Socratis_g Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 σχεδον καμία διαφορά οπτικά. απλά το switch το έχεις μαζί σου και το καλοκαίρι στις διακοπές και όπου γουστάρεις. https://www.youtube.com/watch?v=uYofouY9smw
Pitsifrikos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Το παιχνίδι έχει χτιστεί πάνω στο Wiiu οπότε δε περίμενα και τίποτα σοβαρές διαφορές.
toni50 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Xθες το παράγγειλα για wii u + ένα pro controler,άντε να δούμε πότε θα το έχουμε.Πάντως κομμάτια έχουν από ότι μου είπε ο υπάλληλος.
polakis21 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Πραγματικα δεν βλεπω καμια διαφορα εκτος της χρωματικης παλετας που ειναι πιο ζωντανη στο switch! Το παιχνιδι θα ειναι αποθεωση λογικα. Δεν εχω ουτε wiiu ουτε switch, και δεν εχω φραγκα αυτη τη στιγμη αλλα το θελω σαν τρελος!
ravend Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 αυτο το πηρε γραμμη κανενας? https://www.vg247.com/2017/03/02/the-legend-of-zelda-breath-of-the-wild-reviews-all-the-scores/ η επεσε πολυ χρημα μαρκετινγ η μιλαμε για το καλυτερο εβερ?
Mazinga Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δειτε εδω και πως θα μπορουσε να ηταν..... https://www.destructoid.com/zelda-breath-of-the-wild-might-have-looked-a-lot-different-421769.phtml RANT και μπορει να με εσκισε το στουκαρισμα του αυτοκινητου, για την αγορα του switch αλλα θα δοκιμαστει η τυχη μου στην πραξη...απλα αναμενω... Προιόντα 1 x THE LEGEND OF ZELDA: BREATH OF THE WILD (Wii U) - ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ 03/03/2017 46.50EUR Στοιχεία Τιμολόγησης Διεύθυνση Αποστολής Τιμολογίου Τρόπος Πληρωμής Υπό-σύνολο: 46.50EUR Τρόπος Παράδοσης (ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ): 0.00EUR Μεταφορικά Έξοδα: 3.00EUR ΟΛΑ ΜΑΖΙ (ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ) (Επιθυμώ να αποσταλούν όλα τα προϊόντα μαζί, όταν αυτά γίνουν διαθέσιμα στο σύνολό τους. Ομαδοποιήστέ τα σε όσο το δυνατόν λιγότερες παραδόσεις.): 0.00EUR Σύνολο: 49.50EUR ..... Ερχεται....γιουπι
Alastor192 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Εντωμεταξυ σημερα εμαθα οτι βαλαν και expansion pass στο παιχνιδι? Οντως το Zelda εξελιχθηκε
avenger Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Τώρα οι εντυπώσεις λένε ότι τρέχει πολύ καλύτερα undocked,παρά docked στο switch.Μήπως επειδή είναι 720p σε undocked mode?Για να δούμε το digital foundry τι θα βγάλει και φυσικά στη σύγκριση με wii-u...
klainmaingr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Ναι το τελευταίο update έβαλε και "dlc" menu. Παρέλαβε κάποιος την limited με το master sword να μας πεί εντυπώσεις; Το switch δε βλέπω να το παίρνω εφόσον καβατζώθηκα προς το παρόν με την Wiiu έκδοση, αλλα σκέφτομαι να παραλάβω την limited, να κρατήσω τα collectibles και να διώξω το game.
Socratis_g Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Ναι το τελευταίο update έβαλε και "dlc" menu. Παρέλαβε κάποιος την limited με το master sword να μας πεί εντυπώσεις; Το switch δε βλέπω να το παίρνω εφόσον καβατζώθηκα προς το παρόν με την Wiiu έκδοση, αλλα σκέφτομαι να παραλάβω την limited, να κρατήσω τα collectibles και να διώξω το game. https://www.youtube.com/watch?v=tirsoK5Jwj4 το εκλεισα στο πλαίσιο. μιλάνε για ενα απο τα καλυτερα gaming της ιστορίας. switch θα πάρω πιο μετά. και τι να δώσεις 70 τι 100 που κάνει η κολεκτορς. 1
dekulinkgr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Ναι το τελευταίο update έβαλε και "dlc" menu. Παρέλαβε κάποιος την limited με το master sword να μας πεί εντυπώσεις; Το switch δε βλέπω να το παίρνω εφόσον καβατζώθηκα προς το παρόν με την Wiiu έκδοση, αλλα σκέφτομαι να παραλάβω την limited, να κρατήσω τα collectibles και να διώξω το game. Εγω μολις ηρθε το courier αλλα δεν προλαβαινω να το δω καθως φευγω για δουλεια!!! :( :( :( Το βραδυ που θα γυρισω θα σας πω
kaklas13 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 μολις παρέλαβα και έβαλα το zelda 10 λεπτα πριν πάω στη δουλεια. Η αίσθηση που σου αφήνει ο κόσμος του παιχνιδιού ειναι ΜΟΝΑΔΙΚΗ! 1
Socratis_g Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Εγω μολις ηρθε το courier αλλα δεν προλαβαινω να το δω καθως φευγω για δουλεια!!! :( :( :( Το βραδυ που θα γυρισω θα σας πω μην ξενερώνεις. σκέψου οτι αν δεν είχες δουλειά δεν θα είχες ούτε ζέλντα 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα