maximosm Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Εγώ πήρα εχθές το απόγευμα το synology 216 play και μόλις είδα ταχύτητες μαξιμουμ 40mb/s το πακεταρα και το έστειλα πίσω. Τώρα σκέφτομαι να πάρω QNAP TS-251+ απλά δεν ξέρω πως θα δουλέψει το cloud και εάν έχει επιλογή να ανεβάζει αυτόματα φωτογραφίες. Εάν το έχει κάποιος ας ενημερώσει. Ελπίζω αυτό να έχει καλύτερη απόδοση, γενικά στο ρούτερ μου με εξωτερικό σκληρό και σύνδεση usb 3.0 είχα ταχύτητα πάνω από 120 και αυτός ήταν ο λόγος που το έστειλα πίσω. Επίσης σήμερα είδα ότι το qnap έχει 2 εθερνετ και διπλασιάζει την ταχύτητα.
thunderstorm Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Εγώ πήρα εχθές το απόγευμα το synology 216 play και μόλις είδα ταχύτητες μαξιμουμ 40mb/s το πακεταρα και το έστειλα πίσω. ... Φίλε μου κάτι έκανες λάθος...
slk200gr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Εγώ πήρα εχθές το απόγευμα το synology 216 play και μόλις είδα ταχύτητες μαξιμουμ 40mb/s το πακεταρα και το έστειλα πίσω. Τώρα σκέφτομαι να πάρω QNAP TS-251+ απλά δεν ξέρω πως θα δουλέψει το cloud και εάν έχει επιλογή να ανεβάζει αυτόματα φωτογραφίες. Εάν το έχει κάποιος ας ενημερώσει. Ελπίζω αυτό να έχει καλύτερη απόδοση, γενικά στο ρούτερ μου με εξωτερικό σκληρό και σύνδεση usb 3.0 είχα ταχύτητα πάνω από 120 και αυτός ήταν ο λόγος που το έστειλα πίσω. Επίσης σήμερα είδα ότι το qnap έχει 2 εθερνετ και διπλασιάζει την ταχύτητα. Και εγω το ίδιο εχω ,σίγουρα κατι έκανες λάθος
maximosm Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Έκανα μεταφορά δεδομένων από τον σκληρό που ήταν συνδεδεμένος στο ρούτερ στο νας. Και μετά για δοκιμή σύνδεσα τον σκληρό επάνω στο νας στην υποδοχή usb 3.0 αλλά επερνα πάλι την ίδια ταχύτητα.
poulinos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Έκανα μεταφορά δεδομένων από τον σκληρό που ήταν συνδεδεμένος στο ρούτερ στο νας. Και μετά για δοκιμή σύνδεσα τον σκληρό επάνω στο νας στην υποδοχή usb 3.0 αλλά επερνα πάλι την ίδια ταχύτητα. to router εχει gigabit ethernet?to pc επισης εχει gigabit?αν και τα 20 mbyte ειναι παραπανω απο 100ari interface.μηπως κατι ειναι σε half duplex?
thunderstorm Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Τώρα μιας κ τον γύρισες δεν έχει νόημα, αλλά στον επόμενο βεβαιωσου ότι έχεις 1000αρι δίκτυο και δοκίμασε μεταφορά από το pc στο nas. Επίσης ταχύτητα μετράμε με 1 μεγάλο αρχείο, όχι πάρα πολλά των 1-3mb. Ο 215j που έχω έχει το 100αρικο εύκολα
maximosm Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 to router εχει gigabit ethernet?to pc επισης εχει gigabit?αν και τα 20 mbyte ειναι παραπανω απο 100ari interface.μηπως κατι ειναι σε half duplex? το router είναι 1000ari .Μεταφορά πάντως από pc στον εξωτερικό σκληρό που είναι πάνω στο router πιάνει 120+.Εχθές παρήγγειλα τελικά αυτόν ΌΝΑΡ TS-251A.Διάβασα ότι κάνει sync και με την εξωτερική κάρτα μνήμης σε android.
slk200gr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 το router είναι 1000ari .Μεταφορά πάντως από pc στον εξωτερικό σκληρό που είναι πάνω στο router πιάνει 120+.Εχθές παρήγγειλα τελικά αυτόν ΌΝΑΡ TS-251A.Διάβασα ότι κάνει sync και με την εξωτερική κάρτα μνήμης σε android. Αυτο πραγματικα ειναι καλο να κανει sync την καρτα,δεν μπορεσα να βρω κατι αντιστοιχο για το synology ,η μαλλον βρηκα το syncfolder που το κανει αλλα δεν βρηκα τροπο να επικοινωνησει ακομα με το synology
maximosm Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Αυτο πραγματικα ειναι καλο να κανει sync την καρτα,δεν μπορεσα να βρω κατι αντιστοιχο για το synology ,η μαλλον βρηκα το syncfolder που το κανει αλλα δεν βρηκα τροπο να επικοινωνησει ακομα με το synology Την κάρτα ολόκληρη δεν την κάνει το σινολόγοι, μονο έναν φάκελο δικό του η ολόκληρη την εσωτερική μνήμη.
poulinos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 το router είναι 1000ari .Μεταφορά πάντως από pc στον εξωτερικό σκληρό που είναι πάνω στο router πιάνει 120+.Εχθές παρήγγειλα τελικά αυτόν ΌΝΑΡ TS-251A.Διάβασα ότι κάνει sync και με την εξωτερική κάρτα μνήμης σε android. μηπως στο ρουτερ σε καμια ethernet εχει πειραχτει καμια ρυθμιση?επισης για το nas καλο ειναι να κοιταμε και για το τελευταιο firmware
slk200gr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Την κάρτα ολόκληρη δεν την κάνει το σινολόγοι, μονο έναν φάκελο δικό του η ολόκληρη την εσωτερική μνήμη. πραγματι με το foldersync δεν κανει την καρτα ισως να υπαρχει αλλο προγραμμα που να το κανει,θα το ψαξω
thunderstorm Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Sync γενικά δεν χρησιμοποιώ γιατί είναι αμφίδρομη διαδικασία. Του τέστιν, κάτι γίνεται στο NAS, διαβάζει “άδεια” φάκελο ή και ολόκληρο το σκληρό και σβήνει τα δεδομένα και από την αρχική συσκευή. Υπάρχουν ωραία δωρεάν προγράμματα για μονόδρομη αντιγραφή (του στύλ clone). Στο android κάπως το είχα φτιάξει αλλά δεν θυμάμαι με ποιο τρόπο...
maximosm Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Sync γενικά δεν χρησιμοποιώ γιατί είναι αμφίδρομη διαδικασία. Του τέστιν, κάτι γίνεται στο NAS, διαβάζει “άδεια” φάκελο ή και ολόκληρο το σκληρό και σβήνει τα δεδομένα και από την αρχική συσκευή. Υπάρχουν ωραία δωρεάν προγράμματα για μονόδρομη αντιγραφή (του στύλ clone). Στο android κάπως το είχα φτιάξει αλλά δεν θυμάμαι με ποιο τρόπο... Αμφίδρομο sync κι εγώ δεν χρησιμοποίησα ποτε για τον ίδιο λόγο που αναφέρεις.Πριν από κάποια χρονια μου έτυχε και γέμισε το τηλέφωνο διπλες φωτογραφίες!!
slk200gr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Sync γενικά δεν χρησιμοποιώ γιατί είναι αμφίδρομη διαδικασία. Του τέστιν, κάτι γίνεται στο NAS, διαβάζει “άδεια” φάκελο ή και ολόκληρο το σκληρό και σβήνει τα δεδομένα και από την αρχική συσκευή. Υπάρχουν ωραία δωρεάν προγράμματα για μονόδρομη αντιγραφή (του στύλ clone). Στο android κάπως το είχα φτιάξει αλλά δεν θυμάμαι με ποιο τρόπο... σκετη βοηθεια εισαι φιλε μου παντως στο foldersync σου δινει επιλογες αμφιδρομο-προ τοπικο φακελο η προς απομακρυσμενο φακελο
tyf Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 για το android υπαρχει ενα προγραμμα που λεγεται SyncMe. ειναι πολυ απλο. το ρυθμιζεις οπως θελεις και κανει οποιον φακελο απο το τηλεφωνο η απο nas sync και αναποδα. εγω ας που το εχω βαλει καθε βραδυ στις 1:00 οταν ειναι στην φορτιση και αν ειναι ανοιχτο το nas να μεταφερει ολες της φωτογραφιες στο nas. επισης μπορειτε να κανετε εναν φακελο music στο nas και να τραβαει την μουσικη που θελετε απο το nas στο κινητο . επισης εχει επιλογη να σβηνει απο το αρχικο φακελο η οχι κτλ. επισης το λειτουργικο του synology τα σπαει!!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα