SPANK Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Ένα patch να βάλουν ρε γαμώτο οταν σκοτώνεις τον ganon να σε αφήνε να το συνεχίσεις απο εκει να κάνεις το exploration σου κτλπ , γιατι κανονικά η πρεπει να ξανα αρχίσεις το παιχνίδι η να πάς στο save πριν τον ganon 2
Alastor192 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 νομιζω υποτιθεται πως αν σκοτωσεις τον ganon ψοφανε και τα mobs οποτε θα φαινοταν κουλο να κανεις explore σε αδεια λιβαδια.Θα επρεπε να αλλαξουν και διαλογοι διαφορων npc ισως
mansa2k Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Ένα patch να βάλουν ρε γαμώτο οταν σκοτώνεις τον ganon να σε αφήνε να το συνεχίσεις απο εκει να κάνεις το exploration σου κτλπ , γιατι κανονικά η πρεπει να ξανα αρχίσεις το παιχνίδι η να πάς στο save πριν τον ganon Μάλλον αυτό θα αλλάζει με το δεύτερο DLC από το season pass.
costacurta Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Παίδες καλησπέρα αν καί καθυστερημένα ξεκίνησα το botw,έχω ήδη 50 ώρες στο παιχνιδι, το λατρεύω, παίρνω το χρόνο μου εξερευνω, έχω κάνει μέχρι στιγμής 2 dungeon/divine beasts, και κάποια sidequest και Memories Λοιπόν μπορείτε να μου προτείνετε καμιά 10 15 sidequest που πραγματικά αξίζουν, δεν μπορώ τα τύπου fetch με κουράζουν τα φέρε 3 έντομα και ανάλογα. Έκανα το χτίσιμο της πόλης την ground up Quest μαι μου άρεσε πάρα πολύ. Υπάρχει κάτι ανάλογο? Η Ίσως κάτι άλλο με πολύ δυνατούς εχθρούς? Η τέλος κάτι storywise που να χει σχέση με το σενάριο η τεσπα να έχει ενδιαφέρον χαρακτήρες?
chek2fire Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 αρκετά shirne έχουν εξαιρετικά puzzle. Tα divined beasts είναι και αυτά φοβερά. Νομίζω τα side quest του είναι ποιο πολύ σαν κίνητρο να εξερευνήσεις τις περιοχές του παιχνιδιού. Υπάρχουν μερικά side quest που είναι αρκετά ενδιαφέρων από και τα main side quest αν μπορούμε να τα πούμε έτσι που θα τα καταλάβεις ποιά είναι αφού στα δίνουν σημαντικοί χαρακτήρες στο game όπως στην dessert πόλη η βασίλισσα της. Γενικά το game σε καλέι να εξερευνήσεις τον κόσμο του και κάθε σπιθαμή του κρύβει και από μια έκπληξη. Είναι όμως ποιο πολύ γιαυτούς που τους αρέσουν τα open world με εξερευνήσεις Μια και βρήκαμε το νήμα να πω ότι μόλις τελείωσα το game με 180 ώρες gameplay όλα τα shrine
Alastor192 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 ηθελα τα divine beasts να ναι πιο μεγαλα παντως. Σαν τα temples στο Majoras ας πουμε,που ηταν απιθανα Παίδες καλησπέρα αν καί καθυστερημένα ξεκίνησα το botw,έχω ήδη 50 ώρες στο παιχνιδι, το λατρεύω, παίρνω το χρόνο μου εξερευνω, έχω κάνει μέχρι στιγμής 2 dungeon/divine beasts, και κάποια sidequest και MemoriesΛοιπόν μπορείτε να μου προτείνετε καμιά 10 15 sidequest που πραγματικά αξίζουν, δεν μπορώ τα τύπου fetch με κουράζουν τα φέρε 3 έντομα και ανάλογα.Έκανα το χτίσιμο της πόλης την ground up Quest μαι μου άρεσε πάρα πολύ. Υπάρχει κάτι ανάλογο?Η Ίσως κάτι άλλο με πολύ δυνατούς εχθρούς? Η τέλος κάτι storywise που να χει σχέση με το σενάριο η τεσπα να έχει ενδιαφέρον χαρακτήρες? μα καλα,το χτισιμο της πολης δεν ειναι ο ορισμος του fetch quest? Γενικα τα περισσοτερα,αν οχι ολα τα fetch quests,δεν ειναι ενδιαφεροντα. Οποτε οταν βλεπεις κατι να εχει ενα objective η εστω ενα item,τοτε καντο. Αν ειναι να μαζεψεις 10 απο αυτα,10 απο εκεινα εγω λεω ριξε πιστολι
costacurta Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Alastor Είναι fetch Quest αλλά αν μπεις στο τρυπακι ότι χτίζεις μια πόλη σε ένα κατεστραμμενο κόσμο αξίζει. Χώρια ο γάμος η τα σημαντικά shops. Chek2 τα divine θα τα κάνω όπως κάι να έχει, στην έρημο ακόμη δεν πήγα, εκεί διαβάζω έχει καλά οπλακια και sidequest. Να πω και γω μιας λεπτομέρεια αν και μπορεί να φανεί αστεία που με εντυπωσίασε. Εξερευνούσα με νταλια ήλιο και σε μια φάση εκεί που βρίσκομαι σε ένα χωράφι βγαίνει σκιά έντονη, λέω τι γίνεται κοιτάζω στον ουρανό και ήταν ένα σύννεφο. Το οποίο μετά έφυγε και ξαναβγήκε ήλιος. Χαζομαρουλα αλλά....
petecj101 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Παίδες καλησπέρα αν καί καθυστερημένα ξεκίνησα το botw,έχω ήδη 50 ώρες στο παιχνιδι, το λατρεύω, παίρνω το χρόνο μου εξερευνω, έχω κάνει μέχρι στιγμής 2 dungeon/divine beasts, και κάποια sidequest και Memories Λοιπόν μπορείτε να μου προτείνετε καμιά 10 15 sidequest που πραγματικά αξίζουν, δεν μπορώ τα τύπου fetch με κουράζουν τα φέρε 3 έντομα και ανάλογα. Έκανα το χτίσιμο της πόλης την ground up Quest μαι μου άρεσε πάρα πολύ. Υπάρχει κάτι ανάλογο? Η Ίσως κάτι άλλο με πολύ δυνατούς εχθρούς? Η τέλος κάτι storywise που να χει σχέση με το σενάριο η τεσπα να έχει ενδιαφέρον χαρακτήρες? Πραγματικά σε "ζηλεύω" που το ξεκινάς τώρα. Και τι δεν θα έδινα να πατούσα delete και έπρεπε να το ξαναρχίσω χωρίς να ξέρω τίποτα. Για μένα τα πιο όμορφα ήταν τα shrine-quest του Kass με τους γρίφους του.
chek2fire Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Ακόμα και όταν ολοκληρώσεις όλα τα shrine έχει μια νοσταλγική έκπληξη. Γενικά το game το έχουν προσέξει μέχρι και την παραμικρή του λεπτομέρεια. Νομίζω ο τίτλος είναι ιστορικός πλέον για τον χώρο του gaming και το goty είναι πολύ λίγο γιαυτό. Οταν το τελειώσετε να δείτε τα credits μέχρι τέλος γιατί ακολουθούν κάποιες σκηνές που στην ουσιά ανακοινώνουν το πως θα είναι το expansion που θα βγει σε κανά μήνα νομίζω.
chrisgewrgi Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Το ειχα ξεκινησει μαζι με τον πιτσιρικα μου ειχαμε προχωρησει καμποσο.αυτος πιο πολυ αλλα ειναι μικρος και τα ειχε κανει μπαχαλο χαχα.σημερα λοιπον πηρα το dlc και το ξεκινησα να το παιξω μονος στο master mode.περασαν περιπου 2 ωρες και εφαγα μονο 2 τερατα.επιπεδο δυσκολιας που φτανει στα ακρα.λες και ειναι realityκαι ειναι αληθινα τερατα.να σπαω 4 οπλα κλαδια σπαθια τοξα σε ενα τερας και να μην το σκοτωνω.να τρωω 2 και να πεφτω ξερος...σε κανα 6μηνο θα το τερματισω...χαχαχα
Bourdoulas Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Με αυτό τον ρυθμό μάλλον σε έξι χρόνια 2
chrisgewrgi Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Βρηκα ενα τροπο που με βοηθησε χαχαχα με κυνηγανε τα τερατα και εγω βαζω φωτια τα χορτα στο δασος και γινονται ψητα..αυτο ειναι το ζελντα ρε παιδια Και ξερεις ε.αν κανεις hit τα τερατα με ξυλο με φωτια δεν τους αφερει πολυ..ενω αρπαζουν φωτια.αν βαλεις ομως το δασος φωτια τα στελνει αδιαβαστα.τετιο επιπεδο δυσκολιας δεν περιμενα να συναντησω.ειχα παιξει παλια καποιες ωρες το νορμαλ mode.ειλικρινα στο master mode ειναι εντελως διαφορετικο παιχνιδι.δεν προχωρας και βαρας απλα.πρεπει να βρεις πατεντες να επιβιωσεις διαφορετικα με ενα hit εισαι ξαπλα.+οτι αν αμυνεσε αποφευγοντας τα hit τους και τα βαρας, μετα απο λιγο φτανεις να εισαι χωρις weapon και με αδεια χερια.αδειαζεις ολα τα weapon για πλακα ενα 10αρι και ενα 12αρι weapon που βρηκα μεχρι τωρα και αυτα εφυγαν για πλακα σε 2-3 τερατα.εχει ενδιαφερον να δω πιο μετα
chrisgewrgi Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Λοιπον μετα απο καποιες ωρες παιχνιδιου μπορω να πω με σιγουρια οτι το παιχνιδι στο master mode ειναι αυτο που επρεπε να ειναι απο την αρχη.και γιατι το λεω αυτο;ενω βρηκα οπλα που ειναι πολυ δυνατα για το σταδιο που βρισκομαι.δηλαδη οπλα 30αρια 25αρια κτλπ συνεχιζω να ειμαι αδυναμος μπροστα στους εχθρους.μιλαμε δεν σκοτωνονται με την καμια.ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΤΡΟΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΙΝ ΤΟ ΖΕΛΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙΣ.αν δεν πας κρυφα την ωρα που κοιμονται να τους κλεψεις τα οπλα,αν δεν βαλεις φωτιες ,αν δεν αναψεις φωτιες για να αναψεις τα βελη σου αν δεν τους γκρεμισεις τους ανατιναξεις και χιλια δυο αλλα ο ψοφος ειναι 99% ειδικα σε καποιον που δεν ειναι εχπερτ.οποιος δεν το εχει παιξει σε master mode θα του ελεγα να το ξεκινησει.θα μεινει εκπληκτος..ειχα φαει στο νορμαλ καμια 50αρια ωρες.νομιζω οτι παιζω αλλο παιχνιδι.η στρατηγικη που αποκταει το παιχνιδι το παει σε αλλο επιπεδο. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Εντάξει αυτά τα awards είναι λίγο ότι να 'ναι, δεν είναι για τα παίρνουμε και πολύ στα σοβαρά. Δεν ξέρω κατά πόσο το άξιζε το GOTY award το Zelda, tbh. Για εμένα προσωπικά είναι το αγαπημένο μου game του 2017, αλλά: 1) Το Odyssey είναι πιο μεστό σαν game, καλύτερα δομημένο και μάλλον ένα κλικ ανώτερο σε gameplay. 2) Το PUBG είναι πιο πρωτοποριακό στο είδος του απ' ότι είναι το BotW στο είδος του 3) Το BotW κάνει πολλά πράγματα σωστά μαζί. Το Horizon κάνει οριακά περισσότερα πράγματα σωστά μαζί. Μιλάμε σίγουρα για ένα από τα καλύτερα games όλων των εποχών για διάφορους λόγους, αλλά δεν ξέρω αν άξιζε το βραβείο σαν συνολικό αποτέλεσμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα