najinblue3 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Το artwork είναι απίστευτο , είδα λίγο στο twitch δεν έχω λόγια πραγματικά 1
Socratis_g Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 πραγματικά το εύχομαι! Απλα εχοντας παίξει τα πάντα απο zelda παντού , το witcher το τοποθέτησα ένα σκαλι πιο πάνω στο μυαλό μου. Θ μου πεις όμως οτι το ένα βγήκε το 2015 ενω το πιο σύγχρονο zelda το 2011. Αρα μάλλον η συνγκριση θα πρέπει να γινει με το botw! Ρε αρχηγέ. μιλάμε για horizon zero dawn μας πετάς το witcher, μιλάμε για zelda breath of fire, μας ξαναπετάς witcher. πήγαινε στο forum του witcher και εξύμνησε το εκεί. Μη μας το σφηνώνεις παντού.
jim777 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Ρε αρχηγέ. μιλάμε για horizon zero dawn μας πετάς το witcher, μιλάμε για zelda breath of fire, μας ξαναπετάς witcher. πήγαινε στο forum του witcher και εξύμνησε το εκεί. Μη μας το σφηνώνεις παντού. Έγινε αναφορά για καλύτερο game όλων των εποχών οπότε ψιλοχωράει το witcher στη κουβέντα.
Pitsifrikos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Καλύτερο όλων των εποχών μπορεί να είναι διαφορετικό για τον καθέναν.Το Witcher είναι επικό,το Zelda είναι επικό,το last of us είναι επικό και το καθένα θα μπορούσες για τον οποιονδήποτε να θεωρηθεί καλύτερο όλων των εποχών.Διαφωνω κάθετα όμως ότι τα Zelda βαθμολογούνται καλά λόγω Nintendo.Λογω Nintendo παίζει και κάποιοι να το βαθμολογήσουν χαμηλότερα.Το hating που έχει φάει αυτή η εταιρεία δε το έχει φάει άλλος. 2
D.Luffy Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 πραγματικά το εύχομαι! Απλα εχοντας παίξει τα πάντα απο zelda παντού , το witcher το τοποθέτησα ένα σκαλι πιο πάνω στο μυαλό μου. Θ μου πεις όμως οτι το ένα βγήκε το 2015 ενω το πιο σύγχρονο zelda το 2011. Αρα μάλλον η συνγκριση θα πρέπει να γινει με το botw! Εφόσον έχεις παίξει όλα τα Zelda, τότε ξέρεις ότι οι βαθμολογίες που παίρνουν είναι δίκαιες και δεν οφείλονται στο ότι είναι παιχνίδια που βγαίνουν μόνο σε κονσόλες της Nintendo... Οπότε ξέρεις από τώρα ότι θα παίξεις σίγουρα ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχουν κυκλοφορήσει. Έτσι δείχνουν τα πράγματα. Γνώμη μου, απόλαυσε το αφού έχεις και εμπειρία με τη σειρά χωρίς να σε απασχολεί αν είναι καλύτερο από το Witcher. Μπορεί αυτά τα δύο παιχνίδια να είναι action adventure rpg αλλά ο τόνος τους είναι εκ διαμέτρου αντίθετος μεταξύ τους. Προσωπικά πιστεύω ότι το Zelda θα είναι σίγουρα καλύτερο σε μηχανισμούς gameplay και γενικά στο στήσιμο του κόσμου του αλλά ίσως να υστερεί λίγο σε storytelling και χαρακτήρες σε σχέση με το Witcher. 1
kaklas13 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Ρε αρχηγέ. μιλάμε για horizon zero dawn μας πετάς το witcher, μιλάμε για zelda breath of fire, μας ξαναπετάς witcher. πήγαινε στο forum του witcher και εξύμνησε το εκεί. Μη μας το σφηνώνεις παντού. Αδερφε είναι παρόμοια παιχνίδια! και ίσα ίσα είπα ΜΑΚΑΡΙ να βγει καλύτερο το zelda! Day 1 θα το πάρω και μάλιστα θα αγοράσω κονσόλα για πάρτη του!! πως ακριβώς το βρήκες offensive και αντέδρασες έτσι??
HolyMan Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 best game ever!!! το παιχνιδι του αιωνα κπλ...ενταξει ειπαμε ειναι πολυ καλο αλλα μην το χεζουμε! επισης ειναι ιεροσυλια να συγκρινεις την παιχνιδαρα το witcher διπλα στο zelda!
Pitsifrikos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Καλά,εσύ μπήκες για να τρολαρεις αλλά δε πειράζει.Ειναι κρίμα πάντως να πονάς επειδή ένα παιχνίδι πήρε τέτοιες βαθμολογίες.Υπαρχουν πολλά πράγματα για να μας χαλάνε τη διάθεση τη σήμερον ημέρα και εσύ πονάς από το 98αρι του Zelda;
NickTG Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 best game ever!!! το παιχνιδι του αιωνα κπλ...ενταξει ειπαμε ειναι πολυ καλο αλλα μην το χεζουμε! επισης ειναι ιεροσυλια να συγκρινεις την παιχνιδαρα το witcher διπλα στο zelda! Για πες μας τις εντυπώσεις σου από το παιχνίδι. 1
HolyMan Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Για πες μας τις εντυπώσεις σου από το παιχνίδι. εσυ πες μας τις εντυπωσεις σου απο το παιχνιδι...δεν ανεφερα εγω οτι ειναι best game ever...
Fulgore Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Εγώ Σωκράτη το τσίμπησα στο Switch γιατί το πήρα στα 300 και το Zelda το βρήκα στα 50. To zelda για switch 50ευρω?
Pitsifrikos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Πήρε φίλος τη Special Edition για Switch αλλά επειδή δε θα πάρει ακόμα Switch, κράτησε τα πάντα από μέσα και μου πούλησε το παιχνίδι ένα 50αρι.
NickTG Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 εσυ πες μας τις εντυπωσεις σου απο το παιχνιδι...δεν ανεφερα εγω οτι ειναι best game ever... Γιατί το έκανα εγώ? Εσύ όμως έκανες σύγκριση με το Witcher. Άρα περιμένουμε να μας πεις τις εντυπώσεις σου από το παιχνίδι.
Pitsifrikos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Holyman περιμένω και εγώ ένα review σου.Ποτε θα το έχεις έτοιμο;
HolyMan Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Γιατί το έκανα εγώ? Εσύ όμως έκανες σύγκριση με το Witcher. Άρα περιμένουμε να μας πεις τις εντυπώσεις σου από το παιχνίδι. που ειδες οτι εκανα συγκριση? ειπα οτι δεν γινεται να συγκρινεις το ενα με το αλλο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα