Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

συγνωμη που επαναφερω το θεμα αλλα με ενδιαφερει να παρω εναν qnap ,δε καταλαβα τι ακριβως κανει το διπλο ethernet ?ποια ειναι η σωστη συνδεσμολογια ?

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

συγνωμη που επαναφερω το θεμα αλλα με ενδιαφερει να παρω εναν qnap ,δε καταλαβα τι ακριβως κανει το διπλο ethernet ?ποια ειναι η σωστη συνδεσμολογια ?

Σε περίπτωση που έχεις ταυτόχρονα πχ 2ο χρήστη δεν σου μειώνει την ταχύτητα μεταφοράς. Αν το συνδέσεις σε έναν μόνο υπολογιστή δεν θα δεις διαφορά. Επιπλέον θα χρειαστείς κατάλλληλο switch.

Δημοσ.

αν συνδεθει πανω σε switch και εχουν προσβαση σε αυτο 3 υπολογιστες ειναι καλο να το συνδεσω στο switch με 2 καλωδια ethernet?

Δημοσ.

ελπιζω να βοηθησει

https://www.qnap.com/en/tutorial/con_show.php?op=showone&cid=216

• 1 μήνα μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημερα παιδιά. Θα ήθελα να φτιάξω nas με παλιά πράγματα που διαθέτω (pentium 3.2). Το θέλω για να βάζω ταινίες σειρές ώστε να τις βλέπω σε όλες τις συσκευές. Να πάρω μητρική για τον pentium η να φτιάξω virtual αν γίνεται στο κυρίως pc με 8320 να προσθέσω αλλά 4 g ram (έχω ήδη 8) μαζί με έναν δίσκο 1tera.

Δημοσ.

Καλημερα παιδιά. Θα ήθελα να φτιάξω nas με παλιά πράγματα που διαθέτω (pentium 3.2). Το θέλω για να βάζω ταινίες σειρές ώστε να τις βλέπω σε όλες τις συσκευές. Να πάρω μητρική για τον pentium η να φτιάξω virtual αν γίνεται στο κυρίως pc με 8320 να προσθέσω αλλά 4 g ram (έχω ήδη 8) μαζί με έναν δίσκο 1tera.

εξαρτατε.θες να υπαρχουν και backup σε αλλο pc η οχι.αν ειναι να φτιαχτει στο κυριως pc δεν βριζκω καν λογο για virtual machine.οπως ειναι το pc σου απλα καντο να μπορει να strimareiεκει που θες.αλλωστε η ταινια θα παιζει απο την συσκευη που θα την παιζεις και το pc σ9υ απλα θα την στελνει δικτυακα.απλα καλο θα ειναι να εισαι με ethernet αν δεν εχεις κανα καλο router

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...