Προς το περιεχόμενο

The Legend of Zelda: Breath of the Wild [Wii U][Switch]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί δε γίνεται; Επειδή το Zelda είναι καλύτερο;Παρ'το απόφαση,είναι καλύτερο, είναι καλύτερο, είναι καλύτερο,είναι καλύτερο.

Δημοσ.

Πήρε φίλος τη Special Edition για Switch αλλά επειδή δε θα πάρει ακόμα Switch, κράτησε τα πάντα από μέσα και μου πούλησε το παιχνίδι ένα 50αρι.

Πωπω λουκουμι σου εκατσε δηλαδη 350ευρω για κονσολα και παιχνιδι απο 410. Σου βγηκε τσαμπα το επομενο μεγαλο παιχνιδι με λιγα λογια :o

• Like 1
Δημοσ.

που ειδες οτι εκανα συγκριση? ειπα οτι δεν γινεται να συγκρινεις το ενα με το αλλο!

Ας το πάμε έτσι λοιπόν.

Γιατί?

Δημοσ.

Πωπω λουκουμι σου εκατσε δηλαδη 350ευρω για κονσολα και παιχνιδι απο 410. Σου βγηκε τσαμπα το επομενο μεγαλο παιχνιδι με λιγα λογια :o

Ναι,μου ήρθαν πολύ καλά τα πράγματα.
Δημοσ.

Preload στην Ευρώπη δεν υπάρχει στο wiiu. Ποτέ δεν υπήρξε. Λογικά στις 1-2 το βράδυ θα είναι διαθέσιμο για να το αγοράσεις.

Δημοσ.

Τελικά το καλύτερο zelda της σύγχρονης εποχής φτιάχτηκε στην χειρότερη απο πλευράς πωλήσεων κονσόλα της!Για μένα το wii u είναι ένα διαμάντι πραγματικό πλέον!

• Like 2
Δημοσ.

Αν εχεις τουμπανο PC παντως συντομα ειναι πιθανον να μπορεις να παιξεις BOTW (WiiU) σε αυτο. Fingers crossed...

Δημοσ.

Αδερφε είναι παρόμοια παιχνίδια! και ίσα ίσα είπα ΜΑΚΑΡΙ να βγει καλύτερο το zelda! Day 1 θα το πάρω και μάλιστα θα αγοράσω κονσόλα για πάρτη του!! πως ακριβώς το βρήκες offensive και αντέδρασες έτσι??

Παρόμοια δεν είναι σίγουρα. Το Witcher είναι story driven με εξαιρετικό story telling και ιστό από ιστορίες και καταστάσεις αλλά με gameplay ανύπαρκτο και έναν κόσμο που ενώ είναι ζωντανός δεν μπορείς να κάνεις κάτι ουσιαστικό σε αυτόν, μόνο περπατάς και ψάχνεις. Το Zelda έχει gameplay driven σχεδιασμό και ολόκληρη μηχανική από πίσω του στο θέμα gameplay και ο κόσμος του δεν είναι εκεί μόνο για να τον περπατήσεις και να τον εξερευνήσεις, μπορείς να παίξεις κιόλας μαζί του ενώ στο θέμα ιστορίας είναι εντελώς τυπικό. 

Παράδειγμα, αν στο Witcher θέλω να ανέβω κάπου ψηλά πρέπει να βρω τη σωστή διαδρομή για να πάω χωρίς να έχω δυνατότητα διαφορετιής οδού, στο Zelda έχω 10 διαφορετικούς τρόπους να χρησιμοποιήσω για να πάω εκεί που θέλω να πάω, από το να σκαρφαλώσω μέχρι να βάλω φωτιά τα χορτάρια έτσι ώστε ο καπνός να με "πάρει και να με σηκώσει" ως εκεί που θέλω.  

• Like 1
Δημοσ.

Αδερφε είναι παρόμοια παιχνίδια! και ίσα ίσα είπα ΜΑΚΑΡΙ να βγει καλύτερο το zelda! Day 1 θα το πάρω και μάλιστα θα αγοράσω κονσόλα για πάρτη του!! πως ακριβώς το βρήκες offensive και αντέδρασες έτσι??

Ναι ελεγχεις ενα διποδο με σπαθι και στα δυο,αρα ειναι παρομοια

Δημοσ.

Λίγο μοναχικό δεν είναι όμως? Δεν είδα καθόλου κόσμο στα πρώτα Walkthrough, μόνο λίγα τερατα...έτσι είναι όλο το παιχνίδι?

Δημοσ.

Λίγο μοναχικό δεν είναι όμως? Δεν είδα καθόλου κόσμο στα πρώτα Walkthrough, μόνο λίγα τερατα...έτσι είναι όλο το παιχνίδι?

ενταξει λογικο ειναι καπως πρεπει να ισορροπησουν το παιχνιδι αφου το ταμπλετακι(switch) ειναι πιο αδυναμο κ απο το supernes! παντως ενταξει μην ανησυχεις τα παιχνιδια nes που θα δινει free θα τα παιζει νερακι!

Δημοσ.

φιλοι που πηγαν σημερα στο event στο Loft για το Switch , μιλανε για αρκετο εως απογοητευτικο aliasing στο docked mode, ισχυει?

Δημοσ.

H WiiU έκδοση πάντως είναι αξιοπρεπέστατη. Αν εξαιρέσεις αυτή τη θολούρα που έχει και το switch, όλα τα άλλα φαίνονται μια χαρά.

Δυστυχώς είναι αργά για να καώ τώρα, αλλα πέρα απο μερικά framedrops δε φαίνεται κάτι ιδιαίτερα στραβό. Το art style κρύβει όλες τις ατέλειες.

Αυτό που είναι σίγουρο είναι οτι δεν παλεύεται ιδιαίτερα το open world στο pad λόγω κάμερας και περίεργης τοποθέτησης των μοχλών. Θέλει pro controller και tv 100% κάτι που φαντάζομαι θα επηρεάζει και τη "φορητότητα" του switch.

Είναι εμφανές απο το πρώτο λεπτό οτι είναι ένα WiiU game που άλλαξε στην πορεία για να έχει ένα δυνατό launch title το switch.

Back σε μερικές μέρες, μόλις τερματιστεί.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...