chek2fire Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 αν και τα πέτρινα mini boss είναι ποιο εύκολα για να τα φας στην αρχη. Απλά προσπάθησε να κολάς πάνω τους και συνέχεια να σκαρφαλώνεις στο πίσω μέρος τους και μετά να τα χτυπάς σε αυτό το πετράδι που έχουν πάνω τους μέχρι να πέσουν.
bad_freddy Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 αν και τα πέτρινα mini boss είναι ποιο εύκολα για να τα φας στην αρχη. Απλά προσπάθησε να κολάς πάνω τους και συνέχεια να σκαρφαλώνεις στο πίσω μέρος τους και μετά να τα χτυπάς σε αυτό το πετράδι που έχουν πάνω τους μέχρι να πέσουν. Καλά αυτό δεν το προσπάθησα καν μιας και τότε που το συνάντησα μόλις είχα φύγει απο το Great Plateau οπότε ήμουν τελείως φρέσκος στο παιχνίδι και απλά θεώρησα οτι πήγα κάπου κατα λάθος που δεν έπρεπε και την έκανα τρέχοντας. Έχτες τελείωσα (απο θέμα shrines & side quests) στα Dueling Peaks και συνεχίζω...
chek2fire Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Καλά αυτό δεν το προσπάθησα καν μιας και τότε που το συνάντησα μόλις είχα φύγει απο το Great Plateau οπότε ήμουν τελείως φρέσκος στο παιχνίδι και απλά θεώρησα οτι πήγα κάπου κατα λάθος που δεν έπρεπε και την έκανα τρέχοντας. Έχτες τελείωσα (απο θέμα shrines & side quests) στα Dueling Peaks και συνεχίζω... καλά έχεις τρελή πορεία ακόμα κοντά τις 190 ώρες μου πήρε για να το εξερευνήσω όλο και να ολοκληρώσω τα quest του
ADHD Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Ξεκινησα το δευτερο dlc, εκανα τα one hit shrines και τα βρηκα σχετικα ευκολα να πω την αλήθεια περίμενα μεγαλύτερο challenge. Θα βρω τα armors τωρα και μετα θα παω για το main quest.
ikaruga24 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Λέγαμε για το Mario για το πόσο βάθος έχει στο σύστημα χειρισμού και κίνησης αλλά από ότι βλέπω και το Zelda δεν πάει πίσω και μένω λαλάκας στο πόσο δεν ανακάλυψα ούτε ένα από αυτά που λέει το παλικάρι. Πραγματικά απίστευτο. 5 1
anarchy79 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Θα το τιμησω και εγω καποια στιγμη το παιχνιδι μιας και ειμαι πλεον κατοχος του switch , γιατι διαβαζω εκπληκτικες κριτικες που πιστευω οτι ειναι αληθινες. Η τελευταια εμπειρια μου χρονικα σε zelda ηταν το ocarina of time στο gameboy δεν θυμαμαι ποσα χρονια πισω!!!! Αλλα θυμαμαι ως τα σχεδον δευτερα -αντα που ειμαι τωρα οτι ηταν οτι καλυτερο σε παιχνιδι που εχω παιξει και πιστεψτε με εχω παιξει πολλα. Καλο μεσημερι.
Prozac Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Εγώ το ξεκίνησα εχθές και έφαγα πολύ κόλλημα. Τελείωσα το Great Plateau και κατεύθυνομαι προς Kakariko. Έχω φάει ήδη 3 ώρες μόνο για να εξερευνήσω τον δρόμο προς το χωριό. Λέτε καλύτερα να προχωρήσω πρώτα το main quest και μετά να κάνω τα άλλα;
ikaruga24 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Κάνε κυριολεκτικά ότι γουστάρεις και όπως το τραβάει η ψυχούλα σου. Το main quest θες δε θες θα το κάνεις ανοίγοντας τον χάρτη οπότε έτερον εκάτερον. Ψάξε, βρες, πειραματίσου, πάλεψε, όλα μέσα στο παιχνίδι είναι. Δεν πρόκειται να βρεις και πολλά quest markers έτσι και αλλιώς καθώς όταν αυτά εμφανίζονται (σπάνια) απλά δείχνουν την γενική θέση του quest και όχι την λύση του. Από το Kakariko και μετά το παιχνίδι είναι ολόκληρο ανοιχτό στις ορέξεις σου. 1
xavier Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 και εγω το παιζω στο cemu, πολυ χασιμο.πηγα για 1ο divine beast στο gerudo town, δεν ξερω αν εκανα καλα... βεβαια ειμαι στη stealth φαση στο αντρο των ληστων... συνηθως μου τη σπανε τα open world, αλλα εδω συνηθως βρισκεις ενδιαφεροντα πραγματα να κανεις οπου και αν εισαι...
chek2fire Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Αρχικά ακολουθήστε το main quest έτσι και αλλιώς αργότερα ανοίγει το game και γίνετε τελείως open world. Η εξερεύνηση είναι το 99% του παιχνιδιού.
chill Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Πήρα χτες το BOTW. Οι συσκευασίες της ninty είναι απλά gtp (είναι το πρώτο κουτάτο που πήρα και λογικά το τελευταίο....). Μεγάλο downgrade από τις αντίστοιχες του wii. Σαν διαπίστωση το αναφέρω τίποτε λιγότερο, τίποτε περισσότερο. Κατά πόσο αξίζουν τα dlc στο 20άρικο; Αν αξίζουν να τα πάρω τώρα πριν αρχίσω. Έχω δει τι και πως για το κάθε dlc αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να τα επενδύσω ή όχι.
ikaruga24 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 6 ώρες πριν, chill είπε Πήρα χτες το BOTW. Οι συσκευασίες της ninty είναι απλά gtp (είναι το πρώτο κουτάτο που πήρα και λογικά το τελευταίο....). Μεγάλο downgrade από τις αντίστοιχες του wii. Σαν διαπίστωση το αναφέρω τίποτε λιγότερο, τίποτε περισσότερο. Κατά πόσο αξίζουν τα dlc στο 20άρικο; Αν αξίζουν να τα πάρω τώρα πριν αρχίσω. Έχω δει τι και πως για το κάθε dlc αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να τα επενδύσω ή όχι. Φαντάζομαι το πήρες στο Switch. Δεν είναι έτσι όλα τα παιχνίδια σε ότι αφορά το κουτί. Δεν ξέρω γιατί ήταν τόσο φτωχό το κουτί του Zelda στο switch τη στιγμή που το ίδιο παιχνίδι στο WiiU μια χαρά έχει αυτά που περιμένεις μέσα. Από εκεί και πέρα τα DLC ίσως αξίζουν, ίσως και όχι. Αλλοι λένε αξίζουν, άλλοι λένε δεν είναι καν να το σκέφτεσαι να τα πάρεις. Ετσι και αλλιώς τα DLC είναι meta-game οπότε παίξε πρώτα το παιχνίδι και μετά αποφασίζεις αν τα θέλεις ή όχι.
Fulgore Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Μαλλον θα ειμαι ο μονος(ή απο τους λιγους)που προτιμανε το εσωτερικο του κουτιου της εκδοσης του zelda στο Switch απο της αντιστοιχης στο Wii U
chill Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 15 ώρες πριν, ikaruga24 είπε Φαντάζομαι το πήρες στο Switch. Δεν είναι έτσι όλα τα παιχνίδια σε ότι αφορά το κουτί. Δεν ξέρω γιατί ήταν τόσο φτωχό το κουτί του Zelda στο switch τη στιγμή που το ίδιο παιχνίδι στο WiiU μια χαρά έχει αυτά που περιμένεις μέσα. Από εκεί και πέρα τα DLC ίσως αξίζουν, ίσως και όχι. Αλλοι λένε αξίζουν, άλλοι λένε δεν είναι καν να το σκέφτεσαι να τα πάρεις. Ετσι και αλλιώς τα DLC είναι meta-game οπότε παίξε πρώτα το παιχνίδι και μετά αποφασίζεις αν τα θέλεις ή όχι. Γενικά έχω περάσει στην digital εποχή εδώ και χρόνια. Με κουράζει απίστευτα η διαδικασία του βάλε - βγάλε. Προτίμησα την φυσική κόπια γιατί ήταν φθηνότερη. Γενικά πάντως απ' όσα unboxing έχω δει αυτό είναι το μοτίβο των απλών συσκευασιών του switch (π.χ. mario kart). Τα dlc του botw προσωπικά μου κέντρισαν το ενδιαφέρον. Για κάποιον λόγο παιχνίδια με τα οποία θέλω να λιώσω τα θέλω complete....
Damachi Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 17 ώρες πριν, Fulgore είπε φτωχό packaging για τόσα λεφτά .... Στα ψιλά γράμματα από πίσω έχει συμβατότητα και με αυτό ; http://www.public.gr/product/gaming/accessories/nintendo-wii-u/heiristiria/hori-pokken-tournament-pro-pad-limited-edition-heiristirio-nintendo-wii-u-leyko/prod8281703pp/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα