Nick77 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Να σας ρίξω spoiler για το που μπορείτε να αποθηκεύετε όπλα και ασπίδες; Θέλω κι εγώ!
ADHD Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 spoiler για την αποθηκευση: Μπορεις να αγορασεις σπιτι στο hetero village και να εχεις 3 display cases μεσα για καθε κατηγορια πχ 3 weapon 3 bow 3 shield, κοστιζει 3k rupees, το καθε display case αλλα 100 οποτε 3900 συνολο. Το χρησιμοποιώ για να βαζω unique weapons/bows συνηθως. 4
moumias Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Χρονολογικα που ανηκει το παιχνιδι γιατι με εχει μπερδεψει;
Alastor192 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 καλα τι ψαχνεις και συ τωρα...ουτε οι ιδιοι ξερουν 1
Bourdoulas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Πραγματικά. Αφού τα παιχνίδια δημιουργήθηκαν εξαρχής ώστε να είναι ανεξάρτητα ως έναν βαθμό το ένα απο το άλλο. Αλλα τα fanboys ήθελαν timeline και πήραμε ένα έκτρωμα με τρία timelines για να βολέψουν κάθε τίτλο. 1
Alastor192 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 9/10 απτον Angry Joe. Ο πιο σωστος μου φανηκε και δεν χαριστηκε και σε τιποτα https://www.youtube.com/watch?v=-xWXBxrPDAY 2
ikaruga24 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Είναι απόδειξη όμως ότι ο συγκεκριμένος είναι μαλωμένος με τα gameplay oriented παιχνίδια. Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και για τα Souls παιχνίδια αντιμετωπίζει. Γενικά είναι πολύ "γραμμικός" σε αυτά που παίζει και δεν μπορεί να ξεφύγει από αυτό το μοτίβο. Δυσκολεύεται πολύ να μπει στην λογική αυτών των παιχνιδιών. Προσωπικά απορώ πως κατάφερε να παίξει το συγκεκριμένο. 2
chek2fire Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 για μένα το zelda μου έχει αφήσει την ίδια αίσθηση όπως όταν έπαιξα με το που βγήκε το larry, το Elite, το monkey island, το resident evil 1, το final fantasy 7, το Tomb raider 1, το Witcher 1, το Gothic 2 και τόσοι άλλοι τίτλοι που απλά σου μένουν για πάντα χαραγμένοι γιατί απλά αφήνουν ιστορία στον χώρο του gaming. 10
Fulgore Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Είναι απόδειξη όμως ότι ο συγκεκριμένος είναι μαλωμένος με τα gameplay oriented παιχνίδια. Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και για τα Souls παιχνίδια αντιμετωπίζει. Γενικά είναι πολύ "γραμμικός" σε αυτά που παίζει και δεν μπορεί να ξεφύγει από αυτό το μοτίβο. Δυσκολεύεται πολύ να μπει στην λογική αυτών των παιχνιδιών. Προσωπικά απορώ πως κατάφερε να παίξει το συγκεκριμένο. Υπαρχει πιθανοτητα να μην το τερματησε καν το Zelda μιας και το ειχε ξεκινησει πριν μερες το stream για αυτο(ή να το ετρεξε γρηγορα για το τελος ή να το τερματησε αλλος ή να ειδε απο αλλον το τελος). Επισης ειναι γεγονος οτι παιχνιδια οπως τα Souls,bloodborne δεν τα εκανε review επειδη δεν τα τελειωσε(το εχει παραδεχτει και ο ιδιος στα καλυτερα παιχνιδια του 2015 που παραδοξως εβαλε το bloodborne top 5 παρολο που δεν το εβγαλε....).Σε γενικες γραμμες εχει πεσει παρα πολυ τα τελευταια χρονια ο συγκεκριμενος youtuber.
Steve_Sheep Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Η κριτική ενός DEV για το Zelda BotW ! (Ori and the blind forest director - Moon studios) Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2017 από Steve_Sheep 1
chek2fire Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Χθές προσπαθούσα να ανέβω σε ένα βουνό που ενώ φαινόταν δύσκολο έβλεπα στον χάρτη ότι υπήρχε πάνω ένα σαν επίπεδο με λίμνες κτλ. Με τα χίλια ζόρια ανέβηκα και τελικά βρήκα... μια λιμνούλα που έβγαζε κάτι αστεράκια. Σκέφτηκα να κάνω μπάνιο μέσα και είδα με έκπληξη ότι όσο έμενες μέσα σου ανέβαζε το health Αυτές είναι από τις φοβερές λεπτομέρειες που σε κάνουν να θέλεις να εξερευνήσεις κάθε γωνιά του zelda. 4
NickTG Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Άργησε λίγο αλλά ήρθε: Τώρα μένει να πάρω και την κονσόλα! 7
Deghinsea Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Άργησε λίγο αλλά ήρθε: Τώρα μένει να πάρω και την κονσόλα! Κι εγώ στην ίδια κατάσταση είμαι. Έχω τη limited εδω και καμιά 10αριά μέρες αλλά Switch του χρόνου.
kaklas13 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Αν κάποιος ενδιαφέρεται στα public νέας Ερυθραίας υπάρχει το παιχνίδι για wii u στα 45€ μτχ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα