και πέτυχα κι ένα χοντρό πλάσμα, αλλά που ήταν το σπαθί; Το έχασα;
Vagosman Δημοσ. 1 Απριλίου 2024 Δημοσ. 1 Απριλίου 2024 Μπήκα στο δάσος με την πυκνή ομίχλη, μα σύντομα χάθηκα μέσα στη λήθη. Ξαναπροσπάθησα να βρω το δρόμο το σωστό, μα μόνη βοήθεια βρήκα στον καπνό. 1 4
p07apo Δημοσ. 2 Απριλίου 2024 Δημοσ. 2 Απριλίου 2024 18 ώρες πριν, Vagosman είπε Μπήκα στο δάσος με την πυκνή ομίχλη, μα σύντομα χάθηκα μέσα στη λήθη. Ξαναπροσπάθησα να βρω το δρόμο το σωστό, μα μόνη βοήθεια βρήκα στον καπνό. Πολυδούρη;;;; 😂 1 1
Brazhlias Δημοσ. 3 Απριλίου 2024 Δημοσ. 3 Απριλίου 2024 Στις 1/4/2024 στις 5:06 ΜΜ, Vagosman είπε Μπήκα στο δάσος με την πυκνή ομίχλη, μα σύντομα χάθηκα μέσα στη λήθη. Ξαναπροσπάθησα να βρω το δρόμο το σωστό, μα μόνη βοήθεια βρήκα στον καπνό. Κι απόψε τα τετράγωνα, στο σπίτι που γυρίζω, μου φαίνονται οχτάγωνα, και το τοπίο γκρίζο.
p07apo Δημοσ. 3 Απριλίου 2024 Δημοσ. 3 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Brazhlias είπε Κι απόψε τα τετράγωνα, στο σπίτι που γυρίζω, μου φαίνονται οχτάγωνα, και το τοπίο γκρίζο. Ααααα το ξέρω αυτό! Μου έχει συμβεί. Τεκίλα..... Επεξ/σία 3 Απριλίου 2024 από p07apo 1
broxopios Δημοσ. 12 Μαΐου 2024 Δημοσ. 12 Μαΐου 2024 Τι έχουν φτιάξει οι άνθρωποι ρε παιδιά αλήθεια; Τι παιχνιδάρα είναι αυτή; Το πάω χαλαρά. Άλλοτε εξερευνώ, άλλοτε πάω για τα quest. Τώρα είμαι στο 3 divine beast. Στην καμήλα. Δεν το έχω τερματίσει αλλά είναι ήδη το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει ever. Ever όμως. Και δεν έχω ασχοληθεί με Tears of the kingdom ακόμη. Αυτή η αλληλεπίδραση με το περιβάλλον, ο τρόπος να λύνεις γρίφους με διαφορετικούς τρόπους, τα συγκινητικά για την κονσόλα γραφικά. Ακόμη και η ιστορία δε με χαλάει που δεν έχει τόσο βάθος. Έτσι κι αλλιώς είμαι παιδί τον 80s που η ιστορία συνήθως ήταν κλέβω τη κοπέλα σου και τρέξε να τη σώσεις. Όχι ότι θα έλεγα όχι σε κάτι πιο ενδιαφέρον αλλά δε με χαλάει κιόλας. Μπράβο τους. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα