nikos21aek Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Ψάχνω άτομο Βόλο που να θέλει να αγοράσει switch, να μου δανείσει το switch να τερμάτισω το Zelda και να του το επιστρέψω με το παιχνίδι δώρο από εμένα. Ή αν έχει και το παιχνίδι να μου το νοικιάσει 70€.
Mazinga Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Ψάχνω άτομο Βόλο που να θέλει να αγοράσει switch, να μου δανείσει το switch να τερμάτισω το Zelda και να του το επιστρέψω με το παιχνίδι δώρο από εμένα. Ή αν έχει και το παιχνίδι να μου το νοικιάσει 70€. Φιλε μου ψαξε και ανθρωπο με wii u. Ειλικρινα δεν θα την νιωσεις την διαφορα απο τα 720 στα 900 ρ.
emmanuil Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Το manual του παιχνιδιού για όποιον το θέλει/χρειάζεται http://docdro.id/ItyX1CZ password αν ζητηθεί: nintyΕίναι στα Αγγλικά, υπάρχει και σε άλλες γλώσσες (Γερμανικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά) αν κάποιος το χρειαστεί σε άλλη γλώσσα ας το γράψει. 5
mansa2k Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Το manual του παιχνιδιού για όποιον το θέλει/χρειάζεται http://docdro.id/ItyX1CZ password αν ζητηθεί: ninty Είναι στα Αγγλικά, υπάρχει και σε άλλες γλώσσες (Γερμανικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά) αν κάποιος το χρειαστεί σε άλλη γλώσσα ας το γράψει. Βρήκα ένα σημείο που λέει να παγώνεις το φαγητό στο κρύο για το χρησιμοποιήσεις αργότερα ως αντίσταση στην ζέστη. Δεν το ήξερα αυτό. Καλά τι άλλο έχουν σκεφτεί!
emmanuil Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Ναι, έχει πολλά ενδιαφέροντα πράγματα μέσα να διαβάσει κανείς. Κρίμα που δεν το έδωσαν μαζί με το παιχνίδι όπως έπρεπε. Ελπίζω να μην το κάνουν με όλα τα παιχνίδια αυτό.
JohnTehGreek Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Καλά από αυτά που διαβάζω - βλέπω τα mechanics του παιχνιδιού πρέπει να είναι σε άλλο επίπεδο. Σίγουρα είναι η επόμενη μου κονσόλα το Switch.
emmanuil Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Και εγώ το σκέφτομαι για αγορά αλλά με χαλάει η τιμή προς το παρόν και το θέμα με το wifi. Από ότι διαβάζω πρέπει να είσαι κάπως κοντά στο router και αυτό προσωπικά δεν με βολεύει καθόλου
vfragos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Το manual του παιχνιδιού για όποιον το θέλει/χρειάζεται http://docdro.id/ItyX1CZ password αν ζητηθεί: ninty Είναι στα Αγγλικά, υπάρχει και σε άλλες γλώσσες (Γερμανικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά) αν κάποιος το χρειαστεί σε άλλη γλώσσα ας το γράψει. Παιδιά αυτό δεν είναι το manual του παιχνιδιού αλλά το mini guide, ενα μικρο κομμάτι από το official guide που πωλείται ξεχωριστά και έχει πάνω από 300 σελίδες. Το mini guide στο δίνει με ανταλλαγή πόντων στο mynintendo σαν δώρο. Ευτυχώς γλύτωσα τους πόντους για κάτι άλλο, ευχαριστώ!
xavier Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 https://www.reddit.com/r/cemu/comments/5xpis9/cemu_173_preview_botw/ αν μεσα σε 2 μερες ειναι σε αυτο το επιπεδο, τοτε θα εχουμε πολυ γρηγορα playable version και στα pc 2
forgotten Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 https://www.reddit.com/r/cemu/comments/5xpis9/cemu_173_preview_botw/ αν μεσα σε 2 μερες ειναι σε αυτο το επιπεδο, τοτε θα εχουμε πολυ γρηγορα playable version και στα pc meh αγοραζεις wii u με 100 ευρω και παιζεις ολα τα παιχνιδια του ( no incompatibilities etc)
Mazinga Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Και εγώ το σκέφτομαι για αγορά αλλά με χαλάει η τιμή προς το παρόν και το θέμα με το wifi. Από ότι διαβάζω πρέπει να είσαι κάπως κοντά στο router και αυτό προσωπικά δεν με βολεύει καθόλου Μα δεν εχεις ακομη παιχνιδι που να χρειαζεσαι ρουτερ. Ουτε φυλλομετρητη διαδικτυου εχει. meh αγοραζεις wii u με 100 ευρω και παιζεις ολα τα παιχνιδια του ( no incompatibilities etc) Αμα εχεις και την διευθυνση η τηλεφωνο που βρισκονται αυτα τα wii u των 100 ευρω πεστο σε παρακαλω πολυ, και εγω θελω. Kαι ενα τετοιο amiibo με 5 ευρω την ωρα επισης εαν ξερεις κατι.... 1
Pitsifrikos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Μόλις έβγαλα το πρώτο μεγάλο dungeon.Ξερω ότι γίνομαι κουραστικός αλλά η επικοτητα του τίτλου έχει ξεφύγει κατά πολύ. 5
Deghinsea Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Μα δεν εχεις ακομη παιχνιδι που να χρειαζεσαι ρουτερ. Ουτε φυλλομετρητη διαδικτυου εχει. Υπάρχουν τουλάχιστον 2 παιχνίδια (Super Bomberman, Fast rmx) που υποστηρίζουν online multiplayer αυτή τη στιγμή.
Steve_Sheep Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Μα δεν εχεις ακομη παιχνιδι που να χρειαζεσαι ρουτερ. Ουτε φυλλομετρητη διαδικτυου εχει. Αμα εχεις και την διευθυνση η τηλεφωνο που βρισκονται αυτα τα wii u των 100 ευρω πεστο σε παρακαλω πολυ, και εγω θελω. Kαι ενα τετοιο amiibo με 5 ευρω την ωρα επισης εαν ξερεις κατι.... Ρε φίλε δεν μπορείς να κάνεις 3somes και να Postαρεις τέτοιες φωτογραφίες συνεχώς. Μήπως είσαι ο τρίτος σε αυτά?? Και δεν είναι wifes αλλά angry husbands?? Δηλαδή αν ήσουν στερημένος από sex τι διάλο θα πόσταρες εδώ? Τρέμω μόνο και μόνο στην σκέψη! Όπως και να έχει υπάρχουν "ειδικοί" εκεί έξω να σε βοηθήσουν ξέρεις Μόλις έβγαλα το πρώτο μεγάλο dungeon.Ξερω ότι γίνομαι κουραστικός αλλά η επικοτητα του τίτλου έχει ξεφύγει κατά πολύ. Horizon δεν θα παίξεις δηλαδή ε? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα