maximosm Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Λοιπόν παιδιά.Σήμερα παρέλαβα το ΌΝΑΡ TS-251A 2-Bay 2G ΝΑΣ και πραγματικά βλέπω πολύ μεγάλη διαφορα σε σχέση με το synology.Αρχικά και ο βασικότερος λόγος αλλαγής η ταχύτητα μεταφοράς που με το ζόρι έπιανα 45mb/s τώρα χτυπάει το ΌΝΑΡ 80ari.Ο επεξεργαστής δουλεύει στο 35% όταν στο σινολόγοι ήταν 100% σε όλη την διάρκεια μεταφοράς τον αρχείων.Η εφαρμογή που δίνει στο android συγχρονίζει οποιο φάκελο θέλω από την sd του κινητού και όχι έναν προκαθορισμένο φάκελο όπως κάνει η αντίστοιχη του synology.Και τέλος είναι πολύ πιο εύκολο στην ρύθμιση φίλες share και τα λοιπά.Οποτε για οποιον είναι να επιλέξει ας επιλέξει ΌΝΑΡ.Μέσα στην εβδομάδα θα πάρω και το switcher για να τον συνδέσω και με τα 2 ethernet που διπλασιάζει την tahitia.
poulinos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 γιατι δεν εχεις δευτερη ethernet στο ρουτερ ελευθερη?
thunderstorm Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Το ξέρω ότι γίνομαι γραφικός, αλλά αν πιάνεις μόνο 80 φίλε μου κάτι πάει στραβά με το δίκτυο σου. Καλοδουλευτο το νέο nas btw...
poulinos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 θα το δει αν βαλει πανω και το δευτερο gigabit αν υποστηριζει αυτην την λειτουργεια το nas.εκει τι ταχυτητες θα πιασει αραγε.?
kirileman Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Πώς γίνεται εγώ με το 216se να πιάνω 90ρια και το 216play κάτω από 50;
maximosm Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Το ξέρω ότι γίνομαι γραφικός, αλλά αν πιάνεις μόνο 80 φίλε μου κάτι πάει στραβά με το δίκτυο σου. Καλοδουλευτο το νέο nas btw... Τελικά από τον υπολογιστή στο νας πιάνει 115.Από το usb του router στο νας πιάνει 75.
thunderstorm Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Πάλι το πέτυχα ο άτιμος!!! :-D Άντε, καλοδούλευτο το νέο μηχάνημα. Μόλις βάλεις και το 2ο ethernet πες μας ταχύτητες...
poulinos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Τελικά από τον υπολογιστή στο νας πιάνει 115.Από το usb του router στο νας πιάνει 75. γιατι δοκιμαζες απο την Usb του ρουτερ?η Usb ειτε μπορει να ειναι Usb2.0 και να μην πιανει παραπανω ή μπορει να ειναι usb3.0 αλλα το Hardware του ρουτερ να μην αντεχει για μεγαλες μεταφορες δεδομενων.απο Pc δοκιμαζουμε παντα. Έκανα μεταφορά δεδομένων από τον σκληρό που ήταν συνδεδεμένος στο ρούτερ στο νας. Και μετά για δοκιμή σύνδεσα τον σκληρό επάνω στο νας στην υποδοχή usb 3.0 αλλά επερνα πάλι την ίδια ταχύτητα. Οπως το εγραψες στην αρχη νομιζα οτι εννοουσες απο το Pc στο nas και οχι απο την Usb του ρουτερ στο Nas.γενικως μπορει και ο συγκεκριμενος δισκοςνα μην μπορει να δωσει παραπανω ταχυτητα περα απο το να σε κοβει η Usb ή ακομα και να σε κοβει ο Controller του κουτιου του δισκου.kai usb 3.0 να ειναι του nas αν το κουτι ειναι usb 2.0 παλι θα σε κοβει.
maximosm Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Παιδιά πέρα από synology και qnap οι wd είναι καλά κουτιά; Αν σας πω ότι ούτε ο qnap με βολεύει. Έχω βάλει εδώ και 3 μέρες να συγχρονισουν 2 φάκελοι από υπολογιστή σε άλλο σπίτι με το νας και βλέπω ότι έχω συνεχείς από από συνδέσεις . έχω κάνει πολλές προσπαθιες με admin user και με τους φακέλους που δίνει η qnap αλλά όπως διαβάζω στο community της qnap από το 2014 δεν έχει λυθεί το πρόβλημα. Τι να πω δεν ξέρω. Θα κάνω ακόμα 1 προσπάθεια με wd κουτί μάλλον. Έχουν και αυτοι 2 εθερνετ και η εφαρμογή που δίνει για Android διαλέγεις εσύ φάκελο για συγχρονισμό. 3 πράγματα θέλω να κάνω και κανένας δεν τα κάνει σωστά.
slk200gr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Παιδιά πέρα από synology και qnap οι wd είναι καλά κουτιά; Αν σας πω ότι ούτε ο qnap με βολεύει. Έχω βάλει εδώ και 3 μέρες να συγχρονισουν 2 φάκελοι από υπολογιστή σε άλλο σπίτι με το νας και βλέπω ότι έχω συνεχείς από από συνδέσεις . έχω κάνει πολλές προσπαθιες με admin user και με τους φακέλους που δίνει η qnap αλλά όπως διαβάζω στο community της qnap από το 2014 δεν έχει λυθεί το πρόβλημα. Τι να πω δεν ξέρω. Θα κάνω ακόμα 1 προσπάθεια με wd κουτί μάλλον. Έχουν και αυτοι 2 εθερνετ και η εφαρμογή που δίνει για Android διαλέγεις εσύ φάκελο για συγχρονισμό. 3 πράγματα θέλω να κάνω και κανένας δεν τα κάνει σωστά. μιλας για συγχρονισμο αμφιροππο η backup?για τα wd εχω διαβασει κακα σχολια στο αμαζον πριν παρω το synology βεβαια για αυτα που θελεις να κανεις ισως να ειναι πιο λειτουρικο
maximosm Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Για συγχρονισμό αμφίδρομο ναι. 1)θέλω ένας φάκελος από το Pc του αδερφού μου να συγχρονίζει με το νας. 2) θέλω να έχω λογικά δικτυακό αποθηκευτικό χώρο και 3 να συγχρονίζει από 4 κηνιτα τηλέφωνα σε ξεχωριστούς φακέλους στο νας. Το πρώτο δεν το έκανε ο qnap και το 3ο ο synology.
slk200gr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Για συγχρονισμό αμφίδρομο ναι. 1)θέλω ένας φάκελος από το Pc του αδερφού μου να συγχρονίζει με το νας. 2) θέλω να έχω λογικά δικτυακό αποθηκευτικό χώρο και 3 να συγχρονίζει από 4 κηνιτα τηλέφωνα σε ξεχωριστούς φακέλους στο νας. Το πρώτο δεν το έκανε ο qnap και το 3ο ο synology. o synology τα πρωτα 2 τα εκανε πολυ καλα και το τριτο επισης απλα εκει δεν εκαμνε (η δεν καταφερα να το κανω οσο ασχοληθηκα)να συγχονιζει ολη την καρτα (μονο φακελους) Αμφιδρομο ναι ,sorry (τι σκεφτομουν εκεινη την στιγμη )
maximosm Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 o synology τα πρωτα 2 τα εκανε πολυ καλα και το τριτο επισης απλα εκει δεν εκαμνε (η δεν καταφερα να το κανω οσο ασχοληθηκα)να συγχονιζει ολη την καρτα (μονο φακελους) Αμφιδρομο ναι ,sorry (τι σκεφτομουν εκεινη την στιγμη ) Ο synology σου δίνει ένα προκαθορισμενο φάκελο για συγχρονισμό στην sd. Στην εσωτερική μνήμη μόνο επιλέγεις ότι θέλεις.
slk200gr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Ο synology σου δίνει ένα προκαθορισμενο φάκελο για συγχρονισμό στην sd. Στην εσωτερική μνήμη μόνο επιλέγεις ότι θέλεις. ετσι ειναι ,απλα οπως ειπα και αλλη φορα υπαρχει to folder sync https://play.google.com/store/apps/details?id=dk.tacit.android.foldersync.full&hl=en , που συγχρονιζει οποιον φακελο θελεις ειτε στην εσωτερικη ειτε στην εξωτερικη μνημη Oxi ομως ολη την καρτα με την μια ,φακελο -φακελο
poulinos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Παιδιά πέρα από synology και qnap οι wd είναι καλά κουτιά; Αν σας πω ότι ούτε ο qnap με βολεύει. Έχω βάλει εδώ και 3 μέρες να συγχρονισουν 2 φάκελοι από υπολογιστή σε άλλο σπίτι με το νας και βλέπω ότι έχω συνεχείς από από συνδέσεις . έχω κάνει πολλές προσπαθιες με admin user και με τους φακέλους που δίνει η qnap αλλά όπως διαβάζω στο community της qnap από το 2014 δεν έχει λυθεί το πρόβλημα. Τι να πω δεν ξέρω. Θα κάνω ακόμα 1 προσπάθεια με wd κουτί μάλλον. Έχουν και αυτοι 2 εθερνετ και η εφαρμογή που δίνει για Android διαλέγεις εσύ φάκελο για συγχρονισμό. 3 πράγματα θέλω να κάνω και κανένας δεν τα κάνει σωστά. a.ειχα wd και δεν ειχα μεινει ικανοποιημενος.ειναι τελειως value for money .ειχα το my world to 2>βεβαια εχουν βγει πιο καινουρια απο αυτα πλεον.μερικες φορες για αυτο λεω οτι το καλυτερο Nas ειναι ενα Pc να του περασεις οτι θες εσυ:0
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα