Προς το περιεχόμενο

Ατυχήματα Με Παρκαρισμένα Οχήματα

saxorallo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μια συμβουλή θα σου δώσω επειδή σε βλέπω ότι αγχώνεσαι αρκετά και είναι κρίμα.Κάνε την ασφάλεια του δικού σου αυτοκινήτου μικτή....για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.Λίγα ευρώ παραπάνω αξίζουν απ το να χολοσκάς. ;)

Απλα έχει 400 ευρώ απαλαγή στην εθνική που είμαι εγώ. Πχ αν σου κανουν ζημιά 500 παίρνεις 100, στα 1000 -> 600 κτλ

Ποιά έχεις και πόσο πληρώνεις;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Για μένα που μένω στο κέντρο της Θεσσαλονίκης , αυτά είναι καθημερινά φαινόμενα.

Το αυτοκίνητο μου είναι γρατζουνισμένο κυριολεκτικά παντού, ενώ όλες οι γωνίες και η μάσκα έχει χτυπήματα και βαθουλώματα.

Φϊλε μου εγώ είμαι σε επαρχιακή πόλη και δεν γίνεται το κομφούζιο που γίνεται εκεί και στην Αθήνα. Το έχω προσεγμένο και φυλαγμένο σε πάρκιγκ κλειστό και να βγαίνεις 10 λεπτά να το αφήνεις κάπου και να το γυρίζεις σπίτι χτυπημένο. Έσπασαν οι βάσεις του προφυλακτήρα, απλά τον έσπρωξα προς τα μέσα να επανέλθει, απλά θέλει καινούρια κουμπωματάκια και βάσεις, έκανα τα σημάδια και το χρώμα που μου άφησε με μια αλοιφή και διορθώθηκε αρκετά και ίσιωσα τελικά την πινακίδα βάζοντας ένα ξύλο σαν καδρόνι και πατώντας απο πάνω. Πιστεύω τα έχω καταφέρει να μη φαίνεται όπως φαινόταν πριν χάλια, αλλά αυτό το θέμα με το που πας να πάρεις το αμάξι σου και να μη ξέρεις πως θα το βρείς δεν το μπορώ. Κάθε φορά που παρκάρω σημειώνω πινακίδα μπροστινού και πίσω σε περίπτωση που συμβεί κάτι.  Το αμάξι μας είναι περιουσία στο δρόμο όπως και να το κάνουμε. Είναι σαν να σηκώνεσαι το πρωί να βγαίνεις απο το σπίτι σου και να σου έχουν χαράξει με μαχαίρι την εξώπορτα, και να έχουν βάψει τους τοίχους του σπιτιού σου με σπρέυ. Εντάξει, υλικά είναι αυτά, φτιάχνονται, δεν είπαμε, υγεία να'χουμε αλλά δεν θα σε χαλάσει; Εγώ το ίδιο βλέπω και για το αμάξι μου. Με πονάει να πάω να το παίρνω ενώ το έχω αφήσει μια χαρά και να το παίρνω σακατεμένο. Ας άφηνε ένα χαρτάκι, δεν θα τον βάζανε και μέσα, η ασφάλεια θα πλήρωνε απλά να φτιαχτεί η ζημιά. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί σηκώνονται και φεύγουν, εκτός και αν ήταν ανασφάλιστο. 

Μην τρελένεστε για μικρογρατζουνιές στους προφυλακτήρες.

Εγώ το βρήκα, καινούργιο αμάξι τότε, τρακαρισμένο. Όλη η πίσω δεξιά γωνία είχε μπει μέσα. Το χτύπημα ήταν τόσο δυνατό, που το αμάξι μου έπεσε στο μπροστινό και χώθηκε λίγο απο κάτω. Συνεπώς, μπρος-πίσω η ζημιά.

1500€ απο το πουθενά η επισκευή. Και μιλάμε οτι ήταν παρκαρισμένο το 5ο αμάξι στην σειρά, ούτε καν σε γωνία....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...