Προς το περιεχόμενο

Ατυχήματα Με Παρκαρισμένα Οχήματα

saxorallo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

δε ξέρω τι θα γίνοταν βασικά αν έμενα, διότι ήταν παράνομα παρκαρισμένος (διπλοπακάρισμα).;

Το αν είναι νόμιμα παρκαρισμένο ή όχι δε παίζει κανένα ρόλο. αν χτυπήσεις σταματημένο αυτοκίνητο φταις. Τέλος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ναι αλλά απ'ότι κατάλαβα για πολύ μικρές γρατσουνιές δεν αξίζει να ασχοληθεί κανείς ειδικά αν είναι παράνομα παρκαρισμένος γιατί θα πληρώσει και κάποιο πρόστιμο για παράνομο παρκάρισμα οπότε με τόσο λίγα χρήματα το φτιάχνεις με μια αλοιφή. 

Σε αυτο εισαι πολυ λαθος,καβατζωνεις μια θεση λες και οι αλλοθ ειναι μαλακες και πρεπει να ψαχνουν με τις ωρες.

Και τι με νοιαζει εμενα? Και η μηχανη οχημα ειναι, τι σημασια εχει αν θα τη βαλω για να κρατησω θεση για το αμαξι μου η αν θα τη βαλω αλλου? Καπου πρεπει να τη βαλω αφου δεν εχω παρκινγκ. Μετα μας τη λενε κιολας οταν παρκαρουμε τις μηχανες στα πεζοδρομια.

• Super Moderators

Ωραια οποτε διπλα στην δικια σου βαζω δικια μου και ουτε γατα ουτε ζημια;

Με την προϋπόθεση ότι την παρκάρει κάθετα με το πεζοδρόμιο κι όχι παράλληλα όπως προβλέπεται :P

Αμα σε ειχα γειτονα αυτο θα εκανα....

Οσο ημουν σαλονικη εχω μετακινησει μηχανακι για να βαλω το αμαξι, αυτην την εξυπναδα να πιανω μια θεση 5 μετρα με μηχανακι για να εχω καβαντζα για το αμαξι ποτε δεν την χωνεψα, η στο πεζοδρομιο αμα χωραει ή κανονικο παρκαρισμα και αν χωραει αλλος με αμαξι μπαινει

• Like 1

• Super Moderators

Πάνω στο πεζοδρόμιο απαγορεύεται και το κανονικό παρκάρισμα είναι παράλληλα κι όχι κάθετα με το πεζοδρόμιο...

Πάνω στο πεζοδρόμιο απαγορεύεται και το κανονικό παρκάρισμα είναι παράλληλα κι όχι κάθετα με το πεζοδρόμιο...

Απαγορευεται αλλα αν ειναι φαρδυ ή εχει δενδρα- εμποδια εγω το βαζω. 15 χρονια ποτε δεν πηρα κληση η να μου την πει καποιος. Αν ειμαι λαθος τοτε να το βαζω στο δρομο οπως λες, να φερω και το 2ο μηχανακι και να ειμαι μαγκας με καθε μερα καβατζοθεση για το αμαξι. Αλλα δεν το κανω απο σεβασμο στους αλλους οδηγους.

• Like 1

• Super Moderators

Εσύ το βάζεις, για να αναγκάσεις όμως άλλον πως θα το κάνεις? Θα σου πει έτσι προβλέπεται, φέρε την αστυνομία αν θες και στο τέλος θα έρθει και θα σου ρίξει άκυρο γιατί πράγματι έτσι προβλέπεται...

Καταλαβαίνω αυτό που λες, από την στιγμή που η μηχανή είναι με πινακίδες κάπου πρέπει να την παρκάρει, απλά το εκμεταλεύεται μετά για να βάζει το αμάξι κι η μηχανή χώνεται κάπου πρόχειρα και κάθετα ή σε πεζοδρόμιο :P

Εσύ το βάζεις, για να αναγκάσεις όμως άλλον πως θα το κάνεις? Θα σου πει έτσι προβλέπεται, φέρε την αστυνομία αν θες και στο τέλος θα έρθει και θα σου ρίξει άκυρο γιατί πράγματι έτσι προβλέπεται...

Καταλαβαίνω αυτό που λες, από την στιγμή που η μηχανή είναι με πινακίδες κάπου πρέπει να την παρκάρει, απλά το εκμεταλεύεται μετά για να βάζει το αμάξι κι η μηχανή χώνεται κάπου πρόχειρα και κάθετα ή σε πεζοδρόμιο :P

Δεν μπορεις να τον αναγκασεις,αλλα αν το κανει στην γειτονια σου κολας το δικο σου μηχανακι διπλα για σπασιμο. Αλλοιως θα παρουν ολοι ενα 50ρακι με 150€ και με 65€ ασφαλεια το χρονο θα εχουν υεση παρκινγκ

• Super Moderators

Αν το παρκάρει κάθετα, το βάζεις δίπλα και βγαίνει με την όπισθεν. Αν το παρκάρει παράλληλα όμως κι έχει μπροστά και πίσω αμάξι, ουσιαστικά τον κλείνεις...

• Like 1

Αν το παρκάρει κάθετα, το βάζεις δίπλα και βγαίνει με την όπισθεν. Αν το παρκάρει παράλληλα όμως κι έχει μπροστά και πίσω αμάξι, ουσιαστικά τον κλείνεις...

Δεν λεμε για κατι τετοιο. Λεμε βα βαλειε ενα μηχανακι σε θεση αυτοκινητου για να εχειε καβατζα. Και παραλληλα να ειναι βγαινει ανετα μηχανακι, απλα δεν μπορει να βαλει αμαξι...

Δεν παίζει να τον έφαγε τον ΤΣ κάποιος και να μην το κατάλαβε; Έχω γίνει μάρτυρας σε άπειρα περιστατικά, ειδικά με κάτι SUV, τραγικές καταστάσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...