visualizer Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Και εγώ βάζω πολλές φορές την μηχανή για να έχω μετά θέση να παρκάρω .. δεν είναι παράνομο ..Αλλά και γενικά την μηχανή την παρκάρω με τρόπο ώστε να μην μπορεί να κολλήσει κάποιος δίπλα μου.Μια φορά ένας μαλάκας είχε κολλήσει και το αυτοκίνητο του και δεν μπορούσα να βγάλω το σταντ από την μηχανή για να φύγω άμα σήκωνα την μηχανή θα τον χτυπούσα .Ένας άλλος παπάρας με μηχανή είχε ακουμπήσει το τιμόνι του πάνω στο δικό μου και είχε φύγει .. 2 φορές μου την έχουν ρίξει επειδή προφανώς προσπαθούσαν να παρκάρουν κολλητά και δεν χωρούσαν .και άλλα παρόμοια περιστατικά . Ε άμα κάνουν τέτοιες μαλακίες λογικό είναι να θες να προστατέψεις την περιουσία σου και να μην νοιάζεσαι για τον "καλό συνανθρωπό σου" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Τοτε ο καθενας να φευγει και ν αφηνει απο κατι για να χει καπαρωμένη θεση.... Κακο δεν ειναι μονο οτι ειναι παράνομο. Υπαρχει και η ηθική πλευρα των πραγμάτων και το να καβατζωνει καποιος θεσεις με μηχανες/γλάστρες και δε ξερω γω τι αλλο, ειναι τερμα εγωιστικό. Κι εγω εχω βγαλει γλάστρες που βαζαν καποιοι για να κρατήσουν θεση κ αν αντιμετώπιζα τετοιο θεμα με μηχανακι θα το παιρνα 2 στενα πιο κατω να το ψαχνει ο "εξυπνος". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Τοτε ο καθενας να φευγει και ν αφηνει απο κατι για να χει καπαρωμένη θεση.... Άλλο κάτι κι άλλο όχημα που έχει πληρώσει τέλη κυκλοφορίας κι έχει πινακίδες κανονικότατα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
visualizer Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Nα βάλεις γλάστρα είναι παράνομο , καλά έκανες και την έβγαλες . Τα μηχανάκια έχουν το δικαιωμα να καβατζώνουν χώρο ..σου αρεσει δεν σου αρεσει αυτη ειναι η αληθεια . Άνετα μπορεί ο άλλος να σου τραβήξει μήνυση για απόπειρα κλοπής και εκεί πέφτει το γέλιο ..χαχα Άσε που αν σε πετύχει κανεις να την μετακινεις μπορει να σε περασει για κλεφτη και να σε κανει τοπι στο ξυλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Κι επειδη ειναι όχημα , ειναι σωστο σα καφρος να πιανει δυο θεσεις παρκινγκ ; Θα του αρεσε δηλαδη να γυρνούσε αυτος σπίτι του και να βλεπε τον αλλον να χει κανει το ιδιο , κι αυτος να κανε κύκλους ψάχνοντας; Nα βάλεις γλάστρα είναι παράνομο , καλά έκανες και την έβγαλες . Τα μηχανάκια έχουν το δικαιωμα να καβατζώνουν χώρο ..σου αρεσει δεν σου αρεσει αυτη ειναι η αληθεια . Άνετα μπορεί ο άλλος να σου τραβήξει μήνυση για απόπειρα κλοπής και εκεί πέφτει το γέλιο ..χαχα Άσε που αν σε πετύχει κανεις να την μετακινεις μπορει να σε περασει για κλεφτη και να σε κανει τοπι στο ξυλο Ανετα επισης στη ριχνει κατω και εξαφανίζεται , σου κανει τη ζημια και μενεις εσυ να ψαχνεσαι σα το φιλο που ανοιξε το θεμα :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
visualizer Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δεν μιλάμε για 2 θέσεις πάρκινγκ .. μιλάμε μια θέση . Απλά το βάζω στο κέντρο να μην χωράει αμάξι και όταν γυρίζω βάζω την μηχανή κάθετα και παρκάρω το αμάξι .Καλά σίγουρα μπορεί να στην ρίξει , εμενα 2 φορες που μου την εχουν ριξει ειχα αφησει χωρο και προφανως την κοπανησε αμαξι , ε απο τοτε δεν αφηνω χωρο για αυτον τον λογο..προτιμω να μου την ριξουν επιτιδες παρα να ειναι στο ελεος του καθε τυχαρπαστου καθε μερα που δεν ξερει να παρκαρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Φιλε ολοι την έχουμε πατησει στο έτσι. Να μας έχουν τρακαρει δηλαδη ενω ειμαστε παρκαρισμοι κάπου και εντάξει κάποιοι ειναι και μαλακες σηκωνονται και φευγουν. Εγω μια φορά ειχα ριξει ένα μηχανάκι και περίμενα να έρθει ο τύπος καπου εκει κοντα ηταν γιατι ειχε αλάρμ και του εδωσα το κινητο μου να με ενοχλησει οταν θα πηγαινε στον μάστορα.Η πλακα ειναι οτι δεν με ενοχλησε ποτε ενω του ειχα κανει 20-30 ευρω ζημιά οπως το εβλεπα ισως βεβαια επειδη ηταν και παλιό. Για μενα πηγαινε φτιαξτο μονος σου και τελος. Μη χαλιέσαι και μη δινεις σημασια συμβαινουν αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miracle Worker Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Εξαρτάται την περιοχή. Αν μένεις σε μια περιοχή που το 10% των παρκαρισμένων είναι κάτοικοι και το 90% είναι "ξένοι", δηλαδή τύποι που ήρθαν στην περιοχή για να πιουν καφέ, ψωνίσουν ή οτιδήποτε, τότε εγώ τον δικαιολογώ τον κάτοικο που βάζει τη μηχανή ή τη γλάστρα. Βέβαια θα έπρεπε αυτήν τη δουλειά να την κάνει το κράτος, όπως στο Κολωνάκι, αλλά δυστυχώς το κράτος δεν λειτουργεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Εγώ που το λέω αυτο , αν είδες πιο πριν είχα γράψει πόση ωρα περίμενα να μετακινήσουν περαστικοί ένα μηχανάκι για να φύγω Τωρα το ότι πιάνεις μια θέση, το σώζει κάπως. Ξέρεις γιατί? απλά βάλε τον εαυτό σου στη θέση του να ψάχνεις πάρκινγκ, να γίνεται χαμός και να βλέπεις μπροστά σου έναν τύπο να χει παρκαρει έτσι ώστε να πιανει δυο θέσεις. Ε δε σκέφτεσαι "ρε το μαλακά;" Το ίδιο ισχύει πολλές φορές και σε μάλλ πχ που παρκάρουν όπως να ναι χωρίς να νοιάζονται λες κ ειναι κόπος να το ισιώσουν λιγο Σ εμάς αυτός με τη γλάστρα ήταν γείτονας κιόλας.. Καλά εγώ βλέπω τρελές καφριλες κ ειδικά τωρα το καινούριο αμάξι δε το παρκάρω ποτέ χύμα σε μέρες με πολλή κίνηση. Να το βάλω ξέρω γω σαβ βράδυ στη Γλυφάδα που παρκάρουν όλοι στο χιλιοστό για να μετράω γρατζουνιές μετά? Προτιμώ να κόψω 5€ απ την έξοδο μου και να πληρώσω πάρκινγκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
visualizer Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Kαλά τα είπε ο φίλος παραπάνω εκτός από την γλάστρα.. προσωπικά δεν μου καίγεται καρφάκι αν θα βρει πάρκινγκ ο επισκέπτης , Μένω κέντρο Κηφισίας που γίνεται χαμός από κόσμο στις καφετέριες κτλπ και δεν ισχύουν πλέον οι δημοτικές θέσεις , οπότε ειδικά παρασκευη σαββατο πρέπει να ψάξεις ώρα για να παρκάρεις .Εγώ γυρίζω από την δουλειά να πάω να ξεκουραστώ , ο άλλος πάει για καφέ ..θα έπρεπε να τον σκεφτώ;; ουτε καν ομως Όσο για τις γρατζουνιές όσο και να το προσέξεις θα γίνουν , δεν υπάρχει αμάξι χωρίς γρατσουνιές ..απλά πετάς τα λεφτά σου αν το κάνεις για αυτόν τον λόγο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Εγώ που το λέω αυτο , αν είδες πιο πριν είχα γράψει πόση ωρα περίμενα να μετακινήσουν περαστικοί ένα μηχανάκι για να φύγω Τωρα το ότι πιάνεις μια θέση, το σώζει κάπως. Ξέρεις γιατί? απλά βάλε τον εαυτό σου στη θέση του να ψάχνεις πάρκινγκ, να γίνεται χαμός και να βλέπεις μπροστά σου έναν τύπο να χει παρκαρει έτσι ώστε να πιανει δυο θέσεις. Ε δε σκέφτεσαι "ρε το μαλακά;" Το ίδιο ισχύει πολλές φορές και σε μάλλ πχ που παρκάρουν όπως να ναι χωρίς να νοιάζονται λες κ ειναι κόπος να το ισιώσουν λιγο Σ εμάς αυτός με τη γλάστρα ήταν γείτονας κιόλας.. Καλά εγώ βλέπω τρελές καφριλες κ ειδικά τωρα το καινούριο αμάξι δε το παρκάρω ποτέ χύμα σε μέρες με πολλή κίνηση. Να το βάλω ξέρω γω σαβ βράδυ στη Γλυφάδα που παρκάρουν όλοι στο χιλιοστό για να μετράω γρατζουνιές μετά? Προτιμώ να κόψω 5€ απ την έξοδο μου και να πληρώσω πάρκινγκ. Kαλα σιγα μην τον ενδιαφέρει που έχει βαλει το κωλομηχανάκι του κάθετα στο πάρκιν πωπω οταν βλέπω κάτι τετοια νευριάζω πραγματικά. Να ψάχνεις θέση και να έχει βαλει ο χαζος το μηχανακι να πιανει τοσο χωρο. Βάλτο οριζοντια ρε φιλε. Εχω φιλο στη τροχαια του εχω πει οσους βλεπεις χωρις κράνος να τους γράφει. Το πιο αστειο απο ολα ηταν μια φορα που ημουν με κάτι φιλους και ψάχναμε πάρκιν και ηταν παλι ένας στο έτσι και μας κρέμαγε τεσπα μετα βρηκαμε ευτυχως πιο πάνω οποτε κατεβήκαμε μετα και εκεινη την ωρα εφευγε αυτος και πιο περα του κολλησε ενας σκυλος στις ροδες και τον κυνηγουσε και του γαυγιζε χαχαχα αυτος ειχε πάθει αμοκ και εμεις φωνάζαμε "φατον το πουστη φατονα" :cry: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Όσο για τις γρατζουνιές όσο και να το προσέξεις θα γίνουν , δεν υπάρχει αμάξι χωρίς γρατσουνιές ..απλά πετάς τα λεφτά σου αν το κάνεις για αυτόν τον λόγο . Το κλιο μου μόλις το φθινόπωρο είχε αποκτήσει μία και μικρή γρατζουνιά! Και μάλιστα χωρίς να φυλάσσεται σε γκαράζ, ήταν 100% του κουτιού, και το χρώμα σαν καινούριο. Αφού ο πωλητής που το είδε δε πίστευε ότι ήταν στο δρόμο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Eνα αλλο εξισου αστειο περιστατικο ειναι ένας τυπος και τον έχουν κλεισει και θελει να φυγει οποτε παιρνει αμπαριζα και το διπλανο αμαξι και το γρατζουνάει ελαφρά βεβαια ισα που χωρουσε με δυσκολια να βγει μετα φωνάζει την αστυνομια για να τιμωρησουν αυτον που τον εκλεισε και δεν μπορουσε να βγει και τελικα γράψαν αυτον τον ιδιο που εκανε τις γρατζουνιες :cry: αφέλας ο τύπος στο μεταξυ ο τυπος που τον εκλεισε ηταν στο διπλανο ουζερί ουτε εκει πηγε να φωναξει πρωτα εβαλε το κεφαλι κατω και πηγε να γκρεμισει το αμαξι για να βγει αυτος :cry: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxorallo Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Καλώς για τις γρατσουνιές κατάλαβα,αν γινόταν και λακούβα όμως πάλι τα ίδια θα ισχύανε? Κάτι σχετικό. Βρήκα έναν γνωστό του είπα την ιστορία και μου είπε καλά για μια γρατσουνιά κάνεις έτσι?Εμένα μου λέει μια φορά είχε πέσει ένας στο αυτοκίνητο μου παραλίγο να βγει ολική,την κοπάνησε και ευτυχώς ένας γείτονας είχε συγκρατήσει τις πινακίδες πήγε στην τροχαία και τον ενημέρωσαν απ'την ασφαλιστική του για το συμβάν. Φυσικά αυτός το παραδέχθηκε και τον κάλυψε η ασφαλιστική του. Εάν ισχύει αυτό το συμβάν καλύτερα να ξαναφύγω για το χωριό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Αυτα ειναι Να κατεβεις και να τη σκοτωσεις στο γονατο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα