metallica 13 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 https://youtu.be/FJsn2MdHOr8 Ωραίο δείχνει!! 1
pigos23 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Το βαλα να κατεβαινει στο wiiu Kανω ντουζακι κ αρχιζωωωωω Αντε να δουμε Αμ δε... Θελει υπομονη λιγες ωρες/μερες ακομα να βγει το update.. (Τουλαχιστον κατεβασα ολο το game αλλα ενω με βγαζει στην αρχικη οθονη μετα με πετα εξω μιας κ θελει το update) Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2017 από pigos23 1
epsilon753 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Το update υπάρχει κανονικά. Πολλοί το παίζουν το παιχνίδι ήδη. Μπήκα στον πειρασμό αλλά περιμένω κανονικά την προπαραγγελια μου.
link012000 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Το βαλα να κατεβαινει στο wiiu Kανω ντουζακι κ αρχιζωωωωω Αντε να δουμε Αμ δε... Θελει υπομονη λιγες ωρες/μερες ακομα να βγει το update.. (Τουλαχιστον κατεβασα ολο το game αλλα ενω με βγαζει στην αρχικη οθονη μετα με πετα εξω μιας κ θελει το update) Φιλε μου το update υπαρχει εδω και μερες... εγω παιζω το game απο εχτες και εχω κλεισει 10 ωρες.
pigos23 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Ε στειλτε κανα pm να βοηθησετε ντε Εγω με utikdownloadhelper κατεβασα το game αλλα update ακομα file δεν εχει
avenger Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Γειά σου ρε nintendo με τα ωραία σου,μια μερα πριν και το παιχνίδι ακόμα δεν έχει preload..Τι ωραία που θα είναι σήμερα 12 που θα ανέβει στο e-shop και η μισή Ευρώπη θα παλεύει να το κατεβάσει..βάλε και το launch του switch και το επιπλέον βάρος στους servers και θα μαρτυρήσουμε οι νόμιμοι.(επίσης ακούγεται ότι θα σκάσει και update για το wii-u ταυτόχρονα με το παιχνίδι). Βέβαια ακόμα ψήνομαι για impulse αγορά switch αν το πετύχω αύριο σε μαγαζί! 1
Mazinga Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Γειά σου ρε nintendo με τα ωραία σου,μια μερα πριν και το παιχνίδι ακόμα δεν έχει preload..Τι ωραία που θα είναι σήμερα 12 που θα ανέβει στο e-shop και η μισή Ευρώπη θα παλεύει να το κατεβάσει..βάλε και το launch του switch και το επιπλέον βάρος στους servers και θα μαρτυρήσουμε οι νόμιμοι.(επίσης ακούγεται ότι θα σκάσει και update για το wii-u ταυτόχρονα με το παιχνίδι). Βέβαια ακόμα ψήνομαι για impulse αγορά switch αν το πετύχω αύριο σε μαγαζί! Αυτο ειναι για να κλεισει την χακια αλα 3δσ....
Socratis_g Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 οταν ο κόσμος τσακώνεται για τεραφλοπς kai FPS σκάει αυτό: http://www.metacritic.com/game/switch/the-legend-of-zelda-breath-of-the-wild και ρουφάνε όλοι το αυγουλάκι τους μετά. 11
Pitsifrikos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Nintedoomed, παιχνίδια για παιδάκια,της πλάκας hw.Πονος αμέτρητος στους haters. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Για κλείσιμο πάει η Nintendo, μην το ψάχνετε. 5
HolyMan Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 "best video game ever made". Αυτά είναι! χαχαχαχαχαχα καλο!
Socratis_g Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 το θέμα είναι, το αγοράζουμε στο U ή μαζέυουμε φράγκα για switch.... αν και αυτό φένεται πολύ δελεαστικό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα