Προς το περιεχόμενο

The Legend of Zelda: Breath of the Wild [Wii U][Switch]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αδικη και άσκοπη η σύγκριση με τόσο παλιό κώδικα. Η έκδοση που βλέπουμε στο WiiU ποιος ξέρει από πότε είναι; Μπορεί να είναι και 6 μήνες πιο πριν που είναι χαοτική διαφορά με τον σημερινό κώδικα. Δεν έχω αμφιβολία ότι το Switch Θα τρέχει το παιχνίδι με κάπως καλύτερα settings αλλά αμφιβάλλω αν το τελικό αποτέλεσμα θα έχει και ουσιαστική διαφορά. 

• Like 1
Δημοσ.

Θα υπαρχει η επονα το αλογο του link του hero of time....αρα λογικα αυτος ο link ειναι. Θελω τωρα αμεσως να μαθω την ιστορια...δεν υπαρχει αλλο παιχνιδι που να με κανει να νιωθω τετοια αγωνια μεχρι να βγει.

Δημοσ.

Η έκδοση του Switch έχει καλύτερο ήχο, καλύτερη native ανάλυση, καλύτερο rumble και πιο σταθερό framerate (ειδικά σε handheld mode). Κατά τα άλλα ίδια εμπειρία.

Άκυρο το καλύτερο rumble. Δε θα χρησιμοποιεί το hd rumble τελικά.

http://nintendoeverything.com/aonuma-says-zelda-breath-of-the-wild-wont-feature-hd-rumble/

Δημοσ.

Σε συνέντευξη του Aonuma λέει ότι όταν το ετοίμαζαν για το wiiu, έδωσαν στο seikah slate το σχήμα του gamepad για να νιώθεις ότι το κρατάς στα χέρια και κατά τη διαρκεια του παιχνίδιου το seikah slate σου μιλούσε μέσω του gamepad αλλά όταν αποφασίστηκε η μεταφορά στο switch, αφαιρέθηκε το feature και η χρήση του gamepad γενικά.

http://gonintendo.com/stories/272641-aonuma-on-zelda-botw-wind-waker-influence-the-feeling-of-zeld

Δημοσ.

Έχω που έχω μια αντιπάθεια προς το πρόσωπο του τώρα μου δίνει και άλλους λόγους. Δεν θεωρώ τίμιο ούτε που έκοψε χαρακτηριστικά από την έκδοση του WiiU αλλά ούτε που δεν υποστήριξε το Switch όσο έπρεπε ως προς την διαφορετικότητα του. Καλύτερα ας έβγαινε στο Switch αποκλειστικά και να υποστήριζε τα όλα όσα προσφέρει το σύστημα. Γενικώς ο Aonuma μου έχει δώσει την εικόνα ότι δεν είναι καλός στην διαχείριση και στο στήσιμο μιας

ομάδας ανάπτυξης.

*Ενορχηστρωμένη μουσική θα έχει το BoW γιατί δεν έχω διαβάσει κάτι ακόμα; 

**Ελπίζω να μην κάνουν το ίδιο λάθος και τα ARMS και ΜΚ8 Deluxe να υποστηρίζουν κανονικά τα HD Rumbles.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...