Προς το περιεχόμενο

The Legend of Zelda: Breath of the Wild [Wii U][Switch]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάω να παραγγείλω την special edition από το αμαζον Αμερικής.

Δημοσ.

Εγώ πάντως για καλό και για κακό μια παραγγελία για τη Limited την έκανα.

Αν σκάσει πουθενά κάτι αντίστοιχο της Master το πολύ πολύ την ακυρώνω!

Δημοσ.

Δια στόματος Aonuma-san. Zelda Switch 1080p (30fps), Zelda Wiiu 720p (30fps). Τα fps δεν τα είπε αυτολεξεί αλλά είπε ότι switch και wiiu έχουν ιδιο framerate.

+ γρηγορότερο loading στο switch

• Like 1
Δημοσ.

ρε παιδια την master edition  θα την φερουν εδω ;

Μαλλον, αλλα λιγα, γινεται και παραεισαγωγη, μιας και δεν θα υπαρχει περιορισμος περιοχης...

Εγώ πάντως για καλό και για κακό μια παραγγελία για τη Limited την έκανα.

Αν σκάσει πουθενά κάτι αντίστοιχο της Master το πολύ πολύ την ακυρώνω!

Μπορεις να συνοψισεις διαφορες;

Το framerate ειναι χαλια και διαφορα στο switch δε φαινεται ...... Παλι φετιχ συσκευασιες και κουκλακια πουλανε .....

Υπαρχει λιγο μουσικη του παιχνιδιου, αλα skyward sword...Προσωπικα, η μουσικη μου αρεσει. Η τιμη περαν αυτου μαλλον υπερβολικη...Κατι σαν του skyward sword...

Δημοσ.

Master edition για WiiU ακουστηκε; Το master sword θελω πανω απ'ολα. Τιποτα αλλο.

Οσο για το game, θα αρκεστω στα 720p του wiiU μου αντι να σκασω 300ρι για κονσολα με ενα launch game. Ιδιατερα εφοσον το framerate ειναι το ιδιο.

• Like 2
Δημοσ.

Πόσο τελωνείο θα έχει όμως?

Μεταφορικά+ΦΠΑ από το global shipping πρόγραμμα τους πληρώνεις έξτρα.
Δημοσ.

Δια στόματος Aonuma-san. Zelda Switch 1080p (30fps), Zelda Wiiu 720p (30fps). Τα fps δεν τα είπε αυτολεξεί αλλά είπε ότι switch και wiiu έχουν ιδιο framerate.

+ γρηγορότερο loading στο switch

Εντέλει μπορεί να ειναι 900p η ανάλυση στο switch.

Δημοσ.

Εξαιρετικο το presentation trailer.Το feeling που μου βγαζει ειναι σαν να ενωσαν ολα τα παλαιοτερα Zelda games σε ενα.Μονο αρνητικο το μετριο voice acting απο αυτα που ακουσα στο trailer.

Φαινεται πως το Switch παει για τρομερο launch απο εμπορικης αποψης.

Δυστυχως δεν το κοβω να παιρνω Switch μονο για Zelda.Ειναι μακραν το αγαπημενο μου franchise της Nintendo,αλλα Super Mario,Donkey Kong και τα συναφη δεν με κρατανε πλεον οπως οταν ημουν μικρος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...